εχει και αλλες μπυρες στο καφενειο.ελα και εσυ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
.....................![]()
![]()
![]()
εχει και αλλες μπυρες στο καφενειο.ελα και εσυ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
.....................![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μαγική εικόνα...
Όποιος δει (και) σήμερα τους τίτλους του οπαδικού τύπου θα νομίζει οτι η Ελλάδα έχει ποδόσφαιρο που γ@μεί και δέρνει
![]()
![]()
![]()
τι ήρωες, τι λιοντάρια, τι θηρία, τι μαγοι....
Και όλα αυτά με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες (ή περίπου έτσι)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ποδόσφαιρο μπορεί να μη έχουμε φτιάξει....εξάλλου θέλει υποδομές για τέτοιο πράγμα που η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ λόγω τυχοδιωκτικής νοοτροπίας....αλλά σε ορισμένες ομάδες όπως στον Πανιώνιο και τη Λάρισα γίνεται καλή δουλειά πιστεύω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαγική εικόνα...
Όποιος δει (και) σήμερα τους τίτλους του οπαδικού τύπου θα νομίζει οτι η Ελλάδα έχει ποδόσφαιρο που γ@μεί και δέρνει
![]()
![]()
![]()
τι ήρωες, τι λιοντάρια, τι θηρία, τι μαγοι....
Και όλα αυτά με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες (ή περίπου έτσι)
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
λυπαμαι που εχετε ξενερωσει ετσι αλλα παραλληλα γουσταρω κιολας...
ετσι, παντα θα προσπαθειτε να βρειτε κατι για να "χτυπησετε" τον αλλο...
δυστυχως για σας ο ολυμπιακος παιζει μπαλα φετος και ιδιως στα εκτος εδρας μεχρι τωρα εχει δειξει πολυ καλο προσωπο, δεν παλευεται με τιποτα αυτο ε?
σας καταλαβαινω, το μονο που εχετε να κανετε πλεον ειναι να υποβαθμιζεται τις αντιπαλους μας για να νοιωσετε καλυτερα...
θυμηθειτε και σχολιαστε λοιπον την 7αρα για να νοιωσετε καλυτερα και μην ασχολειστε με τα προσφατα παιχνιδια γιατι πραγματικα ειστε για γελια...
περιμενω τους μεταξυ μας αγωνες...
περαστικα σας και αντε γεια...
![]()
για τα παιχνιδια του ουεφα δεν εχω να σχολιασω κατι γιατι δεν τα εχω παρακολουθησει αλλα απ'οτι ακουσα πηγαινουν καλα οι ελληνικες ομαδες, συγχαρητηρια, αντε να ανεβουμε και στην γενικη βαθμολογια καμια θεση...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
λυπαμαι που εχετε ξενερωσει ετσι αλλα παραλληλα γουσταρω κιολας...
δυστυχως για σας ο ολυμπιακος παιζει μπαλα φετος και ιδιως στα εκτος εδρας μεχρι τωρα εχει δειξει πολυ καλο προσωπο, δεν παλευεται με τιποτα αυτο ε?
αλλά γουστάρω αβέρτα να τρελαίνονται έτσι
έχουν χάσει την μπάλα φέτος...δεν ξέρουν τι να πουν
ΗΔΟΝΗΗΗ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
εντάξει οι νίκες είναι το ζητούμενο και οι βαθμοί της ισοπαλίας ακόμα ....καλοί είναι.
Αλλα ρε Cpt .... δεν μπορείς να ζητάς μόνο βαθμους και να μην παίζεις μπάλα. Ειδικά η ΑΕΚ χθες , ήταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η..
χάλια ποδόσφαιρο με τους ξυλοκόπους της Σουηδίας και μάλιστα με πολύυυυυυυυυυυυυυυ τύχη!!!
Η δικαιολογία του πάω για πρωτάθλημα , δεν μου κάνει! Άκου μαλακία τώρα να θεωρείς το UEFA κατώτερο του πρωταθλήματος και να πηγαίνεις απλά με την δεύτερη 11αδα να παίξεις έξω.
