Σελίδα 47 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 3742434445464748495051525797147 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
    Ενώ ασ πούμε αν μαζευτούμε όλοι μαζί και βαράμε τον κώλο μας κάτω, θα γίνει ο βασικός 1500€. Να αισθάνομαι ένοχος γιατί? Γιατί σκέφτομαι οτι μπορεί να έχει δίκιο ο Σοιμπλε, και οχι ο παπ με το "λεφτά υπάρχουν", οχι η Παπαρηγα των 1500 βασικο, οχι ο τζάμπα μάγκας Σαμάρας, οχι ο Τσιπρας της χρεωκοπίας και οχι η οικονομολόγοι του καναπέ απο το moto.gr? 0 εργασιακά δικαιώματα απο σήμερα αποκτήσαμε, με την δραχμή δεν δούλευε κάνεις 10ωρο?

κουκιδες...

εχεις απολυτο δικιο...μαζι τα φαγατε και πρεπει να τα πληρωσουμε...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    κουκιδες...

κοιτα να δεις με τους ρουφιανους που μπλεξαμε , θα περιμενουμε συμπονοια απτους γερμανους...
    ο εχθρος εκ των εσω ειναι αδιστακτος...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενώ ασ πούμε αν μαζευτούμε όλοι μαζί και βαράμε τον κώλο μας κάτω, θα γίνει ο βασικός 1500€. Να αισθάνομαι ένοχος γιατί? Γιατί σκέφτομαι οτι μπορεί να έχει δίκιο ο Σοιμπλε, και οχι ο παπ με το "λεφτά υπάρχουν", οχι η Παπαρηγα των 1500 βασικο, οχι ο τζάμπα μάγκας Σαμάρας, οχι ο Τσιπρας της χρεωκοπίας και οχι η οικονομολόγοι του καναπέ απο το moto.gr? 0 εργασιακά δικαιώματα απο σήμερα αποκτήσαμε, με την δραχμή δεν δούλευε κάνεις 10ωρο?
    To τι λεει το καθενα απο τα κοινοβουλευτικα κορποσκυλα ποσως με ενδιαφερει και σαφως δεν εναποθετω τις ελπιδες μου στα παχια τους λογια. Απο εκει και επειτα, για τα βασικα εργασιακα (συλλογικες συμβασεις, 8-ωρο, ασφαλιση) που ισχυαν μεχρι προτινως, εχει χυθει αιμα και καλο ειναι να μην τα παιρνουμε ελαφρα τη καρδια... το αν οι συνδιακαλοπατερες του γ@μησαν τα πρεκια μετα ι δεν εχει καμμια απολυτως σχεση, αφου στον αμιγως παραγωγικο τομεα στην Ελλαδα, δηλαδη στον ιδιωτικο, ποτε δεν ειχε προχωρησει η γαγγραινα των συνδικαλομπασταρδων και καλως κατα τη γνωμη μου.

Σαφως και εχω δουλεψει αμοιβομενος σε δραχμες και 10ωρα και 12ωρα και ολονυκτιες. Και τοτε τρωγαμε γ@μησι μη νομιζεις... ωστοσο υπηρχε ενα νομικο πλαισιο που σου διασφαλιζε ορισμενα πραγματακια... πο*τσες με το συμπαθειο, απλα φρεναρε καπως την ασυδοσια των εργοδοτων, κατι ηταν και αυτο.

Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι αμοιβομασταν πολυ περισσοτερο απ οσο πραγματικα αξιζαμε στο παρελθον, μπορουσες ανα πασα στιγμη να κανεις δωρεα την περισσεια του καταχραστικου μισθου σου στο κρατος... το εκανες; Οοοοοοχι;! Τοτε ανηκεις στην ευγενη ταξη των ιδεολογων του καναπε και εσυ...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ρε Τρολλάκι έλεγα να μην ασχοληθω αλλα αυτο ήταν αποκορύφωμα...

αν θες μισθό Γερμανίας μετακομίζεις. Πως να το κάνουμε δηλαδή
    Αν θέλουν να πληρώνω τα βασικά αγαθά όσο στη Γερμανία (και παραπανω), τοτε ναι, θελω μισθο Γερμανίας. Πως να το κανουμε δηλαδη?

