Σελίδα 47 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3742434445464748495051525797 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτό το σταρτερ κιτ της kangertech είναι ένα απ' τα πληρέστερα πακέτα της αγοράς.
    Ναι φτάνει τα 100 ευρώ μαζί με την μπαταρία αλλά τι είναι τα 20 ευρώ παραπάνω, απ' αυτά που κοιτάτε? Τα τσιγάρα για 3, 4 μέρες είναι!

Το σωστό σταρτερ κιτ για μένα είναι αυτό που θα έχει ικανοποιητική απόδοση χωρίς προσπάθεια στην αρχή, ώστε να μην γυρίσεις πάλι στο τσιγάρο και επιπλέον δε θα χρειαστεί να το αλλάξεις και να μπεις πάλι σε έξοδα όταν θα θελήσεις κάτι παραπάνω.

Οι έτοιμες αντιστάσεις που έχει μεσα έχουν καλή απόδοση (καλύτερη απ' τις παλιές) αν και εμένα η μία δε μου δούλεψε (εκτός κι αν ήμουν τόσο άσχετος!) αλλά όταν δοκίμασα τη γεύση απ' το rba πλακώθηκα να μάθω να το στήνω σωστά και από έτοιμες έχω μία μέσα στην συσκευασία της για ώρα ανάγκης.

Η αποσπώμενη μπαταρία μόνο πλεονέκτημα είναι για πολλούς λόγους και ενώ το μέγεθός του είναι λίγο μεγαλύτερο απ' το istick mini, η εργονομία του είναι άριστη. Επίσης η ευκολία με την οποία αλλάζεται είναι μοναδική.

Λειτουργίες δεν έχει όσες το istick (ρύθμιση volt, κλείδωμα κουμπιών) αλλά ποτέ δε μου χρειάστηκε κάτι παραπάνω απ' αυτά που έχει.

Από ποιότητα είναι πολύ καλό. Όλα είναι σούπερ ανθεκτικά, όπως τα σπειρώματα, πυρέξ αντί για γυαλί, ατσάλινη κατασκευή κτλ.

Το φινίρισμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι ανθεκτικό αλλά αν δε το προσέξεις θα αποκτήσει πιο εύκολα γρατζουνιές από κάποια άλλα, ενώ τα πλαστικά κουμπιά το κάνουν να δείχνει πιο φθηνό πράγμα που το αδικεί.

Το μεγαλύτερό του αρνητικό για μένα είναι ότι ο πόλος στο μοντάκι δεν είναι ρυθμιζόμενος ενώ το τσουτσούνι που βιδώνει για να δώσει ρευμα στον ατμοποιητή είναι πιο μακρύ απ' τα περισσότερα του εμπορίου. Συνεπώς κάθε φορά που θα βιδώνουμε τον δικό του ατμοποιητή, μετά για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο θα πρέπει να τραβάμε την επαφή ελάχιστα προς τα επάνω (αφού κλείσουμε το μοντάκι). Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι το πιο κατάλληλο γι' αυτούς που θέλουν να έχουν και ένα διαφορετικό δευτερο ατμοποιητή και να τους εναλλάσσουν συχνά.
    Προς στιγμήν, νομιζα οτι διάβαζα για το καινουργιο africa....
    Σωστος ο Απόστολος.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Προς στιγμήν, νομιζα οτι διάβαζα για το καινουργιο africa....
    Σωστος ο Απόστολος.
    Σωστά, αλλά εκεί που έγραψα τρόπους για να μη γυρίσεις στο τσιγάρο έπρεπε να γράψω τρόπους για να μη πέσεις στα ναρκωτικά.
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Σ αυτο αναφερεστε; http://www.4-smoke.gr/hikashop-menu-...arter-kit.html

Λετε να με βολεψει καλύτερα γι αρχή;

Οχι.
    Σε αυτο.Αλλα ειναι υπερβολη για καποιον που ξεκιναει τωρα.
    Παρε ενα istick 30w ενα Aspire Nautilus και κεφαλες 1.6ohm και εισαι αρχηγος.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Οχι.
    Σε αυτο.Αλλα ειναι υπερβολη για καποιον που ξεκιναει τωρα.
    Παρε ενα istick 30w ενα Aspire Nautilus και κεφαλες 1.6ohm και εισαι αρχηγος.
    Toν mini όμως. Με τις BvC όχι τις BdC κεφαλές.
    Το subox είναι για τέρμα πνευμονικές, και για αρχή δεν θα σου το πρότεινα.

PS : Για αγορές απ'εξω, τώρα που ξανάνοιξε το paypal, κοίτα σε gearbest.com και fasttech.com. Αν πάρεις απο εκεί, θα αργήσει, αλλά θα πάρεις modάκια κάτω από το μισό ίσως της τιμής εδώ. Αρκεί να προσέξεις να γράφει Authentic, και να κοιτάξεις καλά τα reviews.

