Σελίδα 47 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 374243444546474849505152 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

... (όσα είπες)

Καλά μαλάκα... είσαι απίστευτος!!! Φάσκεις και αντιφάσκεις!!!! Μόνος αλλάζεις τα όσα λες/ Και ιδού η απόδειξη!!! Διάβασε τι λες!!!!!

"τι δεν κανει το ροστερ????
    αγορι μου τελικα εισαι πιο μυρωδιας απο οσο νομιζα.....αν δεν εχεις στην ομαδα σου 14 καλους παικτες και 4-5 αστερια ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ να τραβηξουν την ομαδα στα δυσκολα....παπαλα....και αν εχεις και προπονητη ''υπνο'' ακομα χειροτερα..."

Και μετά πάλι ΕΣΥ γράφεις!!!

"εντελως πληροφοριακα....απο το 86 (ισως και το 88 με Ολλανδια) και μετα καμμια ομαδα που πηρε κυπελλο δεν επαιξε μπαλλαρα.....απλα ειχαν καλη συνοχη σαν ομαδα....και επαιξαν λιγο καλυτερα απο τους υπολοιπους.....συνδιασμος μπαλλαρας με κουπα εχουν μονο καποιες ομαδες μετρημενες στα δαχτυλα...."

Αποφάσισε ρε άμπαλε!!!!! Τι απ' όλα;;;;;;;
    To 86 το κερδισε ο Maradona μονος του....το 88 η Ολλανδια με αρκετα καλη μπαλλα...το 90 Γερμανια καθολου θεαμα....το 92 η Δανια απο το πουθενα...το 94 Βραζιλια που σπρωχτηκε....το 96 Γερμανια στο χρυσο γκολ....το 98 μια πολυ καλη Γαλλια...το 2000 Γαλλια που δεν καταλαβε πως εφτασε στον τελικο οπως και η Ιταλια βεβαια....το 2002 το χαρισαν στην Βραζιλια για τον τελικο του 98....το 2004 δευτερη παρουσια....2006 η πιο σοβαρη και τυχερη Ιταλια....στα 20 χρονια.....ΠΟΣΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑΡΑ ???ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΥΜΑΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ????1-2-3???
    Για ν απετάξεις μετά το θεϊκό!!!!

"το 2004 ολοι μα ολοι οι ευρωπαιοι ειπανε οτι την καλυτερη μπαλλα συνολικα επαιξε η Ελλαδα που σηκωσε και το euro...."το θεικο δεν το πεταξα εγω.....απλα εκανα αναπαραγωγη το τι ελεγαν ολοι οι ευρωπαιοι αθλητικογραφοι.... ανθρωποι του ποδοσφαιρου και αθλητικοι στατιστικολογοι...

Και επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λες γράφεις πιο μετά:

"και που ειναι η πλακα στο οτι απαντησα οτι εχω ενα ευρωπαικο???τι???ητανε ερωτηση παγιδα για να με ξεμπροστιασης??? σιγα τα ωα....."

Ρε καταλαβαίνεις όταν γράφεις;;;;;;;;
    Έχεις ένα ευρωπαϊκό ΜΟΝΟ την ίδια στιγμή που λες ότι φέτος στο 2008 είναι η χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ από την Ιταλία;;;;; Τότε ακολουθώντας τη δική σου εξαιρετική λογική γιατί έχετε μόνο ένα; Εφόσον και το ρόστερ μετράει όπως λες;;;;;;;;;;;;; Για να καταλάβουμε και μεις οι πτωχοί είχες ή δεν είχε ςρόστερ αγόρι μου τις άλλες φορές; Και είχες ή δεν είχες καλό προπονητή;;;;; Τι λες να καταλάβουμε οι άνθρωποι!!!

Το οτι εχεις καλο ροστερ και ομαδα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλοι με καλυτερο απο εσενα.....δεν παιζεις μονος σου....υπαρχουν και αλλες ομαδες....που την καταλληλη στιγμη το δειχνουν...βεβαια οσο καλυτερη ομαδα εχεις εσυ....τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να κοντραρεις τους αντιπαλους.....αν οχι...πας σπιτακι σου νωρις....η με αδεια χερια....

