[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[B]Το ξερω οτι το εχω ξαναπει οτι σταματαω να γραφω...αλλα αυτο σιγουρα και παπαλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
... (όσα είπες)
Καλά μαλάκα... είσαι απίστευτος!!! Φάσκεις και αντιφάσκεις!!!! Μόνος αλλάζεις τα όσα λες/ Και ιδού η απόδειξη!!! Διάβασε τι λες!!!!!
"τι δεν κανει το ροστερ????
αγορι μου τελικα εισαι πιο μυρωδιας απο οσο νομιζα.....αν δεν εχεις στην ομαδα σου 14 καλους παικτες και 4-5 αστερια ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ να τραβηξουν την ομαδα στα δυσκολα....παπαλα....και αν εχεις και προπονητη ''υπνο'' ακομα χειροτερα..."
Και μετά πάλι ΕΣΥ γράφεις!!!
"εντελως πληροφοριακα....απο το 86 (ισως και το 88 με Ολλανδια) και μετα καμμια ομαδα που πηρε κυπελλο δεν επαιξε μπαλλαρα.....απλα ειχαν καλη συνοχη σαν ομαδα....και επαιξαν λιγο καλυτερα απο τους υπολοιπους.....συνδιασμος μπαλλαρας με κουπα εχουν μονο καποιες ομαδες μετρημενες στα δαχτυλα...."
Αποφάσισε ρε άμπαλε!!!!! Τι απ' όλα;;;;;;;
To 86 το κερδισε ο Maradona μονος του....το 88 η Ολλανδια με αρκετα καλη μπαλλα...το 90 Γερμανια καθολου θεαμα....το 92 η Δανια απο το πουθενα...το 94 Βραζιλια που σπρωχτηκε....το 96 Γερμανια στο χρυσο γκολ....το 98 μια πολυ καλη Γαλλια...το 2000 Γαλλια που δεν καταλαβε πως εφτασε στον τελικο οπως και η Ιταλια βεβαια....το 2002 το χαρισαν στην Βραζιλια για τον τελικο του 98....το 2004 δευτερη παρουσια....2006 η πιο σοβαρη και τυχερη Ιταλια....στα 20 χρονια.....ΠΟΣΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑΡΑ ???ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΥΜΑΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ????1-2-3???
Για ν απετάξεις μετά το θεϊκό!!!!
"το 2004 ολοι μα ολοι οι ευρωπαιοι ειπανε οτι την καλυτερη μπαλλα συνολικα επαιξε η Ελλαδα που σηκωσε και το euro...."το θεικο δεν το πεταξα εγω.....απλα εκανα αναπαραγωγη το τι ελεγαν ολοι οι ευρωπαιοι αθλητικογραφοι.... ανθρωποι του ποδοσφαιρου και αθλητικοι στατιστικολογοι...
Και επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λες γράφεις πιο μετά:
"και που ειναι η πλακα στο οτι απαντησα οτι εχω ενα ευρωπαικο???τι???ητανε ερωτηση παγιδα για να με ξεμπροστιασης???![]()
![]()
σιγα τα ωα....."
Ρε καταλαβαίνεις όταν γράφεις;;;;;;;;
Έχεις ένα ευρωπαϊκό ΜΟΝΟ την ίδια στιγμή που λες ότι φέτος στο 2008 είναι η χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ από την Ιταλία;;;;; Τότε ακολουθώντας τη δική σου εξαιρετική λογική γιατί έχετε μόνο ένα; Εφόσον και το ρόστερ μετράει όπως λες;;;;;;;;;;;;; Για να καταλάβουμε και μεις οι πτωχοί είχες ή δεν είχε ςρόστερ αγόρι μου τις άλλες φορές; Και είχες ή δεν είχες καλό προπονητή;;;;; Τι λες να καταλάβουμε οι άνθρωποι!!!
Το οτι εχεις καλο ροστερ και ομαδα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλοι με καλυτερο απο εσενα.....δεν παιζεις μονος σου....υπαρχουν και αλλες ομαδες....που την καταλληλη στιγμη το δειχνουν...βεβαια οσο καλυτερη ομαδα εχεις εσυ....τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να κοντραρεις τους αντιπαλους.....αν οχι...πας σπιτακι σου νωρις....η με αδεια χερια....
Για το 82 μάλλον δεν διαβάζεις τα όσα γράφω αλλά δεν πειράζει. Σ έχω συνηθίσει.![]()
Ούτε στα προκριματικά ούτε στοςυ ομίλους έπαιξες μπάλα. Μεταμορφώθηκες όμως όπως κάνει πάντα η Ιταλία κι έπαιξες πολύ καλή μπάλα. και να σου πω και δύο παιχνίδια που θυμάμαι. Ένα με τη Βραζιλία το 4-2 και ένα με τον τελικό με τη Γερμανία.
¨αντε ξαναγράψε τώρα τις αναλύσεις σου να κάνουμε πάλι κανά δίωρο-τρίωρο να αντιληφθούμε τι θες να πεις.
σκατα θυμασαι.....γιατι εγω τα ειδα live to 82 και ειμουνα 9 χρονων....και εσυ εισαι πιο μικρουλης....Βραζιλια και Πολωνια στον Ορωπο..και τελικο με Γερμανια στο πατρικο μου.....και με την Βραζιλια ηρθε 3-2....και με την Γερμανια 3-1.....τοτε ειχε διπλους ομιλους και μετα ημιτελικους.....και πριν πεις την κοτσανα σου για το πως τα θυμαμαι λογω ηλικιας....φερε μου περιγραφη Διακογιαννη με γκολ Tardelli και θα καταλαβεις....
Δεν ειπα ποτε οτι η Ιταλια ειχε την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ σε καθε διοργανωση και οτι επρεπε να σηκωσει καθε κουπα....απλα τα προηγουμενα χρονια ειχε πιο καλους παιχτες που δημιουργουσαν την προσδοκια οτι μπορουνε πανε για αρκετα ηψηλη θεση...βεβαια επεσαν σε καλυτερες ομαδες και τις περισσοτερες φορες αποκληστηκαν δικαια....
Φετος ειχαμε την χειροτερη ομαδα απο θεμα καλους παικτες και απο παικτες αστερια....3 ολοι και ολοι (και ο ενας ουτε καν βασικος)....αμα βαλεις και οτι ο προπονητης ειναι καποιος που εχει κοουτσαρει μονο την Lecco,Livorno και Genoa (χωρις και καμμια επιτυχια)....ειναι πολυ λιγος για αυτην την ομαδα με την τοσο βαρια φανελα...ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ EURO....
τωρα τι διαβαζεις,τι καταλαβαινεις,και τι απαντας ειναι αλλο θεμα.....ιδιως οταν εγραφες οτι η Ολλανδια ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ και θα παει εστω τελικο....οι γνωστοι λουζερ ειναι...οπως και οι Πορτογαλλοι.....η Γερμανια εχει βεβαια ενα προβαδισμα λογω ονοματος και φανελας (προσεχε δεν κανω κολοτουμπα) αλλα εμενα δεν μου γεμισαν το ματι και μου φανηκαν πολυ λιγοι...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ EURO ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ.....
υ.γ.και με εκανες να καταλαβω οτι εκτος απο ασχετος με τα motogp εισαι και τελειως μα τελιως κουλαδι και στην μπαλλα...![]()
![]()
![]()
υ.γ.2 Τουρκια με Κροατια...και Ρωσσια με κουλΟλλανδια με πληρωσαν καλα...θα ριξω και κατι ψιλα στο Ισπανια Ρωσσια....και θα περιμενω τον τελικο να δω αν την παρουμε και την 500αρα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()