εγω ξερω να πω οτι παλι ο Μακης εκλεψε τη δοξα και για τον road κουβεντα κανεις!
:hypnotize
εγω ξερω να πω οτι παλι ο Μακης εκλεψε τη δοξα και για τον road κουβεντα κανεις!
:hypnotize
Τον Νόρρις δε λες...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
και για τον road κουβεντα κανεις!
up περασε κι ολας ενας χρονος!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
το ειδα σε προφιλ στο φατσαμπουκ![]()
![]()
μιλαμε δεν υπαρχει!!
"O Οκτώβριος είνα ο μήνας των ninja.
Στη μνήμη όλων των ninja, αγαπημένων προσώπων,
φίλων που έχασαν τη μάχη με τον Chuck Norris
και για όσους συνεχίζουν να τον πολεμούν,
βάλε το παραπάνω κείμενο για μια ώρα στον τοίχο σου... "
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Kαποια στιγμή ο Χαρος συναντησε τον Τσακ...από τότε ο Χαρος τσακοπαλεύει...![]()
Μια φορα ο Τσακ Νορις σκονταψε και επεσε κατω ορθιος
Ο Τσακ Νορις την πινει μονος του γιατι ειναι παντα ο επομενος στη σειρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Ο Τζακ κάνει πρώτα paste και μετά copy.
Επίσης πρώτα κάνει drop και μετά drag!!!!
Δεν υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι. Ο Τσακ Νόρις κάνει δισκοβολία.
n.karalis@africatwin.gr
Ο Τσακ έβαλε κραγιόν στο χείλος του γκρεμού.
επίσης, του είπα ότι τον ψάχνει ο webassasin...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ανοιγει ο chuck norris το ψυγειο ,βλεπει ενα ζελε που τρεμει και του λεει : "Μη φοβασαι μια μπυρα θα παρω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, έχει αποφασισθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πρόκειται για πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλα τα κόμματα, καθώς από τη στιγμή που έπεσε το όνομά του στο τραπέζι, κανένας πολιτικός αρχηγός δεν τόλμησε να το αμφισβητήσει.
Μάλιστα, ο νέος πρωθυπουργός λόγω των αμφιβολιών της αριστεράς για τη δανειακή σύμβαση, αποφάσισε να μην την αποδεχθεί και να προχωρήσει με την έξοδο από το ευρώ και τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα σκληρού εθνικού νομίσματος το οποίο είναι αδύνατο να υποτιμηθεί:
Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος οφείλεται στην αντιπάθεια του νέου προσώπου προς τα αεροπλάνα, που τον έκανε να έρθει στην Ελλάδα κολυμπώντας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μέρα καθυστέρησης στην άφιξή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, κατέληξαν σε συμφωνία, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του νέου ηγέτη της Χώρας, τα οποία συνοψίζονται στα παρακάτω και αποτελούν εγγύηση σταθερότητας τόσο σε θέματα οικονομίας όσο και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
· Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο από το ΔΝΤ
· Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει επιστροφή φόρου από το ΔΝΤ
· Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την Μέρκελ
· O Τσακ Νόρις μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαν Κλοντ Τρισέ με τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ.
· Ο Τσακ Νόρις μπορεί να βάλει σε δίαιτα τον Πάγκαλο
· Ο Τσακ Νόρις θα κάνει Οικουμενική κυβέρνηση. Μόνος του…
· Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σηκώσει τους δυο αντιπροέδρους με το ένα χέρι.
· Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει "τι χρωστάω"; ...η Μέρκελ απαντά .."τίποτα αγόρι μου!!"…
![]()
To talk without thinking is to shoot without aiming...