Πολύ καλή δουλειά, 1.000 μπράβο
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλή δουλειά, 1.000 μπράβο
![]()
![]()
![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
Ευχαριστώ...
Πολύ καλή και με μεράκι περίσιο, η δουλειά στο μηχάνημα. Μπράβο για την υπομονή και την προσπάθεια. Το χρήμα σε κάτι τέτοια δεν μετράει και πολύ, η διαδρομή μέχρι το αποτέλεσμα και η χαρά μετά την πρώτη βόλτα είναι αξίες ανεκτίμητες...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
1η γνωριμία 2-3 μέρες πριν......
Καθόμαστε για λίγα λεπτά σε 2 καρέκλες ενός συνεργείου και κάνουμε γνωριμία...
Μου λέει για το Capo και γω για το ΒΜW που φτιάχνει. Εγώ καμία πρέφα για το SRX
Μούρχεται φλασιά (νάναι ο υποσυνείδητος συνδυασμός του nickname;) και του λέω για έναν τύπο που κατέβαινε το Πήλιο το Σάββατο σε ένα στην κυριολεξία απαστράπτον SRX και διαπιστώνουμε ότι ήταν ο ίδιος
Μου λέει κοίτα κάτω απ την ανακατασκευή του BMW το link srx400 να το δεις το μηχανάκι
Διαπιστώνω ότι είχα διαβάσει στα πεταχτά το έργο αλλά ποτέ δεν το συνδύασα
Τώρα στενές επαφές 3ου τύπου και μλκιες δεν πιστεύω αλλά εμένα πούχα βγάλει βόλτα τα σκυλιά με τράβηξε ο ήχος, με συνεπήραν τα χρώματα και ο αναβάτης που στο μάτι του είδα ότι το απολάμβανε όπως και γω που τον κοιτούσα και βρεθήκαμε σένα συνεργείο μετά τυχαία σε μια συνάντηση δευτερολέπτων...
Για τα δικά μου γούστα το μηχανάκι ούτε στο απώγειο της καρριέρας του δεν είχε τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση και ο τύπος του τύπου που το καβαλάει το υποστηρίζει στο έπακρο![]()
Πως μούρθε να τα συνδυάσω
Ανοίγω μετά απο καιρό το θέμα, για να παρουσιάσω κάποιες εργασίες που έγιναν πάνω στο μηχανάκι λόγω κάποιων βλαβών που εμφανίστηκαν.
Το μηχανάκι χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση απο την ημέρα που ξαναβγήκε στους δρόμους.
Το πρώτο πρόβλημα που βγήκε στην επιφάνεια ήταν το κοντέρ, και συγκεκριμένα η βελόνα του.
![]()
Ένας δίσκος, που συνδέεται με το κεντρικό στέλεχος της βελόνας, περιστρέφεται ανάμεσα απο δυο καρβουνάκια δίνοντας έτσι - καθώς αυξάνεται η ταχύτητα της μηχανής και άρα και η ταχύτητα περιστροφής - την εντολή μέσω του πλαινού κυκλώματος να ανάψει ένα κόκκινο λαμπάκι στο καντράν τον οργάνων που σημαίνει ότι το όχημα έχει ξεπεράσει τα 80 Km/h
Αυτός ο δίσκος βρίσκει πάνω στα καρβουνάκια με αποτέλεσμα να μην αφήνει τη βελόνα να δείξει ταχύτητα
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Τo gourouni; 08/02/2013 στις 22:09.
Τρίψιμο βαλβίδων: