γιατί μήπως έχει άδικο....Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Καλημεραααα
Πως ειμαστε σημερα???
![]()
πήρατε μπασινά ε???ahahahhahahahahhahahah ε ρε ξεφτύλα
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οι μεν καραγκούνη οι δε μπασινά
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελα τσίρκα φετος στα γηπεδα...![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γιατί μήπως έχει άδικο....
πήρατε μπασινά ε???ahahahhahahahahhahahah ε ρε ξεφτύλα
![]()
![]()
![]()
οι μεν καραγκούνη οι δε μπασινά
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελα τσίρκα φετος στα γηπεδα...![]()
![]()
οι παππουδες τι κανουν απο περαια μερια?
την υπερταση να προσεχετε:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Θα το ειχε παρει ο υπνος το παλικαρι καπου το 1998 και θα ξυπνησε 10 χρονια μετα......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αντε να χαρουνε και οι ΑΕΚτζηδες ... εμεις δεν μιλαμε, μιλανε αλλοι για εμας...
"Ο Παναθηναϊκός έδωσε το σύνθημα. Πρέπει όλες οι ομάδες και δεν μιλάω μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν,ειδάλλως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αντίπαλο."
Θωμάς Μαύρος
Τρεις διπλους ελληνικους στον κυριο ( μπας και συνελθει..)
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.....................
η καλυτερη εμφανιση ελληνικης ομαδας σε αγωνα Τσαμπιονς Λιγκ!!!!!!!!
χωρις ταμπουρια, αντεπιθεσεις, καθυστερησεις, πουστιες κτλ...........
ΜΠΑΛΛΑ, ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΛΑ!!!!
2001 Μαντσεστερ Γιουναιτεντ-Παναθηναικος 3-1
με εκπληκτικη μπαλλα απ τον Παναθηναικο, και με 2 τετ α τετ καμενα ως οφσαιντ (ανυπαρκτα).
http://www.youtube.com/watch?v=VoeXo8PFWug
Ο Φεργιουσον στο τελος του αγωνα ειχε δηλωσει: ηταν ο καλυτερος αγωνας που εχει γινει τα τελευταια χρονια στο Ολντ Τραφορντ. Καμια αλλη ομαδα δεν εχει καταφερει να κανει τοσα πολλα τετ α τετ επι της Μαντσεστερ μεσα στο Ολντ Τραφορντ τα 17 χρονια (τοσα ηταν μεχρι τοτε) που ειμαι προπονητης της!!!!!
εκεινο τον καιρο ημουν στην Ιταλια και η ιταλικη τηλεοραση επελεγε παντα να δειξει 1 αγωνα Τσαμπιονς Λιγκ που να μην παιζει Ιταλικη ομαδα...........
Εκεινη τη βραδια ειχε επιλεξει αυτον τον αγωνα!!!!
θυμαμαι χαρακτηριστηκα τις πρωτες λεξεις των Ιταλων σχολιαστων μολις τελειωναν οι διαφημισεις και αρχιζε το δευτερο ημιχρονο...............
σχολιαστης1> επιστρεφουμε στο Ολντ Τραφορντ για να παρακολουθησουμε το δευτερο ημιχρονο του αγωνα Μαντσεστρ Γιουναιτεντ Παναθηναικος οπου το σκορ ειναι ακομα στο 0-0 απ το πρωτο ημιχρονο.................
σχολιαστης2> ειναι 0-0 αλλα θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον 4-0 υπερ του Παναθηναικου!!!!!
Αυτους τους παικτες τοσα χρονια κινηγουν ΟΣΦΠ και ΑΕΚ εστω και αν οι περισσοτεροι εχουν περασει τα 30!!!!
υ.γ. τις κουπες φυσικα τις σηκωναν κατι απιστευτοι........με τις υγεις της παραγκας!!!!!!
ΕΛΛΑΣ............... ΕΥΡΩΠΗ................... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!
Τσσσσσσσ..........![]()
![]()
![]()
γαυροι, μην πολυ :a16: γιατι μετα θαμε τα :a029:
:a028: ....
σας το εχω ξαναπει, αλλα εσεις το....
Οταν αρχισουν ταμην αρχισετε τα :a13: και :a12: εδω να εισαστε να τα λεμε ε;
ασε!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε τα βαζέλια....τις "γυαλίζεται" καλά τις μπάλες ε???![]()
![]()
![]()
χούφτωσε χούφτωσε...
αλλοι εχουν τη χαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=txAn3HRBWbI
..............και χωρις μονταζ η παραπλανητικες φωτογραφιες!!!!!
:a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα το ειχε παρει ο υπνος το παλικαρι καπου το 1998 και θα ξυπνησε 10 χρονια μετα......
Τρεις διπλους ελληνικους στον κυριο ( μπας και συνελθει..)
![]()
![]()
Δε με λες παληκάρι μ'....καμμιά εικονίτσα απ' την εποχή που έπαιζε ο Θωμάς,έχεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τσσσσσσσ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ή ο Δημήτρης ;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε με λες παληκάρι μ'....καμμιά εικονίτσα απ' την εποχή που έπαιζε ο Θωμάς,έχεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσε Βαγγέλη ............. Γαύριος μνήμη ............... βραχύβια & επιλεκτική !!!
![]()
![]()
![]()
Και σε φωτό ............. για να μην πείτε για μεμονομένο ολίσθημα .................Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ασε!!!!!!!
αλλοι εχουν τη χαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=txAn3HRBWbI
..............και χωρις μονταζ η παραπλανητικες φωτογραφιες!!!!!
:a029:
![]()
και για να μην ξεχνιομαστε ε;
(προς αποφυγη παρεξηγησεων, το τραγουδακι απο το 8:00 και μετα ειναι λιγο καφρικο και υπερβολικο...σε καθε περιπτωση πλακα κανουμε...)
η μεγαλυτερα ομαδα της Ελλαδος, διακριθεισα εις την Βαλακανικην και στας Ευρωπας, στο ευγενες αθλημα της κολοτουμπας...ο ολυμπιακος
![]()
Σχετικα με το δημοσιευμα της Goal News περι δυσφοριας του Βαλβερδε....
"Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου."
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σχετικα με το δημοσιευμα της Goal News περι δυσφοριας του Βαλβερδε....
"Εκφράζω ειλικρινά την απορία μου για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς ουδέποτε είπα σε συμπατριώτη μου, ή οποιονδήποτε άλλο τα όσα περίεργα αναφέρονται σε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το όνομά μου με τέτοιο τρόπο, όταν εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, καθώς ότι έχω να πω το εκφράζω δημόσια. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εκτός των άλλων ανακριβειών, αναφέρεται για παράδειγμα ότι εγώ δεν θέλω πολλούς Βραζιλιάνους στην ομάδα, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου."![]()
![]()
![]()
![]()
Κοκκαλης: Ερνεστο!!!...για ελα λιγο εδω...λοιπον ακου τι θα πεις:
Θα ήθελα τέλος να τονίσω, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι συνεργάζομαι με την Διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.