καθικια!!! καποια στιγμη θα γινω και εγω σιδεροκωλος, που θα παει?? θα βαρεθειτε να με βλεπετε!!
και θα ερχομαι πληρως εξοπλισμενος!! (τηλεσκοπικο πηρουνι για τα κοντινα, λασο για τα μακρυνα...)
παντα τετοια παιδες!! και εις ανωτερα!!![]()
![]()
![]()
Ζήλεια ψώρα , πήγαμε κι εμείς το Σάββατο μέχρι τη Βάρκιζα !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Respect mah authoritah!!!!
Αμα ειναι καθε φορά που βγαίνει να χρειάζομαι αμορτισερ και λαστιχα, γάμα τα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αδέρφια, πρέπει να ήμουν απο τους τελευταίους που γύρισε, ώρα 1.42 πρωινή
έφυγα με δύο ρόδες και γύρισα με τέσσερις. Τα πράγματα ακόμα πεταμένα στο πάτωμα,
και πριν λίγο γύρισα αποφασισμένος να ευχαριστήσω όλους για την παρέα και την βόλτα,
και να αποδώσω ατελείωτο σεβασμό σε όποιον οδήγησε μηχανάκι με διαδρομές αναρτήσεων
μικρότερες των 200mm.
Όσο για τα δικά μου ο ξάδερφος αγόρασε το πρατήριο την περασμένη βδομάδα, χωρίς
να το γνωρίζω και άντε βρες τις πιθανότητες στα 1100km να μείνεις 100m από το ξάδερφο!
Αφού ζήσαμε σκηνές Joe Bar λύνοντας το μισό μηχανάκι και το ξαναδέσαμε ανακαλύψαμε
οτι αυτό που του έλειπε δεν ήταν βενζίνη αλλά κάτι άλλο και επιβεβαιώθηκε το γεγονός
οτι Μόνο τα YAMAHA σε πάνε σπίτι και μετά πεθαίνουν.
Λεπτομέρειες από κοντά όταν βρεθούμε.
σε εκείνο το σημείο αποφάσισα να περιμένω τον pap και να αφήσω τα παιδιά να συνεχίσουν, γιατι η προσπάθεια του να μας φτάσει ενω είχε ξεκινήσει 2 ώρες αργότερα !!!! απο εμάς, (παρότι μας είχε μαζέψει και πλησίαζε αρκετά), απο εκεί και πάνω υπήρχε κίνδυνος να χαθεί.
διάλεξα το καλύτερο σημείο στο χωριό και άραξα σε μια τέλεια τοποθετημένη καρέκλα να τον περιμένω
![]()
όταν ήρθε και επειδή ήταν κομμάτια (straight απο Αθήνα) ξοδέψαμε άλλο ένα 20 λεπτάκι για να πάρει μια ανάσα
πριν φύγουν τα παιδιά με βλέπει ο Νικόλας να μην ετοιμάζομαι και με ρωτάει,
-τι έπαθες?
- τίποτα θα περιμένω τον pap
- καλά είσαι τρελός? και θα συνεχίσεις με τον pap και τους ρυθμούς του?
- ευκαιρία είναι να τον τσαγιώσωρε Νικόλα. Κομματια θα είναι, θα νυστάζει, καφέ δεν έχει πιει, ο δρόμος απο εδώ και πάνω αγριεύει και αυτός το μηχανάκι του το χει μόνο μια εβδομάδα θα τον πιάσω στον ύπνο και θα γίνει το έλα να δεις
![]()
ναι καλά...
![]()
... δε βαριέσαι το ευχαριστήθηκα όμως απο Μαυραναιους - Σμίξη ακολουθώντας τον μουρλό ώσπου και πιάσαμε τα υπόλοιπα παιδιά που είχαν σταματήσει
![]()