Εμενα προσωπικα στα τετοια μου να γινουμε σαν την Βουλγαρία. Αλλα όχι μονο σε οτι παιρνουμε απο φραγκα, αλλα και σε ότι δίνουμε...

Τωρα αν δε μπορεις να καταλάβεις αυτη την απλή αναλογική σχέση που υπαρχει αναμεσα σε εσοδα και εξοδα των οικογενειων της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Γερμανίας, ετη μια φορα εχω να πω οτι ντρέπομαι.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Ενω θες να μου πεις ότι ο κλασσικός Έλληνας ιδιωτικός υπάλληλος δεν είχε στήσει κώλο τόσα χρόνια, με το που υπογράφτηκε το μνημόνιο, το επομενο πρωι μαθαν ολοι να δουλεβουνε δεκαωρα και σβκ, ο κακός Γερμανός Σοιμπλε άρχισε να μιλαει για βασικό μισθό, οι επιχειρήσεις να μην αποδίδουν ικα κλπ της σύγχρονης και δίκαιης εργασιακά Ελλάδας? Οι συγκρίσεις με το μισθό στο εξωτερικό ειναι τουλάχιστον άστοχες, αν θες μισθό Γερμανίας μετακομίζεις. Πως να το κάνουμε δηλαδή, οτι η Παπαρηγα λέει για βασικό ενάμιση χιλιάρικο δεν σημαίνει οτι ισχύει. Καλά κανεις και δεν δέχεσαι μισθό της ξεγτίλας, αλλα αν σου φταίει ο κακός Γερμανός για αυτό μαλλον κάπου εισαι λάθος.
    Αν και στο πρώτο κομμάτι βλέπω ότι γενικότερα το χάνεις και δεν έχεις ειρμό ας απαντήσω. (μνημονιοτρολλ αλερτ)

Ποιος δεν ξέρει στον ιδιωτικό τομέα και ειδικά στις πολυεθνικές τι πάει να πει 10ωρο και 12ωρο; Εσύ τουλάχιστον δεν φαίνεται το ξέρεις. Εγώ το έχω φάει στη μάπα αλλά τουλάχιστον πληρώνομαι τις έξτρα ώρες και αν πήγαν να μου τις φάνε ανέβηκα στο HR για φασαρία. Υπήρχαν και κάποιοι που δεν το απαίτησαν λόγω άγνοιας ή φόβου; Κακό του κεφαλιού τους. Ευτυχώς βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν ξυπνήσει τωρα τελευταία και αυτό δίνει μια ελπίδα. Ήξερα όμως ότι μέχρι τώρα είχα ένα νομικό πλαίσιο που με διασφαλίζει όσον αφορά μισθό διαιτησία κλπ που είχε κατακτηθεί με αγώνες προηγούμενων γενεών. Τώρα αυτό ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ!! Εγώ να συνεναίσω στο να γίνει η χώρα Ρουμανία δεν το κάνω. Είδαμε κι εκεί που έχουν χαμηλούς μισθούς την φοβερή ανταγωνιστικότητα. Τα χωριά τους είναι κρανίου τόπος. Όσο για το IKA οι μεγάλες εταιρίες αυτές σχεδόν πάντα πληρώνουν γιατί δε μπορούν να κρυφτούν εύκολα όπως πολλοί μικροαπατεωνίσκοι που έχουν "οικογενειακη" επιχείρηση καφετέρια βάλε ότι θες

Όσο για τη μετακόμιση είναι ήδη στα σκαριά αφού τα skills που έχω δεν πρόκειται να τα χαραμίσω εδώ

Ο Γερμανός βεβαίως και μου φταίει αφού με βλέπει σα "χρυσωρυχείο" και θα κάνει το παν για το συμφέρον του και μόνο. και καλά κάνει (για την παρτη του φυσικά)
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

κουκιδες...

