Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Στο νομό Ηρακλείου
Μαγαζί ύποπτο για κρούσματα πάει για τεστ σε όλο το προσωπικό
2 άτομα πάνε σε άλλο μαγαζί που παρέχει υπηρεσίες ενώ περιμένουν αποτελέσματα
κολλάει άτομο απο το μαγαζί και βγαίνει θετικό με πυρετό κλπ
η γκόμενα του ατόμου δουλεύει σε κατάστημα εστίασης ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
Τώρα για τη μάσκα η ασάφεια είναι μέρος του μέτρου. Σου λέει βάζε μάσκα σε εξωτερικό χώρο όπου μπορείς. Δε νομίζω να πέσει πρόστιμο για τα οχήματα αν και άκουσα ομάδα ΔΙΑΣ μία μέρα πριν την εφαρμογή να λέει ότι για κράνος δε σε γράφω αλλά για μάσκα σε γράφω (σε άτομο με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας...).
Στο ποδήλατο εγώ πάντως χτες δεν έβαλα.
Το απίστευτο μπουρδέλο!
Μερικές σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να γίνουμε Ιταλία να ξεκαθαρίσουμε λίγο αλλά επειδή ποτέ δεν εύχομαι κάτι κακό για άλλους το ξεχνάω.
Σήμερα είδα αστυνομικό με ποδήλατο να κάνει περιπολία ΧΩΡΊΣ μασκα.
καθε μερα ...νεα μερα.
Εγώ πάντως αν έβλεπα όλα αυτά μαζί,αστυνομικό να κάνει περιπολία με ποδήλατο και να φοράει και μάσκα θα τσιμπιόμουνα να δω αν ζώ.
Και θα αναρωτιόμουνα μπας κι είχα κάνει κάνα μπάφο κι έβλεπα οπτασίες![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ήμουν χανια επαγγελματικό, βαση νομοθεσιας εισαι ανεύθυνος στο πεζοδρόμιο χωρις μασκα συνεπώς παραβάτης. Αν ομως βρεθείς στην εστίαση χωρις μασκα στο ιδιο τραπεζι με 4 νταγλαραδες που γελανε δυνατα ρευονταικλπ δεν τρεχει προμπλεμ, δε κολλάς..
Στραβα αρμενίζουμε..
Δεν ειναι και πολυ περιπλοκο ρε συ Χρηστο. Αν φορας μασκα στο δρομο μονο καλο κανεις σε ολους και δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη αρνητικη συνεπεια (περα απ΄το οτι μπορει να ξεβολευεται καποιος). Αν επιβληθει μασκα σε χωρους εστιασης ουσιαστικα κλεινει ολος ο κλαδος, με τις οποιες συνεπειες σε εκτιναξη ανεργιας, απωλειες εσοδων για ιδιωτες και κρατος, κοκ. Εσυ με ποιο απο τα δυο διαφωνεις, με τις μασκες στο δρομο ή την απουσια τους στο εστιατοριο;
Καταλαβα την ευαισθησία σου για το θεμα, το έθεσα ομως σαν αντίθεση ο ιδιος ανθρωπος απο την μια στιγμη στην αλλη ποσο οξύμωρο δειχνει.
Να στο θεσω διαφορετικα φοράω υποχρεωτικα μασκα μονος μου στο περίπατο μου αλλα εναν φουστη δεν θα διορίσουν σε καθε γραμμη των αστικών λεωφορείων να καθορίσει το ποσοι μπαίνουν και τι αποστάσεις θα κρατανε γιατι προφανως ο χρήστης ΜΜΜ δεν μπορει να καθορίσει. Οπως και στα αεροπορικά ολες οι θεσεις συμπληρωμένες χωρις καμια αποσταση γιατι εκει κανει τζιζ με τους μεγαλοεπιχειρηματίες
Υπαρχουν πολλα αντιστοιχα παραδειγματα.
Δεν εχει να κανει με καμια ευαισθησια, σου εξηγω τη διαφορα. Στη μια περιπτωση δεν υπαρχουν αρνητικες συνεπειες αν φορας μασκα, στην αλλη υπαρχουν. Οποτε αυτο που ειπες μου ακουστηκε πιο πολυ σαν whataboutism (γιατι να φοραω μασκα στο δρομο αφου στο εστιατοριο δε φορανε?).
Σε ξαναρωταω λοιπον, με ποιο απο τα δυο διαφωνεις; Με τη μασκα στο δρομο, με την απουσια μασκας στο εστιατοριο ή και με τα δυο;
+2 άλογα και λίγη ροπή στις 2.786 rpm
when life gets complicated... i ride.
Οκ, δεκτό. Έτσι κι αλλιώς σωστό και λάθος δεν υπάρχει, όλα είναι θέματα πολιτικής και προτεραιοτήτων. Ούτε όλοι οι ειδικοί έχουν κοινή άποψη επί του θέματος.
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα ο Ελληνας Μεσι τα αποκαλυψε ολα...
Ride(s) the wind of change...