Είναι δυνατόν;... τι σκέψη κωλοχωρίου είναι αυτή;
Αυτά που κοροϊδεύαμε θα κάνουμε τώρα;
Που είναι η ΑΕΚ που ταπείνωσε την Μίλαν πέρισυ και έκανε "θόρυβο" με το όνομα της; Που είναι εκείνο το πάθος που είχε η ΑΕΚ όταν έπαιζε πέρισυ και παραλίγο να πέρναγε σ εΒ γύρο σε CH.L.;
Τι να το κάνω ρε το τοπικό κατσαρόλι , όταν βλέπω να τρώω Ευρωπαικες σφαλιάρες απο τα "καφενεία της Ευρώπης"; Αυτά που κοροϊδεύαμε θα λουστούμε;
Γιατί νομίζετε οτι ο Αρουαμπαρένα, ο Μπλάνκο και δεν ξέρω ποιός άλλος ήρθαν στην ΑΕΚ, πέρα απο τον Φερέρ;... απο την τοπική κατάταξη; ή μήπως απο το τι έκανε πέρισυ στην Ευρώπη;
Τι μιζέρια είναι αυτή ρε;... ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αν είναι να το πάρω ενώ παίζει η ομάδα μου , σαν ... να μην σχολιάσω καλύτερα.... ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! Θέλω να παίξω καλά , ειδικά στην Ευρώπη που είναι και ο καθρέφτης των μεγάλων ομάδων. Οχι στο Ελληνικό σκορπιοχώρι που τίποτα πέρα απο ενα κατσαρολικό δεν θα μου δώσει.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πως ακριβως ταπεινώθηκε η Μιλαν περισυ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επειδή έχασε 1-0 εκτός εδρας;
εεεεε
ναι![]()
σωστά![]()
Ποια ομάδα πέρασε όμως;
Η "Ταπεινωμένη" ε;![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Cpt....τον όρο "ταπεινωμένη" τον δανείστηκα απο εφημερίδες της γείτονικης μας χώρας που υπήρχαν τότε στο site της UEFA.
αλλά ακόμα και έτσι δεν είναι ο σκοπός μας του αν όντως ήταν ή οχι... αλλά το οτι η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα και έφερε κόσμο και στο γήπεδο της και σε εκείνο ειδικά το παιχνίδι είχε 2 παίκτες στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής.
Μήπως είδες το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ;.... Σου άρεσε αυτό που είδες, παρόλο που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την τύχη που τον πήρε, ... σκεπτόμενη οτι θέλει το τοπικό πρωτάθλημα;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Όχι, δεν το είδα και δε θα μου άρεζε το παιχνίδι γιατι απλά η ΑΕΚ δεν κέρδισεΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μήπως είδες το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ;.... Σου άρεσε αυτό που είδες, παρόλο που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την τύχη που τον πήρε, ... σκεπτόμενη οτι θέλει το τοπικό πρωτάθλημα;
Gandalf
Μεταξύ των:
1) "Κακό ποδόσφαιρο, καλό αποτέλεσμα (νίκη)
2) "Καλό ποδόσφαιρο, κακό αποτέλεσμα (ήττα ή ισοπαλία)
προτιμω ΣΑΦΩΣ το (1)
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είμαι ΑΕΚτζής αλλά 3 πράγματα θα πω
1. Άθλια η ΑΕΚ,μηδαμινή προσπάθεια,μόνο τύχη,σκέτη απογοήτευση
2.Απίστευτος ο Ολυμπιακός και ας έχασε,έχει την καλύτερη ομάδα φέτος από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου (προσωπική άποψη)
3. Ευρωπαϊκό προφίλ η Λάρισα αλλά φαίνεται η έλλειψη εμπειρίας.Πολύ πάθος,δύναμη και θέληση για καλό αποτέλεσμα.Θα πάει πολύ μπροστά αυτή η ομάδα...
Fortis Fortuna Adiuvat
+1000 (άλλο ένα 1000!!εύκολα τα δίνω μου φαίνεται)Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εντάξει οι νίκες είναι το ζητούμενο και οι βαθμοί της ισοπαλίας ακόμα ....καλοί είναι.
Τι μιζέρια είναι αυτή ρε;... ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αν είναι να το πάρω ενώ παίζει η ομάδα μου , σαν ... να μην σχολιάσω καλύτερα.... ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! Θέλω να παίξω καλά , ειδικά στην Ευρώπη που είναι και ο καθρέφτης των μεγάλων ομάδων. Οχι στο Ελληνικό σκορπιοχώρι που τίποτα πέρα απο ενα κατσαρολικό δεν θα μου δώσει.
Gandalf
πέρισυ ΔΕΝ καθόμουν να δω την ομάδα μου...να έβλεπα τι?αφού μετα το 30' κοιμόμουν στο καναπέ
καλά τα πρωταθλήματα καλά τα αποτελέσματα αλλά θέλω να δω και ποδόσφαιρο...