Για το 82 μάλλον δεν διαβάζεις τα όσα γράφω αλλά δεν πειράζει. Σ έχω συνηθίσει.
    Ούτε στα προκριματικά ούτε στοςυ ομίλους έπαιξες μπάλα. Μεταμορφώθηκες όμως όπως κάνει πάντα η Ιταλία κι έπαιξες πολύ καλή μπάλα. και να σου πω και δύο παιχνίδια που θυμάμαι. Ένα με τη Βραζιλία το 4-2 και ένα με τον τελικό με τη Γερμανία.
    ¨αντε ξαναγράψε τώρα τις αναλύσεις σου να κάνουμε πάλι κανά δίωρο-τρίωρο να αντιληφθούμε τι θες να πεις.

σκατα θυμασαι.....γιατι εγω τα ειδα live to 82 και ειμουνα 9 χρονων....και εσυ εισαι πιο μικρουλης....Βραζιλια και Πολωνια στον Ορωπο..και τελικο με Γερμανια στο πατρικο μου.....και με την Βραζιλια ηρθε 3-2....και με την Γερμανια 3-1.....τοτε ειχε διπλους ομιλους και μετα ημιτελικους.....και πριν πεις την κοτσανα σου για το πως τα θυμαμαι λογω ηλικιας....φερε μου περιγραφη Διακογιαννη με γκολ Tardelli και θα καταλαβεις....
    Το ξερω οτι το εχω ξαναπει οτι σταματαω να γραφω...αλλα αυτο σιγουρα και παπαλα.....

Δεν ειπα ποτε οτι η Ιταλια ειχε την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ σε καθε διοργανωση και οτι επρεπε να σηκωσει καθε κουπα....απλα τα προηγουμενα χρονια ειχε πιο καλους παιχτες που δημιουργουσαν την προσδοκια οτι μπορουνε πανε για αρκετα ηψηλη θεση...βεβαια επεσαν σε καλυτερες ομαδες και τις περισσοτερες φορες αποκληστηκαν δικαια....

Φετος ειχαμε την χειροτερη ομαδα απο θεμα καλους παικτες και απο παικτες αστερια....3 ολοι και ολοι (και ο ενας ουτε καν βασικος)....αμα βαλεις και οτι ο προπονητης ειναι καποιος που εχει κοουτσαρει μονο την Lecco,Livorno και Genoa (χωρις και καμμια επιτυχια)....ειναι πολυ λιγος για αυτην την ομαδα με την τοσο βαρια φανελα...ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ EURO....

τωρα τι διαβαζεις,τι καταλαβαινεις,και τι απαντας ειναι αλλο θεμα.....ιδιως οταν εγραφες οτι η Ολλανδια ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ και θα παει εστω τελικο....οι γνωστοι λουζερ ειναι...οπως και οι Πορτογαλλοι.....η Γερμανια εχει βεβαια ενα προβαδισμα λογω ονοματος και φανελας (προσεχε δεν κανω κολοτουμπα) αλλα εμενα δεν μου γεμισαν το ματι και μου φανηκαν πολυ λιγοι...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ EURO ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ.....

υ.γ.και με εκανες να καταλαβω οτι εκτος απο ασχετος με τα motogp εισαι και τελειως μα τελιως κουλαδι και στην μπαλλα...
    υ.γ.2 Τουρκια με Κροατια...και Ρωσσια με κουλΟλλανδια με πληρωσαν καλα...θα ριξω και κατι ψιλα στο Ισπανια Ρωσσια....και θα περιμενω τον τελικο να δω αν την παρουμε και την 500αρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τσακώνεστε....Αφού είναι πασιφανές ότι Ρωσσία-Τουρκία θα παίξουν τελικό...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    To 86 το κερδισε ο Maradona μονος του....το 88 η Ολλανδια με αρκετα καλη μπαλλα...το 90 Γερμανια καθολου θεαμα.
    Tο 86,που το πήρε ο Μαραντόνα μόνος του.:wacko: αν δεν ήταν ο Σουμάχερ,ακόμα θα έκλαιγε ο "θεός".Μήπως θυμάσαι Πανούλη μου πώς αντέδρασε στο πρώτο και το τρίτο γκολ;Όοοοχι;Να σού πω...
    Στο πρώτο έκανε μια έξοδο,σε σέντρα από δεξιά,χωρίς να σηκώσει τα χέρια του(!!)και στο τρίτο δεν έκανε έξοδο έγκαιρα,στο μεγάλο κοντρόλ τού Βαλντάνο.
    Να σού θυμήσω επίσης ότι το "Αζτέκα" μύρισε σκατίλα αργεντίνικη όταν κάπου στο 75 μπήκε στο ματς εκείνος ο άμπαλος οοο..πώς τον λεν μωρέ...ο Ρουμενίγκε,ναι αυτός,και μέσα σε 10 λεπτάκια το 2-0 έγινε 2-2.
    Δεν πειράζει όμως.Εμείς το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε απ' αυτό το μουντιάλ θα είναι το γκολ(καταπληκτικό ομολογουμένως) τού Μαραντόνα.
    Το 90 καθόλου θέαμα,ε;Ναι μωρέ...τι θέαμα να δώσουν τώρα οι άμπαλοι Ματέους,Μπρέμε,Κλίνσμαν,Αουγκεντάλερ,Λιτμπάρσκι και το κακό συναπάντημα.Αυτούς ο Μαραντόνα τούς είχε για κολατσό.Μην κοιτάς τώρα που ήταν η adidas από πίσω και δώσαν εκείνο το ψεύτικο πέναλτι στον Φέλερ(άλλος άμπαλος)
    Και θέαμα ρε φλώρε Ιταλέ δεν είναι μόνο τα τακουνάκια και οι ντριπλίτσες τού τσίρκου.Είναι κι άλλα πράγματα.Άμπαλε..ε άμπαλε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Tο 86,που το πήρε ο Μαραντόνα μόνος του.:wacko: αν δεν ήταν ο Σουμάχερ,ακόμα θα έκλαιγε ο "θεός".Μήπως θυμάσαι Πανούλη μου πώς αντέδρασε στο πρώτο και το τρίτο γκολ;Όοοοχι;Να σού πω...
    Στο πρώτο έκανε μια έξοδο,σε σέντρα από δεξιά,χωρίς να σηκώσει τα χέρια του(!!)και στο τρίτο δεν έκανε έξοδο έγκαιρα,στο μεγάλο κοντρόλ τού Βαλντάνο.
    Να σού θυμήσω επίσης ότι το "Αζτέκα" μύρισε σκατίλα αργεντίνικη όταν κάπου στο 75 μπήκε στο ματς εκείνος ο άμπαλος οοο..πώς τον λεν μωρέ...ο Ρουμενίγκε,ναι αυτός,και μέσα σε 10 λεπτάκια το 2-0 έγινε 2-2.
    Δεν πειράζει όμως.Εμείς το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε απ' αυτό το μουντιάλ θα είναι το γκολ(καταπληκτικό ομολογουμένως) τού Μαραντόνα.
    Το 90 καθόλου θέαμα,ε;Ναι μωρέ...τι θέαμα να δώσουν τώρα οι άμπαλοι Ματέους,Μπρέμε,Κλίνσμαν,Αουγκεντάλερ,Λιτμπάρσκι και το κακό συναπάντημα.Αυτούς ο Μαραντόνα τούς είχε για κολατσό.Μην κοιτάς τώρα που ήταν η adidas από πίσω και δώσαν εκείνο το ψεύτικο πέναλτι στον Φέλερ(άλλος άμπαλος)
    Και θέαμα ρε φλώρε Ιταλέ δεν είναι μόνο τα τακουνάκια και οι ντριπλίτσες τού τσίρκου.Είναι κι άλλα πράγματα.Άμπαλε..ε άμπαλε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΒΑΓΓΟ............ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΚΟΚΚΙΝΗ.......ΠΡΟΣΕΧΕ....

Τό 90.........τό είδε όλη ή γή.......όταν οί Γερμαναράδες τό πήραν μέ .........

ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 86ο ........ΛΕΠΤΟ......!!!!!

Τότε πού οί Ίταλοί έκαναν κλαρίνο...........καί όλο τό γήπεδο φώναζε.....

ΑRGENTINA............ARGENTINA............ARGENTINA.........!!!!!

Γιατί ό Θεός τών Νότιων............ήταν ό ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ......!!!!!

Όλα νά τά λέμε....................όλαααααααααααααα......

