Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι 150cc και 27 άλογα παραπάνω, κοστίζουν 0,45lt/100km.
Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι 150cc και 27 άλογα παραπάνω, κοστίζουν 0,45lt/100km.
BTW ποιός ήταν αυτός που με κυνήγησε στη διαδρομή προς Ιτέα όταν έφυγα λίγο μπροστά, και όταν κατάλαβα πόσο μπροστά είχα φύγει, (ώντας leader), είπα να κόψω να με φτάσουν μη πέσουν σε κάνα γκρεμό?
3.2 στα 100, έβαλα 14 λίτρα για 450 χλμ…
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ισχύει. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ χαλαρός. Παρόλα αυτα, κρίνοντας απο το οτι φτάσαμε στο βενζινάδικο την ώρα που έφευγε το προηγούμενο γκρούπ και φύγαμε την ώρα που ήρθε το επόμενο, ο ρυθμός μας πρέπει να ήταν ίδιος με των άλλων.
Και εν τέλει, όπως απεδείχθη, ήταν και ο σωστός ρυθμός για το σύνολο του γκρούπ.
Όχι όχι. πιό μετά. εσένα σε θυμάμαι. Μου έκανες νόημα οτι θές να πάς με τους υπόλοιπους και σου έκανα νόημα να φύγεις και να πάς.
Το Ζ ήταν ο γαύρος.
Για λίγη ώρα πήγα και εγώ μαζί τους αλλα μόλις σταμάτησα να βλέπω απο τους καθρέφτες μου το γκρούπ απο πίσω, έκοψα να με φτάσουν.
Εκεί ήρθες εσύ και μου έκανες νόημα.
Πιό μετα, άνοιξα λίγο μόνος μου γιατι είχε κάτι ωραίες στροφές και είπα δεν γαμιέται? Δεν έχει διακλαδώσεις ο δρόμος... Δεν θα χαθούν.
Ήταν απο πίσω μου ένα λευκό αν δεν κάνω λάθος, αλλα δεν ξέρω τι ήταν... Λές να ήταν το RC?
Έκανα λίγο τη πλάκα μου και μετά έκανα νόημα στον άλλον να με περάσει γιατι είχα φύγει πολύ μπροστά πάλι και αυτός ήταν γρηγορότερος.
Εντωμεταξύ, δεν το πολυφχαριστήθηκα κιόλας, γιατι το tankbag με εμποδίζει να μεταφέρω το σώμα μου μπροστά δεξιά και αριστερά, γιατι είμαι κοντός και αυτό είναι μέσα στη μέση, οπότε δεν ένιωθα πολύ άνετα να το πάω πιο γρήγορα.
Συνήθως γεμίζω το μισό tankbag στην πίσω πλευρά και πιέζω την μπροστινή πλευρά για να μπορώ να κουνάω το σώμα μου, αλλα αυτή τη φορά πήρα μία γαμωζακέτα μαζί μου για πάν ενδεχόμενο (αμα μείνω και χρειαστεί να περιμένω οδική), και ήταν τέρμα φουσκωμένο...
Το αρσι ο κολγκεητ, το Ζ εγώ και το χορνετ (οχι σιμπιεφ) ο σανκτουσαν.
Νομίζω όμως ότι δεν επαιξε λυσσαγμα εκεί , απλά λίγο πιο ενθουσιώδεις από το νορμάλ.
Επειδή είναι όντως πολυ ωραίο, θυμάμαι παλιοτερα σε κάποιο γυρισμό από Αθανάσιο Διάκο, μπολικοι μαλάκες το κατεβήκαμε σαν να τα χαμε κλέψει...
Το εσβι σου όπως σου ειπα και έξω από την ταβέρνα, δείχνει απείρως ομορφότερο από κοντά! Να το χαίρεσαι!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες