They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Πότε το είπε??![]()
Για το καπάκι του μοτέρ είπε το παιδί οτί θα αλλάξει..
Σωστός!!!
Αδερφέ πολυ πολύ όμορφα προχωράς!! Τα λάστιχα αν είχες λίγο υπομονή θα γινόντουσαν ακόμα πιο όμορφα!!
(Βέβαια χαλάνε το μαμίσιο look ,αλλά νταξ.. είναι όμορφο το white-wall !!!)
Η σελίτσα νομίζω θέλει λίγο καλύτερο τέντωμα το κάλυμμα κι εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να προσθέσεις λίγο ακόμα αφρώδες υλικό. Θα γίνει ακόμα πιο μαλακή η σέλα και θα έχει και καλύτερη εφαρμογή το κάλυμμα!!
Κατά τα υπόλοιπα.. (τα'χουμε ξαναπεί..) ΕΥΓΕ!!!
Η δουλειά σου και η παρουσίαση είναι τουλάχιστον υποδειγματικές!!!
![]()
παιδια δεν το ειχα προσεξει!!! ειδα το κενο αλλα νομιζα οτι ετσι ηταν.αντε τωρα να βρω 6ν πλαστικο!!!! κατι θα γινει.και εμενα δεν μου αρεσε οταν το ειδα αλλα νομιζα οτι ετσι ηταν απο την honda
ωραιος ο Σπυρος!!! παντως χωρις να θελω να μειωσω την προσπαθεια ολων μας εδω μεσα η απουσια σου εστω για αυτο το μικρο διαστημα ειναι φανερη
Μπράβο παρα πολύ ωραία δουλειά.
Το κενο στο δίχαλο μάλλον προέρχεται ότι έβαλες φτερό από 12βολτο σε πηρούνι από 6βολτο.Το φτερο του εξάβολτου ήταν λίγο πιό ογκώδες και με λίγο διαφορετικές τις τρύπες στήριξης.
Πάντως πάρα πολυ ωραία δουλεία μου θύμισες τα δικά μου πρίν τρία χρόνια όταν βρήκα ένα GLXάκι εισαγωγής εντελώς χρέπι και το ανάστησα...Τρείς μήνες μου πήρε ,λυσίματα, επισκευές βαψίματα,πατέντες για πώς κάνεις το μπάνιο φούρνο βαφής ...... Σας βλέπω όλους και ειδικά τον Ispyros ,τόν sv9cvk και εσένα και πραγματικά σας χαίρομαι.Το τελευταιο που έκανα που πήρα ένα λαβωμένο από σαβούρδα φαζεράκι του 06 και το επανέφερα. http://www.fazerclub.gr/forumx/viewt...p?f=25&t=18336 Λίγες φωτό του παπιού παρακάτωΣυνημμένο 249463Συνημμένο 249464
Συνημμένο 249462
Kαι που εισαι τοσο καιρο!!!! βαλε φωτο να δουμε.αν δεν εχεις λυστο παλι και ξαναδεστο !!!!
χα χα χα .ευχαριστω για τα καλα λογια....
ναι οντως!!!! το δοκιμασα.αν ασχοληθω στο τελος θα το κανω με προσοχη και θα γινει τελειο
ειπα την κυριακη να δοκιμασω να το βαλω μπροστα.αγορασα καινουργιο μπουζι.συνδεσα το τεποζιτο το οποιο ηταν σε πολυ καλη κατασταση εσωτερικα και λεω για να δω εχω σπινθηρα!!!!!
ΠΕΤΣΑ!!!!!!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ!!!!