παπαρα ο γοντικας δνε εκανε την κοτα.....ειναι αυτος με του αρη, της αεκ και προσφατα του παοκ που ζητησαν παραιτηση....και ο μαρινακης δεν τα δηλωσε ετσι ακριβως..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
''Για λόγους ηθικής τάξης θα ήθελα κατευθείαν να θέσω ένα θέμα: Διάβασα και άκουσα ανακοινώσεις και δηλώσεις διαφόρων εκπροσώπων ΠΑΕ που με καλούν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία.
Αφού κανείς δε θέτει θέμα παραίτησής μου, προχωράμε.''
τελικα τετοιο ποδοσφαιρο θελουν...ολοι μοκο...μεχρι και ο βαζελος...η ΑΕΚ ειναι η μονη σταθερη στις αποφασεις της και δεν πηγε για αλλη μια φορα σε συνεδριαση της SL...λες και πανε ολα καλα...μετα απο και αυτο δεν πιστευω εχει πια καμμια σημασια ουτε να διαβαζω ουτε να ασχολουμε...μακαρι να το κανουν και ολοι οι σκεπτομενοι αγνοι φιλαθλοι μπας και ξαναγουσταρουμε τις ποδοσφαιρικες κυριακες μας...αν και δεν το βλεπω για πολλα χρονια...οτι και να κανει η δικαιοσυνη...η αθλητικη παντως δεν φαινετε να κουνιετε....
υ.γ. μονο και μονο για θεμα ευθιξιας ενας ανθρωπος με τσιπα παραιτηται και μετα επιστρεφη πιο μαγκας...
υ.γ.2 ο διαλογοςΑδαμιδη-Μακη ολα τα λεφτα...ετσι τον κυνηγανε εκει στην αεκ δηλαδη???με τα κυριε Μακη και προεδρε μου???ρε ουστ λεμε....
υ.γ.3 Καλ να ττην χαιρεσε την ομαδαρα σου που με τον Γοντικα εκανε την κοτα...
υ.γ.4 τελευταιο και καλυτερο...ακουστηκε προταση για επιστροφη στην ΕΠΟ...για οποιον δεν ξερει τι σημαινει αυτο θα πεσει πολυ γελιο...
![]()
ειπε οτι με το που τελειωνει η θητεια του παραιτειται...αμεσως....αυτο ηθελε ο παναθηναικος και να μην επικυρωθει η βαθμολογια.
αν επικυρωθει η βαθμολογια, τοτε μονο εχουμε χασει και εχουμε κανει την κοτα οπως λες.