Αυτό ακριβώς είναι που μού τη δίνει:Ότι από το μουντιάλ τού 90 θυμόμαστε το πέτσινο πέναλτυ,ενώ από τού 86 το χέρι τού θεού.Μήπως θυμάται κανείς το πόδι τού θεού στο πρόσωπο πεσμένου αντιπάλου;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Και θέαμα ρε φλώρε Ιταλέ δεν είναι μόνο τα τακουνάκια και οι ντριπλίτσες τού τσίρκου.Είναι κι άλλα πράγματα.Άμπαλε..ε άμπαλε!

μετεξεταστεος και εσυ.... το τριτο γκολ το εβαλε ο Μπουρουτσαγκα μετα απο μαγικη πασα του Μαραντονα....και απο τοτε ειμουνα ΑΝΤΙΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ....φαντασου το 90....

αγγλικα ξερεις??? μολις τωρα το βρηκα για να δω αν ειμαι μονο εγω ο κολλημενος και ο ασχετος....μονο το 2002 και το 1962 συναγονιζονται για το χειροτερο...αλλα το 62 δεν ειμουνα καν ιδεα...εσυ μαλλον θα εχεις να μας πεις μια γνωμη παραπανω...

Περι θεαματος να τα πεις στον φιλαρακο σου τον Αλχιμηστη,γιατι και εγω αλλα λεω....μαλλον και εσυ δεν διαβαζεις η απλα θελεις να γινεις φαιδρος και εριστικος... αλλα τις μαγικες ασιστ μου τις εκανες γκολακια....οχι ολες βεβαια....παλιοΤζιμηΠατικα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΒΑΓΓΟ............ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΚΟΚΚΙΝΗ.......ΠΡΟΣΕΧΕ....

Τό 90.........τό είδε όλη ή γή.......όταν οί Γερμαναράδες τό πήραν μέ .........

ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 86ο ........ΛΕΠΤΟ......!!!!!

Τότε πού οί Ίταλοί έκαναν κλαρίνο...........καί όλο τό γήπεδο φώναζε.....

ΑRGENTINA............ARGENTINA............ARGENTINA.........!!!!!

Γιατί ό Θεός τών Νότιων............ήταν ό ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ......!!!!!

Όλα νά τά λέμε....................όλαααααααααααααα......

επ....το μισο....και φωναζε Maradona οχι Argentina.....οι αλλοι ηταν με την Ιταλια.....καπου τοτε γεννηθηκε και η Lega του Βορρα για αποσχiση και χωρισμο της Ιταλιας στα 2.....και μιλαω σοβαρα....

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παίδες, ελπίζω να μην ενοχλώ που μπήκα στην παρέα αλλα ειδα που συζητάτε περι ποδοσφαιρικού αντικειμένου κ θα ήθελα να συνεισφέρω την γνώμη μου εαν κ εφόσον δεν έχετε πρόβλημα κ σεις οι ιδιοι!!

Αυτό ακριβώς είναι που μού τη δίνει:Ότι από το μουντιάλ τού 90 θυμόμαστε το πέτσινο πέναλτυ,ενώ από τού 86 το χέρι τού θεού.Μήπως θυμάται κανείς το πόδι τού θεού στο πρόσωπο πεσμένου αντιπάλου;
    αν περναγε καποιος γερμανος την μιση Αργεντινη και εβαζε το παστελακι,δεν θα θυμοταν κανεις το πεναλντακι Βαγγελακι.....αλλα και αυτο το εδωσαν στο 85'.....δεν μπορουσαν το δωσουν στο 89':wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mylon
    Καλησπέρα παίδες, ελπίζω να μην ενοχλώ που μπήκα στην παρέα αλλα ειδα που συζητάτε περι ποδοσφαιρικού αντικειμένου κ θα ήθελα να συνεισφέρω την γνώμη μου εαν κ εφόσον δεν έχετε πρόβλημα κ σεις οι ιδιοι!!
    Αν εισαι με την Ιταλια καλως και ηρθες....αν οχι.....γεια σου...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μετεξεταστεος και εσυ.... το τριτο γκολ το εβαλε ο Μπουρουτσαγκα μετα απο μαγικη πασα του Μαραντονα....και απο τοτε ειμουνα ΑΝΤΙΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ....φαντασου το 90....

αγγλικα ξερεις??? μολις τωρα το βρηκα για να δω αν ειμαι μονο εγω ο κολλημενος και ο ασχετος....μονο το 2002 και το 1962 συναγονιζονται για το χειροτερο...αλλα το 62 δεν ειμουνα καν ιδεα...εσυ μαλλον θα εχεις να μας πεις μια γνωμη παραπανω...