Σωστός. Στο βίντεο ο "αντάρτης" είναι ο σε γενικές γραμμές άεργος Παπαχρηστος, ακόμα ενα παλαιοκομματικό βλαστάρι του κκε (κνε?) πολύ παλιά και μετά του πασοκ, που μέχρι τώρα παρταρε στην δική σου πλάτη (και θα συνεχίσει μιας και τη βουλευτική την εχει), και χέστηκε πάνω του λίγον τι γιατί ακόμα και στην Πρεβεζα τον κράζανε πια. Αυτό δεν σε ανησυχεί καθολου?

Αυτό δεν σε ανησυχεί καθολου?
    γιατι να με ανησυχει???αφου ο Σοιμπλε μας εσωσε απο την καταστροφικη χρεωκοπια και να γυρισουμε στην δρχ...ολα πανε καλα....μαζι τα φαγαμε...λεφτα οπως βλεπεις υπαρχουν...μια χαρα...

Σωστός. Στο βίντεο ο "αντάρτης" είναι ο σε γενικές γραμμές άεργος Παπαχρηστος, ακόμα ενα παλαιοκομματικό βλαστάρι του κκε (κνε?) πολύ παλιά και μετά του πασοκ, που μέχρι τώρα παρταρε στην δική σου πλάτη (και θα συνεχίσει μιας και τη βουλευτική την εχει), και χέστηκε πάνω του λίγον τι γιατί ακόμα και στην Πρεβεζα τον κράζανε πια. Αυτό δεν σε ανησυχεί καθολου?

εκτος απο το κλαψομουνιασμα εχεις την καλοσυνη να μοιραστεις λιγη "διαφωτιση" μαζι μας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Ρε Τρολλάκι έλεγα να μην ασχοληθω αλλα αυτο ήταν αποκορύφωμα...

Αν θέλουν να πληρώνω τα βασικά αγαθά όσο στη Γερμανία (και παραπανω), τοτε ναι, θελω μισθο Γερμανίας. Πως να το κανουμε δηλαδη?

Εμενα προσωπικα στα τετοια μου να γινουμε σαν την Βουλγαρία. Αλλα όχι μονο σε οτι παιρνουμε απο φραγκα, αλλα και σε ότι δίνουμε...

Τωρα αν δε μπορεις να καταλάβεις αυτη την απλή αναλογική σχέση που υπαρχει αναμεσα σε εσοδα και εξοδα των οικογενειων της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Γερμανίας, ετη μια φορα εχω να πω οτι ντρέπομαι.
    Όποιος σου λέει κάτι που δεν σου αρέσει είναι troll προφανώς. Μου λες οτι θες μισθούς Γερμανίας. Και εγώ (και ενα καρο άλλοι) σοθ λέω οτι όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κατω στην Ελλάδα μισθό Γερμανίας δεν θα πάρεις. Δεν στο λέω γιατί δεν σε γουστάρω και σου κρατάω τα λεφτά, στο λέω γιατί έτσι είναι.

Τώρα για το δεύτερο κομμάτι, διάβασε απο κατω που λέει το παιδί οτι δεν θα συναινέσει για να γίνει η Ελλάδα Ρουμανία. Και αυτός troll με λέει, τώρα πως μεταξύ σας έχετε τελείως αντίθετη άποψη είναι άλλο θέμα. Η λαθος αποψη για την Ρουμανια έχετε, η λαθος αποψη για την Ελλάδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Αν και στο πρώτο κομμάτι βλέπω ότι γενικότερα το χάνεις και δεν έχεις ειρμό ας απαντήσω. (μνημονιοτρολλ αλερτ)

