JIMK7 Πως και δεν εχεις ερθει σε καποιο απο τα event Serres η Muggelo?
JIMK7 Πως και δεν εχεις ερθει σε καποιο απο τα event Serres η Muggelo?
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Το 2015 πηγα για πρωτη φορα στο Misano με ενα GSXR 100O K7 .. το 18 και 19 ξαναπηγα με το L7 μετα πλακωσε ο κορονοιδος
Φετος ειπα να παω ( το Σεμπτεμβρη που περασε ) θα ηταν η πρωτη φορα με αυτο το μηχανακι και 18 χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα παει εκει και ενω ειχα ετοιμαστει πληρως με ελαστικα μπολικα κ.τ.λ. κ.τ.λ
εχασα το καραβιγια ενα λεπτο
θα μου πεις γιατι δεν πηγες την επομενη μερα ? γιατι μια βδομαδα πριν μου ετυχαν ενα σωρο γκατεμιες ( αν και δεν ειμαι προληπτικος ) κατι σαν να μου ελεγε μην πας και τελικα αποδειχτηκε οτι καλα επραξα που δεν πηγα
οταν δεν σε θελει ρε παιδι μου καλο ειναι να μην το ζοριζεις πολυ πολυ
Δεν πειραζει το επομενο πλανο για Σερρες ειναι Μαιο του 23 ( πρωτα ο Θεος ) που μεχρι τοτε θα εχει μπει πανω το σουτερ ψαλιδι, οποτε θα ειμαι ακομα καλυτερα προετοιμασμενος
Οσο για το Muggelo που λες θελω να παω καποια στιγμη αλλα τα εξοδα ειναι παααρα πολλα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα πριν κανω μια τετοια κινηση, ισως προτιμησω για αλλη μια φορα το Misano που το ξερω καλυτερα οπως και να το κανεις αλλα δεν ειναι μονο αυτο, θελω να δω διαφορες απο τη τελευταια φορα που ημουν εκει γιατι εχω κανει πολλες αλλαγες απο τοτε στο παρταλι μου ιδωμεν
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Σε κανα μηνα θα βγαλει ημερομηνιες ο Ζαφειροπουλος! Ελπιζω να καταφερεις να ερθεις και Ελλαδα και Ιταλια να δουμε το μηχανακι απο κοντα.
Ωραια και τα ελευθερα που λες οταν ομως πας με παρεα ειναι πολυ πιο ωραια η ολη φαση, ειτε Σερρες ειτε Εξωτερικο. Υπαρχει πολυς κοσμος απο ηρακλειο που μπορεις να ανεβεις μαζι και να σου κανουμε και παρεα στην διαδρομη
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ηρθε απο Αγγλια? Τι τελωνειο πληρωσες για αυτη αν επιτρεπεται?