Περι θεαματος να τα πεις στον φιλαρακο σου τον Αλχιμηστη,γιατι και εγω αλλα λεω....μαλλον και εσυ δεν διαβαζεις η απλα θελεις να γινεις φαιδρος και εριστικος... αλλα τις μαγικες ασιστ μου τις εκανες γκολακια....οχι ολες βεβαια....παλιοΤζιμηΠατικα.....

ΡΕ μλκ είσαι απίστευτος τέλος!! Μπέρδεψα τον σκόρερ τού δεύτερου γκολ μ' αυτόν τού τρίτου και μού βάζεις το βίντεο;Τον Σουμάχερ τον είδες;
    Καλά το πιο ωραίο είναι το δεύτερο λινκ όπυ Άγγλοι αποφάσισαν ότι στο μουντιάλ τού 90-εκεί που τούς κερδισαν οι τροπαιούχοι Γερμανοί δηλαδή-παίχτηκε το χειρότερο ποδόσφαιρο.χαχαχααχαχχαχαχαχαχαχχαχ...έλεος ρεεεεε!

Και να ξέρεις...

οι ασίστ ήταν τυχερές,απλά είμαι μεγάλος παίχτης.:rotflmao: :rotflmao: :
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mylon
    Αν εισαι με την Ιταλια καλως και ηρθες....αν οχι.....γεια σου...

Άσ'τον,ΑΕΚτζής είναι,δεν ξέρει τι τού γίνεται.
    moto perpetuo

hasta luego.

αν περναγε καποιος γερμανος την μιση Αργεντινη και εβαζε το παστελακι,δεν θα θυμοταν κανεις το πεναλντακι Βαγγελακι.
    Τσίμπα ένα @@δάκι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχουν πολυ πλακα οι αεκτζηδες.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντε να τους εκανες και τους τεσσερις προεδρους στην αεκ .....

Με τον ορο.....

Να διαλεξουν παιχτες απο ΜΙΑ εθνικη ομαδα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Τι να πει κανένας με σένα... τι να πει. Νομίζεις ότι απαντάς και στην ουσία μόνος σου αλλάζεις μόνος σου αναιρείσαι... παπαπαπα... πέρνα από αύριο να ξεκινήσουμε μαθήματα.
    Όντως πάντως το γκολ το έβαλε ο Μπουρουσάγκα με μία μαγική μπαλιά του μαραντόνα. Κάθετη έβγαλε τετ α τετ τον Μπουρουσάγκα με τον Σουμάχερ και γεια σας.
    Και όχι Βαγγέλη δεν θα συμφωνήσω για το γκολ αυτό το τρίτο δηλαδή. Δεν φέρει ευθύνη ο Σουμάχερ. Στο πρώτο ναι φταίει. Στο τρίτο δεν θεωρώ πως φέρνει ευθύνη.
    Κατά τα άλλα Βαγγέλη... μην γίνεσαι ρε φαιδρός και εριστικός! Ενοχλείς τους ποδοσφαιρικά καταρτισμένους!!!!

Ακόμα περιμένω να μου πεις ρε Πάνο πότε η Ιταλία έπαιξε μπαλάρα για να καταλάβω κι εγώ με ποια λογική ήταν φέτος η χειρότερη από άλλες φορές...
    κι επίσης πως το είπες αυτό πριν; το 90 καθόλου θέαμα;;;;; Με εξαίρεση τον τελικό που ναι ήταν αισχρός σίγουρα παρακολουθούσες;;; Μήπως έβλεπες τίποτε άλλο; Καμιά σαπουνόπερα; Κανά φιλικό της ΑΕΚ με τον πανκουτσαλευριακό μήπως;;;;;

ΥΓ Εξακολουθώ αν και δεν μ αρέσει η μπάλα που παίζουν να θεωρώ τη Γερμανία πολύ σκληρή για να πεθάνει!!!!! Χωρίς να μ αρέσει το ποδόσφαιρό τους. Απλώς θυμηθείτε την ρήση του Λίνεκερ και θυμηθείτε γενικότερα τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι ακόμα και όταν θεωρούνταν τελειωμένοι. Κατά τα άλλα θα μου άρεσε να το σηκώσει η Ρωσία ή η Τουρκία.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12
  3. Το πειρατικό....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