Ποιος δεν ξέρει στον ιδιωτικό τομέα και ειδικά στις πολυεθνικές τι πάει να πει 10ωρο και 12ωρο; Εσύ τουλάχιστον δεν φαίνεται το ξέρεις. Εγώ το έχω φάει στη μάπα αλλά τουλάχιστον πληρώνομαι τις έξτρα ώρες και αν πήγαν να μου τις φάνε ανέβηκα στο HR για φασαρία. Υπήρχαν και κάποιοι που δεν το απαίτησαν λόγω άγνοιας ή φόβου; Κακό του κεφαλιού τους. Ευτυχώς βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν ξυπνήσει τωρα τελευταία και αυτό δίνει μια ελπίδα. Ήξερα όμως ότι μέχρι τώρα είχα ένα νομικό πλαίσιο που με διασφαλίζει όσον αφορά μισθό διαιτησία κλπ που είχε κατακτηθεί με αγώνες προηγούμενων γενεών. Τώρα αυτό ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ!! Εγώ να συνεναίσω στο να γίνει η χώρα Ρουμανία δεν το κάνω. Είδαμε κι εκεί που έχουν χαμηλούς μισθούς την φοβερή ανταγωνιστικότητα. Τα χωριά τους είναι κρανίου τόπος. Όσο για το IKA οι μεγάλες εταιρίες αυτές σχεδόν πάντα πληρώνουν γιατί δε μπορούν να κρυφτούν εύκολα όπως πολλοί μικροαπατεωνίσκοι που έχουν "οικογενειακη" επιχείρηση καφετέρια βάλε ότι θες

Όσο για τη μετακόμιση είναι ήδη στα σκαριά αφού τα skills που έχω δεν πρόκειται να τα χαραμίσω εδώ

Ο Γερμανός βεβαίως και μου φταίει αφού με βλέπει σα "χρυσωρυχείο" και θα κάνει το παν για το συμφέρον του και μόνο. και καλά κάνει (για την παρτη του φυσικά)
    Τρολλ είναι όποιος λέει κάτι που δεν σου αρέσει/δεν σου κάνει, ή υπάρχει συγκεκριμένη στάμπα βάση μισθολογικού ύψους και πολιτικής τοποθέτησης? Αυτά που λες εσύ οτι καταλύονται λεω εγώ οτι τα έχουν όλοι γραμμένα, και ο μόνος λόγος που πληρώθηκες τις υπερωρίες είναι γιατι όντος παρήγαγες, αλλιώς θα είχες φύγει απο το hr με το χαρτί της απόλυσης. (η της παραίτησης που είχες ήδη υπογράψει με λευκή ημερομηνία οταν ξεκίνησες, είναι trendy αυτά στις πολυεθνικές). Οι μόνοι που επωφελήθηκαν απο εργασιακά διακαιώματα και άλλες τέτοιες παπαριες ειναι κατι συνδικαλιστές που πληρώνονται για να φωνάζουνε, και κάτι δημόσιοι που πληρώνονται για να τα ξύνουν. Και για να φεύγεις στο εξωτερικό, και καλά κάνεις, μάλλον δεν διαφωνείς μαζί μου, στο ότι που να χτυπιέσαι, σοβαρό μισθό στην Ελλάδα δεν παίρνεις, και κανένα εργασιακό διακαιωμα του κώλου δεν θα το αλλάξει αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εκτος απο το κλαψομουνιασμα εχεις την καλοσυνη να μοιραστεις λιγη "διαφωτιση" μαζι μας?
    Δεν το παίζω διαφωτιστής φίλε μου, σχολιάζω τα λεγόμενα στο forum.

γιατι να με ανησυχει???αφου ο Σοιμπλε μας εσωσε απο την καταστροφικη χρεωκοπια και να γυρισουμε στην δρχ...ολα πανε καλα....μαζι τα φαγαμε...λεφτα οπως βλεπεις υπαρχουν...μια χαρα...
    Θεωρείς πως με χρεοκοπία & επιστροφή στη δραχμή η κρίση θα τέλειωνε δηλαδή και μετα ολα θα πήγαιναν καλα στα οικονομικά του κράτους?

Θεωρείς πως με χρεοκοπία & επιστροφή στη δραχμή η κρίση θα τέλειωνε δηλαδή και μετα ολα θα πήγαιναν καλα στα οικονομικά του κράτους?
    oxi βεβαια... η δραχμη ειναι η σφαλιαρα για να εκτιμησουμε τις δυναμεις μας...

η κατεδαφιση για να καθαρισει το οικοπεδο...καλυτερα να εχεις ενα στερεο 2οροφο παρα μια 6οροφη πολυκατοικια με σαπια θεμελια...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    κανένα εργασιακό διακαιωμα του κώλου δεν θα το αλλάξει αυτό.
    Μάστορα, θες να μας πεις με τι ασχολείσαι?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF