Σελίδα 47 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 3742434445464748495051525797 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

Παλαιό μέλος
    Ζητείται γαμπρός: Σιαμέζος ή Σιαμέζος lynx-point για την κοπέλλα της φωτογραφίας....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00628a.JPG 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	39,3 KB 
ID:	349661

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    3 ευτυχισμένα αδεποστακια εχω, τους ρποσφερω όλα αυτά που πρεπει και κυριως απειρη αγαπη και δυστυχως δεν εχω χωρο στο διαμερισμα μου για περισσοτερα....

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Η μητέρα μου ήθελε πάντα ένα yorkshire terrier αλλά δεν αποκτησαμε ποτέ ένα μέχρι τώρα..
    Μαρίζα να χαίρεσαι τα σκυλογατα σου!
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    Μακάρι να πραγματοποιηθει το όνειρο της μαμάς σου και να πάρετε ενα γιορκυ.
    Είναι απίστευτα πλασματακια,όμορφα κ πανέξυπνα.

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azoo Προβολή μηνύματος
    το ακιτάκι μας η Κίμπα (5 μηνών)
    Συνημμένο 349245

Είναι μια κούκλα!!!!
    Να την χαίρεσαι!!
    Πολύ ιδιαίτερα σκυλιά.
    Παντα μου άρεσαν πολύ και μια μερα συναντησα ενα ζευγάρι στο δρόμο που είχαν εναν τέτοιο κουταβο και φυσικά ετρεξα σαν μικρό παιδί και ζήτησα αν μου επιτρέπουν να το χαιδεψω.... θεέ μου τι αίσθηση!!!
    Αυτό ηταν το ερωτεύτηκα.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mariza Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    Μακάρι να πραγματοποιηθει το όνειρο της μαμάς σου και να πάρετε ενα γιορκυ.
    Είναι απίστευτα πλασματακια,όμορφα κ πανέξυπνα.
    Και μεζές για το σκυλάκι που έχουμε τώρα..!
    Στο μέλλον λοιπον....
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Κανει οτι θελει...

Όνομα:	WP_000139.jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	83,9 KB 
ID:	350134

Παλαιό μέλος
    ακομα μια φορά διαπίστωσα ποσο διαφορά στην νοοτροπία έχουμε σαν λαός σε σχέση με πολιτισμένες χώρες, όσον αφορά την αντιμετώπιση στα ζώα.

στην Γαλλία έχουν όλοι σκυλάκια και γατάκια, τα στειρώνουνε και τα φροντίζουνε, δεν βλέπεις 1 αδέσποτο έξω, έχουν όλα το σπίτι τους. με το που πάτησα Ελλάδα, αμέσως είδα στον περιφερειακό της θεσσαλονίκσης σκυλιά και γατιά να σπαρταράνε χτυπημένα στην περιφερειακή! Τι ΑΘΛΙΟΣ δρόμος αυτή η περιφερειακή της θεσσαλονίκης και τρέχανε και όλοι σαν τρελοί!!! Ειναι δυνατόν τετοιος δρομος να ναι ανοιχτός και χωρίς περίφραξη? Τι σκατά κάνει η Περιφέρεια Κεντρικης Μακεδονίας που έχει την ευθύνη για το δρόμο? Τι σκατά κάνουν οι Δήμοι τα λεφτα του προυπολογισμού τους που προβλέπονται για καταφύγια και περίθαλψη αδέσποτων? Τετοιοι είμαστε, σε τέτοια χώρα μας αξίζει να ζούμε...

Τα παντα για ενα μεζεδακι...

Όνομα:	WP_000298.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	100,3 KB 
ID:	350142

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Τα τρώνε τα λεφτά. Τα τρώνε κτηνίατροι, τα τρώνε "φιλόζωοι", τα τρώνε pet shop, τα τρώνε φαρμακευτικές, τα τρώνε δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και @@ διαδημοτικών κέντρων και πάει λέγοντας. Ναι σε αυτό που έχει επικρατήσει να το λέμε Ευρώπη είναι καλύτερα τα πράγματα σε πολλούς τομείς όχι όμως σε όλους. Μη νομίζεις πως στη Γερμανία για παράδειγμα δε θα υπήρχαν αδέσποτα αν δεν είχαν τόσους μήνες χιόνι... Ότι στην Ελλάδα έχουμε μια κουλτούρα απαράδεκτη σε πολλούς τομείς είναι αλήθεια. Πριν ακριβώς πέντε λεπτά βρίζονταν στη γειτονιά γιατί κάποιου ο κάδος είχε γεμίσει και πήγε να τα ρίξει στον απέναντι κάδο... βγήκε ο άλλος από το μπαλκόνι και φώναζε χτυπιόταν να τα πάει στην πόρτα του τα σκουπίδια (λες και του ανήκει ο κάδος...) μιλάμε για μπινελίκια και ήταν και μεγάλος άνθρωπος.

Τέλος πάντων η λύση για τα αδέσποτα είναι στειρώσεις και μόνο στειρώσεις.

ps: karavidas, γνωρίζεις πως οι ταρταρούγες (ο χρωματισμός της γάτας σου) όπως και οι τρίχρωμες είναι σχεδόν πάντα θηλυκές και αν γεννηθεί πολύ σπάνια αρσενικός με τέτοιους χρωματισμούς είναι στείρος ?

Έτσι , για μην ξεχνιόμαστε

Όνομα:	FB_IMG_1451941532151.jpg 
Προβολές:	295 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	350152

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Η Άντυ

Όνομα:	20160105_014211.jpg 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	350154

να και ο δικός μου
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC_9810_1.jpg‎  

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί, αλλά δεν θα με εντυπωσίαζε αν την είχε πάει μόνη της την καρέκλα

Όνομα:	IMAG3103.jpg 
Προβολές:	215 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	350799
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 24/01/2016 στις 09:22.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ενα τζαμακι την χωριζει απο τον μεζε....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παίδες -αν και το παρόν είναι για τα κατοικίδιά σας- θα ήθελα την βοήθειά σας. Πριν 6 ώρες σε δρόμο έξω από τη Νεμέα παρατήρησα στη μέση του δρόμου με την άκρη του ματιού μου κάτι να κινείται. Γύρισα πίσω και διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα νεογέννητο σκυλάκι, το οποίο δυστυχώς δεν πρόλαβα να σώσω και μπροστά στα μάτια μου το πάτησε ένας πανηλίθιος (ακόμα είμαι σοκαρισμένος). Πριν να ξεπεράσω το σοκ άκουσα κλάμματα και διαπίστωσα ότι άλλα 6 σκυλάκια ήταν πεταμένα μέσα σε σακούλα σε μια περιοχή με μπάζα... ένα από αυτά ήταν στην άκρη του δρόμου και δεν κινούταν. Δεν έχω σχέση με φιλοζωϊκές και τέτοια, δεν έχω καν κατοικίδια, αλλά δεν άντεξα τις κραυγές τους, τα έβαλα μέσα στο αυτοκίνητο και ξεκίνησα να βρω κτηνίατρο, καταλήγοντας τελικά Κόρινθο. Στη διαδρομή ενημέρωσα τη γυναίκα μου να ψάξει τηλέφωνα για φιλοζωϊκές στην περιοχή μέχρι να βρω κάποιον κτηνίατρο. Η προσπάθεια αποδείχτηκε φρούδα, αφού μέ όσους εκπροσώπους μίλησα με προέτρεψαν να τους κάνω ευθανασία (ωραίοι φιλόζωοι) ή μου έλεγαν ότι δεν έχουν δυνατότητα να πάρουν αδέσποτα και να απευθυνθώ στο Δήμο και να κάνω παράπονα και άλλες τέτοιες παπαριές... Εν των μεταξύ γύρναγα όλη την Κόρινθο να βρω κτηνίατρο, κάποιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καν να τα δουν, τελικά ένας προς τιμήν του τους έριξε μια ματιά και μου έδωσε κάποιες συμβουλές. Τα σκυλάκια έχουν τα μάτια τους κλειστά, είναι ημερών και καταταλαιπωρημένα αφού ήταν παρατημένα στο κρύο. Πήγα και αγόρασα παιδικό γάλα και με μια σύριγγα τα ταίζω, ενώ τα έβαλα στην αποθήκη του καυστήρα για να είναι ζεστά. Το θέμα είναι ότι όπως μου είπαν το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί κάποιος φιλόζωος με σκυλίτσα η οποία να μπορεί να τα θηλάσει μπας και σωθούν γιατί με την σύριγγα μάλλον θα έχουμε απώλειες, τα κακόμοιρα θέλουν κάθε 2 ώρες τάισμα να φανταστείτε... ΟΛΟΙ όσους παίρνω μου λένε να τα πάω για ευθανασία, ενώ κάποιοι που παλιά μάζευαν αδέσποτα μου είπαν πως κακώς τα μάζεψα κι έπρεπε να τα άφηνα εκεί να ψοφήσουν.

Εάν κάποιος έχει τη διάθεση να βοηθήσει άμεσα ας στείλει πμ, είμαι από τις 6 το πρωί στο πόδι και από την ώρα που τα βρήκα τρέχω με αυτό το θέμα... Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τα μάζεψα αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να τα αφήσω εκεί να πεθάνουν, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν καλό.

Υ.Γ. Παρακαλώ μόνο όποιος έχει τη διάθεση και μπορεί να βοηθήσει ας ασχοληθεί, ευχολόγια, αφορισμοί και λοιπά δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα... Ελπίζω προς το παρόν να επιβιώσουν, ευχαριστώ!!!

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF