Πολλά τα εργαλεία του σετ για αυτή την τιμή. Δεν μπορείς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο. Τυπικής βιομηχανική ποιότητας λογικά είναι κι ας γράφει ότι θες στο λογότυπο. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν δυστυχώς. Αυτό βέβαια δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το εν λόγω σετ δεν θα καλύψει μια χαρά έναν ερασιτέχνη όπως οι περισσότεροί μας. Στα συν και η καλή κασετίνα (αλλά μέχρι εκεί).
Ειναι οπως τα τρυπανια BOSCH,με τα χρωματα.Παντως σε ερευνα που εκανα το φερνουν καμμια 10αρια σκρουτζομαγαζα στην ιδια περιπου τιμη.Προφανως (??????) ειναι προσφορα για την φτηνη σειρα για τον ερασιτεχνη .Αμα διαβασετε τα σχολια στο βιντεο που επισυναψα παραπανω ,ο ιδιος προβληματισμος υπαρχει και στις αλλες χωρες που εχει πουληθει για την τιμη.Προφανως ΔΕΝ ειναι made in japan αλλα made in ?????????.Παντως για ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ χρηση ,ΚΑΛΟ φαινεται.Ταχεις σχεδον ολα μαζεμενα σε μιά βαλίτσα.
Στο Amazon έχει γενικά καλές κριτικές, αλλά οι αρνητικές είναι αρκετός λόγος για να είναι κάποιος επιφυλακτικός. Υπάρχει και ο ισχυρισμός ότι άλλα κομμάτια είναι made in Japan και άλλα made in China, αλλά το θεωρώ απίθανο, εκτός και αν στην Ιαπωνία κατασκευάζεται μόνο το χαρτί του κουτιού που συσκευάζεται η βαλίτσα.
Μωρέ για ερασιτεχνική χρήση σίγουρα κάνει, αλλά αυτό δε λέει πολλά. Το θέμα είναι αν κάτι με τη στάμπα της Makita θα είναι καλύτερο από αντίστοιχες συλλογές σε αυτά τα χρήματα της Mannesmann, KS Tools, Mekapses κλπ. και δεν το πολυβλέπω. Μάρκες που έχουν ευτελίσει το όνομά τους υπάρχουν αρκετές, ήλπιζα η Makita να μην ανήκει σε αυτές.
Ίδιο με της Mannesmann μοιάζει. Δεν την είχα για αντίστοιχη την Makita, μου φαίνεται τεράστια η Mannesman μπροστά της στα εργαλεία χειρός.
Η Makita εχει ''ξεπουλησει'' το ονομα της εδω και αρκετα χρονια, χανοντας την παλια της αιγλη.
Ασε που εχω την εντυπωση πως δεν κατασκευαζει πλεον τιποτα στην ιαπωνια, μονο κινα.
Παραμενει βεβαια ακομα μια εκ`των μεγαλων στο παιχνιδι, αλλα δεν ειναι ετσι οπως ηταν καποτε.
Δεν είναι έτσι αν το δεις απο την δική τους σκοπιά. Είναι το ίδιο σετ που έβαλαν σε παραγωγή για τη mannesmann
κοστολογώντας την υπεραξία του ονόματος και εκδόθηκε με δεύτερο λογότυπο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χαμηλότερης
δυναμικής πελάτες χωρίς να ευτελίσουν το αρχικό.
Διακόσια τόσα τεμάχια με 100 ευρώ δε δείχνουν ποιότητα ακόμα κι αν τα μισά είναι μυτες
Δεν δείχνουν ποιότητα σε σχέση με ποια σταθερά;
εφόσον δεν έχει βάλει (συντονίσει καλύτερα) κανείς μας αντίστοιχη παραγωγή...
Αν σε καλύπτει η τιμή τους σαν mannesmann, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για τόσο λίγο υλικό και τόσο αυτοματοποιημένη παραγωγή.
Φτιάχνω πέντε πράγματα και μου στοιχίζουν 5ε. Τα πουλάω 4ε το ένα. Όταν πουλήσω δύο, έχω διπλασιάσει την επένδυσή μου.
Πουλάω τα άλλα τρία 1ε και φεύγουν και αυτά δίνοντας κέρδος.
![]()