Με είδα να καθαρίζω και να λαδώνω αλυσίδα για πρώτη φορά από τότε που πήρα το μηχανάκι.Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από μιάμιση ώρα τριψήματος η αλυσίδα και το γρανάζι λάμψανε!!
Με είδα να καθαρίζω και να λαδώνω αλυσίδα για πρώτη φορά από τότε που πήρα το μηχανάκι.Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από μιάμιση ώρα τριψήματος η αλυσίδα και το γρανάζι λάμψανε!!
με ειδα την περαμσενη παρασκευη σε καθοδο στην αθηνα με το κουτι μου την παντοφλα και ενα μικρο
πολυ κινηση-πως την παλευετε ρε σεις?η εγω ξεσυνηθισα στην επαρχια-βροχη αυτοσχεδιες λιμνες πλυμμηρισμενοι δρομοι κλπ
αλλα η subaruκλα δεν μασησε,καταναλωση ομως στον θεο για 1200 χλμ -πανε ελα-300+ευρο μονο για τις βενζινες!!!!!
Με είδα μετά από 15 μέρες αποχής για λόγους υγείας, να κάνω πάλι τα πρώτα βήματα με το μηχανάκι μου... Ένιωθα σα να οδηγώ ξένο σώμα! Το κρύο μέσα σε 15 μέρες ήταν διαφορετικό επίσης!
Απίστευτη ελευθερία... Και πάλι ζωντανή!
Όλα είναι δρόμος...
175 km/h στην ακτή Κονδύλη είναι καλά γιατρέ μου ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα εχτές μετά από πολλές μέρες να παίρνω το μηχανάκι βράδυ και να καίω βενζίνη χωρίς λόγο.
00:30 - 03:30 αρκετά μεγάλη βόλτα, χαλαρά, με άδειους δρόμους και μουσικούλα από το mp3.
Μου είχε λείψει. Κι ας με ζόρισε λίγο το κρύο!
Με ειδα το πρωι αντι να οδηγαω το scooter να κανω ιστιοπλοΐα στην εξοδο απο Πειραιά για Ποσειδώνος μιλαμε για full πλαγιοδρομία για οσους ξερουν ελεος ρε και δεν εχω αλαξει και πανια....
ααααα οπως ειδα και τα παλικαρια με τα scooter ανα χειρας απ την πλημηρα και παραλιγο να το παρω και εγω ευτηχως τη γλυτοσαμε με κατι πατιναρισματα του φυγοκεντρικου μονο....![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Με είδα 3 το πρωι να έχω πιει και να προσπαθώ να καβαλήσω τον τίγρη...αποτέλεσμα δεξί φαιρινγκ σπασμένο, δεξί προστατευτικό ψυγείου σπασμένο.... τελικά έκανα αυτό που έπρεπε να έχω κάνει εξ αρχής....ταξάκι.... οι μαλακίες...
με είδα το πρωί νυσταγμένο να παίρνω
κράνος, μπαλακλάβα και δύο γάντια
μου πήρε κάνα 10λεπτο να διαπιστώσω ότι είχα πάρει ένα χειμερινό και ένα καλοκαιρινό![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με είδα σήμερα να πατάω λίγο παραπάνω το πίσω φρενάκι και να με απλώνει με χάρη στην άσφαλτο...έκοψα σαλαμάκι αέρος τρελλή ποικιλία.....ευτυχώς μετράμε μία στραβωμένη μανέτα φρένου και το αντίβαρο που σύρθηκε μόνο.....εγώ ευτυχώς ακέραιος,ούτε γρατζουνιά.
Με βλέπω να χάνω μέρα με την μέρα την θέληση του να παίρνω την μηχανή έτσι απλά για βόλτα,να καθαρίσει το μυαλό.....όλη μέρα με το σκούτερ στην δουλειά προσπαθώντας να επιζήσω,μέρα με την μέρα ξεχνάω να ζήσω......![]()
Keep spamming!!!:a13:
μια απο τα ιδια...
Θελω να παω βολτα με τη μηχανή και δεν εχω κουράγιο.
Φαντάζομαι όλοι τα έχουν περάσει αυτά.
Κουράγιο αδερφε.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Mε είδα να περνάω από λακούβα και από το τράνταγμα να σπάει το τσούτσουνι πάνω στο οποίο κλειδώνει το topcase και να μου φεύγει πίσω.Πάλι καλά που δεν έρχοταν από πίσω κάνα μηχανάκι να πάρω άνθρωπο στον λαιμό μου...
Με είδα σήμερα στις 7 το πρώι να παθάινω λάστιχο με το σκουτεράκι... το κατάλαβα οτι ειχε χάσει πιεση όταν ανέβηκα αλλα υπέθεσα (λανθασμένα) οτι θα με πάει μέχρι τη δουλειά. Καιρό έλεγα τωρα οτι πρέπει να τα αλλάξω κ όλο το ανέβαλα... ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με την μηχανή μιας και εκει το αναβάλω απο βδομάδα σε βδομάδα για λαστιχα...
Never ride faster than your guardian angel can fly...