Οκ ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ..

Παιδιά σας έχω πρηξει. Είμαι ανάμεσα σ αυτό http://www.vapeland.gr/eleaf-istick-40-watt με nautilus mini και στο kanger subbox mini kit που ουσιαστικά είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά.

Τι λετε;

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    'Όπως σου είπαν και οι παραπάνω εν ατμώ συνάδελφοι, μάλλον πρέπει να προτιμήσεις τον μικρό Ναυτίλο, για πιο ανθρώπινες - σφιχτές τζούρες.

το κάνγκερ sub, είναι για πάάάρα πολύ αεράτες. Δεν προτείνονται για αρχικά στάδια. (κι εγώ που ατμίζω 3,5 χρόνια και δοκίμασα sub, ΔΕΝ).

ο καιρός είναι μπροστά σου άλλωστε..
    PFC

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sam4g Προβολή μηνύματος
    Παιδιά σας έχω πρηξει. Είμαι ανάμεσα σ αυτό http://www.vapeland.gr/eleaf-istick-40-watt με nautilus mini και στο kanger subbox mini kit που ουσιαστικά είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά.

Τι λετε;
    Το istick που εβαλες εχει το καινουργιο κολπο του ελεγχου θερμοκρασιας στην αντισταση.
    Αυτο το κανει future proof σε περιπτωση που θες να αναβαθμιστεις με εναν καλυτερο ατμοποιητη που θα μπορεις να του βαλεις-φτιαξεις, αντισταση νικελιου που χρειαζεται για να δουλεψει ο ελεγχος θερμοκρασιας.
    Για το sub box, δεν εχει TC (ελεγχο θερμοκρασιας),αστο καλυτερα για οταν θα θες να παιξεις με sub ohming και diy αντιστασεις.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Μετά απο τις απαραίτητες βοήθειες του Τόλη και του μεσιέκαφετζή που ευχαριστώ κιόλας,κατέληξα μάλλον σε αυτό το "bundle" http://atmistirio.gr/ilektronika-tsi...-gs-air.Τον ναυτίλο ίσως πιο μελλοντικά.Αρχικά είπα να παίξω και σε κάτι οικονομικό σαν ατμιστή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Μετά απο τις απαραίτητες βοήθειες του Τόλη και του μεσιέκαφετζή που ευχαριστώ κιόλας,κατέληξα μάλλον σε αυτό το "bundle" http://atmistirio.gr/ilektronika-tsi...-gs-air.Τον ναυτίλο ίσως πιο μελλοντικά.Αρχικά είπα να παίξω και σε κάτι οικονομικό σαν ατμιστή.
    Γραψε ποιον γιατι το λινκ πεθανε.

Γραψε ποιον γιατι το λινκ πεθανε.
    GS Air της eleaf.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    GS Air της eleaf.
    Καλοάτμιστο.

Με ποιο mod?

Άσχετο πάντως, μόλις δοκίμασα τα υγρά "Paradise". Πραγματικά είναι άριστα, χωρίς συντηρητικά, και για την παλέτα μου, βγάζουν ακριβώς τις γεύσεις.
    Εδώ για να δείτε, δεν το ξέρω το μαγαζί http://www.vapeclub.gr/?product_cat=paradise

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Καλοάτμιστο.

Με ποιο mod?

Άσχετο πάντως, μόλις δοκίμασα τα υγρά "Paradise". Πραγματικά είναι άριστα, χωρίς συντηρητικά, και για την παλέτα μου, βγάζουν ακριβώς τις γεύσεις.
    Εδώ για να δείτε, δεν το ξέρω το μαγαζί http://www.vapeclub.gr/?product_cat=paradise

Ναι σόρρυ τώρα είδα οτι ψόφησε το λινκ. iStick 30W + GS Air αυτό είναι όλο το "μπουκέτο" που έχει και το μαγαζάκι σε φίξ προσφορούλα.Τώρα με βλέπω για αρχή να φεύγει και κανα 25άρι για γεύσεις μέχρι να καταλήξω κάπου :P

Ναι σόρρυ τώρα είδα οτι ψόφησε το λινκ. iStick 30W + GS Air αυτό είναι όλο το "μπουκέτο" που έχει και το μαγαζάκι σε φίξ προσφορούλα.Τώρα με βλέπω για αρχή να φεύγει και κανα 25άρι για γεύσεις μέχρι να καταλήξω κάπου :P
    Εγω κολλησα με καποια της Five pawns.Οτι αλλο δοκιμασα απλα
    Aκριβα τα ριμαδια........

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