Προς στιγμήν, νομιζα οτι διάβαζα για το καινουργιο africa....Αυτό το σταρτερ κιτ της kangertech είναι ένα απ' τα πληρέστερα πακέτα της αγοράς.
Ναι φτάνει τα 100 ευρώ μαζί με την μπαταρία αλλά τι είναι τα 20 ευρώ παραπάνω, απ' αυτά που κοιτάτε? Τα τσιγάρα για 3, 4 μέρες είναι!
Το σωστό σταρτερ κιτ για μένα είναι αυτό που θα έχει ικανοποιητική απόδοση χωρίς προσπάθεια στην αρχή, ώστε να μην γυρίσεις πάλι στο τσιγάρο και επιπλέον δε θα χρειαστεί να το αλλάξεις και να μπεις πάλι σε έξοδα όταν θα θελήσεις κάτι παραπάνω.
Οι έτοιμες αντιστάσεις που έχει μεσα έχουν καλή απόδοση (καλύτερη απ' τις παλιές) αν και εμένα η μία δε μου δούλεψε (εκτός κι αν ήμουν τόσο άσχετος!) αλλά όταν δοκίμασα τη γεύση απ' το rba πλακώθηκα να μάθω να το στήνω σωστά και από έτοιμες έχω μία μέσα στην συσκευασία της για ώρα ανάγκης.
Η αποσπώμενη μπαταρία μόνο πλεονέκτημα είναι για πολλούς λόγους και ενώ το μέγεθός του είναι λίγο μεγαλύτερο απ' το istick mini, η εργονομία του είναι άριστη. Επίσης η ευκολία με την οποία αλλάζεται είναι μοναδική.
Λειτουργίες δεν έχει όσες το istick (ρύθμιση volt, κλείδωμα κουμπιών) αλλά ποτέ δε μου χρειάστηκε κάτι παραπάνω απ' αυτά που έχει.
Από ποιότητα είναι πολύ καλό. Όλα είναι σούπερ ανθεκτικά, όπως τα σπειρώματα, πυρέξ αντί για γυαλί, ατσάλινη κατασκευή κτλ.
Το φινίρισμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι ανθεκτικό αλλά αν δε το προσέξεις θα αποκτήσει πιο εύκολα γρατζουνιές από κάποια άλλα, ενώ τα πλαστικά κουμπιά το κάνουν να δείχνει πιο φθηνό πράγμα που το αδικεί.
Το μεγαλύτερό του αρνητικό για μένα είναι ότι ο πόλος στο μοντάκι δεν είναι ρυθμιζόμενος ενώ το τσουτσούνι που βιδώνει για να δώσει ρευμα στον ατμοποιητή είναι πιο μακρύ απ' τα περισσότερα του εμπορίου. Συνεπώς κάθε φορά που θα βιδώνουμε τον δικό του ατμοποιητή, μετά για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο θα πρέπει να τραβάμε την επαφή ελάχιστα προς τα επάνω (αφού κλείσουμε το μοντάκι). Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι το πιο κατάλληλο γι' αυτούς που θέλουν να έχουν και ένα διαφορετικό δευτερο ατμοποιητή και να τους εναλλάσσουν συχνά.
Σωστος ο Απόστολος.![]()