μέχρι στιγμής βλέπω αρκετά καλό...και οι υποσχέσεις που αφήνει αυτή η ομάδα με κάνουν αισιόδοξο
τα αποτελέσματα θα έρθουν...
το θέαμα είναι το δύσκολο...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Είμαι ΑΕΚτζής αλλά 3 πράγματα θα πω
1. Άθλια η ΑΕΚ,μηδαμινή προσπάθεια,μόνο τύχη,σκέτη απογοήτευση
2.Απίστευτος ο Ολυμπιακός και ας έχασε,έχει την καλύτερη ομάδα φέτος από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου (προσωπική άποψη)
3. Ευρωπαϊκό προφίλ η Λάρισα αλλά φαίνεται η έλλειψη εμπειρίας.Πολύ πάθος,δύναμη και θέληση για καλό αποτέλεσμα.Θα πάει πολύ μπροστά αυτή η ομάδα...
1. οκ και αναμενομενο απο εμενα
2. ω ρε φουστη μου.... και νομιζα οτι οι εφημεριδες απατουν μονο κατι κολλημενους στον εγκεφαλο...
HALLOOOOOOOOOOOOOOOOO ΕΧΑΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ 4-2
ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ?
χαλαρωστε.... γιατι εχετε ξεφυγει λιγο..... πραγματικα αναρωτιεμαι δηλ....
3. οκ
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
2. ω ρε φουστη μου.... και νομιζα οτι οι εφημεριδες απατουν μονο κατι κολλημενους στον εγκεφαλο...
HALLOOOOOOOOOOOOOOOOO ΕΧΑΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ 4-2
ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ?
χαλαρωστε.... γιατι εχετε ξεφυγει λιγο..... πραγματικα αναρωτιεμαι δηλ....
idi μου άρεσε πολύ η μπάλα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός,απλά παρατηρούσα την Real και δεν μπορούσα να δω διαφορά στο επίπεδο του παιχνιδιού.Έχει πολύ καλή ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός και το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία για μένα,εμένα μου αρέσει να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και το σκορ λίγο με απασχολεί.Η ΑΕΚ ακόμα και να κέρδιζε με 0-3 χτες πάλι θα την έκραζα γιατί με κούρασε το παιχνίδι της...
Fortis Fortuna Adiuvat
ναι αλλα ξαναδες τι εγραψες παραπανω και τι σχεση εχει με το αν επαιξε καλα η ΑΕΚ στο συγκεκριμενο παιχνιδι!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
idi μου άρεσε πολύ η μπάλα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός,απλά παρατηρούσα την Real και δεν μπορούσα να δω διαφορά στο επίπεδο του παιχνιδιού.Έχει πολύ καλή ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός και το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία για μένα,εμένα μου αρέσει να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και το σκορ λίγο με απασχολεί.Η ΑΕΚ ακόμα και να κέρδιζε με 0-3 χτες πάλι θα την έκραζα γιατί με κούρασε το παιχνίδι της...
δηλ η ΑΕΚ του 2002 που γυρισε το 2-0 στο μπερναμπεου σε 2-2 ειχε καλυτερη διαγαλακτικη ομαδα τοτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι αλλα ξαναδες τι εγραψες παραπανω και τι σχεση εχει με το αν επαιξε καλα η ΑΕΚ στο συγκεκριμενο παιχνιδι!
δηλ η ΑΕΚ του 2002 που γυρισε το 2-0 στο μπερναμπεου σε 2-2 ειχε καλυτερη διαγαλακτικη ομαδα τοτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό που λέω είναι πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος εγώ κρίνω έναν αγώνα από το πόσο μου άρεσε,από το αν είχε αγωνία,πολλές καλές φάσεις,αν ήταν γρήγορο κτλ.Σαν μονάδες ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και τουλάχιστον στο 2ο ημίχρονο έπαιξε μπάλα ευρωπαϊκού επιπέδου,δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα τον Ολυμπιακό να παίζει έτσι,συνήθως ήταν καφενεία...Γι'αυτό σου είπα πως η ΑΕΚ όπως έπαιζε και 3 γκολ να έβαζε πάλι τα ίδια θα έλεγα,δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίζανε και δεν παίζανε και με καμμία σοβαρή ομάδα τώρα,μην τρελαθούμε...
Υ.Γ Τί λέω το άτομο ρε;Πού να μην ήμουν και αντιολυμπιακός δηλαδή...:rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat