Πιστευω πως αυτην την κυριακη θα ξανα παμε φιλε inpas.??και σαββατο δεν με χαλαει.Αντε να πεσουνε προτασεις.???![]()
![]()
Πιστευω πως αυτην την κυριακη θα ξανα παμε φιλε inpas.??και σαββατο δεν με χαλαει.Αντε να πεσουνε προτασεις.???![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
μπράβο κύριοι (οικογενειάρχες μηχανόβιοι) σάς ζηλεύω μακάρι να μπορέσω κ γώ κάποια στιγμή να ακολουθήσω!! έχω ένα zzr1100 93' μένω λάρισα κ όπου πηγαίνω είμαι μόνος μέ το ετερο ήμησι. δυστυχώς η δουλειά κ οι συγκυρίες δέ μ αφήνουν πολλά περιθώρια ελπίζω καποιο ΣΚ να μπορέσω κ γω να μπώ στη παρέα σας....!![]()
![]()
george
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawazoyras
μπράβο κύριοι (οικογενειάρχες μηχανόβιοι) σάς ζηλεύω μακάρι να μπορέσω κ γώ κάποια στιγμή να ακολουθήσω!! έχω ένα zzr1100 93' μένω λάρισα κ όπου πηγαίνω είμαι μόνος μέ το ετερο ήμησι. δυστυχώς η δουλειά κ οι συγκυρίες δέ μ αφήνουν πολλά περιθώρια ελπίζω καποιο ΣΚ να μπορέσω κ γω να μπώ στη παρέα σας....!![]()
![]()
Φιλε μου λυπαμαι αλλα εχασες????την κυριακη μαζευτικανε απο ολοι την ελλαδα στον βολο.???![]()
Από τις προβλέψεις του meteo
ο καιρός την Κυριακή προβλέπεται "καλός".
Τώρα για το "που" θα εκδράμουμε (αν θα εκδράμουμε τελικώς)
μακάρι να'ξερα....... δεν με απασχολεί κιόλας.
Πάμε όπου τραβάει η διάθεση σας.
Η παρέα μετράει![]()
Χαιρετώ όλους τους φίλτατους moto-οικογενειάρχες.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Φιλε μου λυπαμαι αλλα εχασες????την κυριακη μαζευτικανε απο ολοι την ελλαδα στον βολο.???![]()
φτού όπως είπα δουλειά κ συγκυρίες δε μ αφήνουν να απολαύσω μερικά πράματα. ΣΚ ήμουνα αθήνα
![]()
![]()
![]()
george
Να κιενα που μας ταιριαζει γαντι :
Ειναι 3 φιλοι πατεραδες-παντοφλοεισπρακτορες-μηχανοβιοι και επιστρεφουν απο την βολτα τους
Στα διοδια λιγο πριν χωρισουν οι δρομοι τους για τα σπιτια τους προσπαθουν να κανονισουν
την επομενη μοτοβολτα το ΣΚ που ερχεται.
Ο ενας ουτε μιλαει ουτε λαλαει και τον χλευαζουν οι αλλοι 2 γιατι ξερουν οτι εχει απαγορευτικο
απο την συζηγο.
Τελικα κανονιζουν οι 2 "μαγκες" για το επομενο Σαββατο στο Ναυπλιο.
Ερχεται το επομενο Σαββατο , κιοπως φτανουν στο Ναυπλιο και βγαζουν κρανη και μπουφαν....
...βλεπουν το φιλαρακι τους το τριτο , αραχτο στην καφετερια , με την μηχαναρα δίπλα να πίνει
καφε και να τους περιμενει.
-Τι εγινε ρε συ ? Πως τα καταφερες τελικα ρε θηριο ?
-Α τιποτα το σπουδαιο παιδια.
Να χθες το βραδυ , εκει που εβλεπα αμεριμνος τηλεοραση , ηρθε απο πισω η γυναικα μου και μου
εκλεισε τα ματια με τα χερια.Με οδηγησε στην κρεβστοκαμαρα , κιεκει ειδα οτι φορουσε κατι φοβερα
μαυρα εσώρουχα και μου εκανε στριπτιζ.Στη συνεχεια μου ειπε να την δεσω στο κρεβατι χειροποδαρα
και να κανω οτι θελω.....ε....και να ΄μαι λοιπον.
καλοοοοο!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Το μόνο που μένει είναι
να ρωτήσουμε τους 2 "μάγκες"
εάν μετά τον τελευταίο καφέ που ήπιαν και οι 3 μαζί στο Ναύπλιο
ξαναείδαν ποτέ τον φίλο τους
γιατί μου φαίνεται....................
ότι ο τελευταίος
θα αργήσει να ξαναβγεί στην "πιάτσα"
τουλάχιστον αρτιμελής............![]()
Αγαπητοι μοτοοικογενειαρχες και μη, προσφερει κανεις την παρεα του αυριο το πρωι για μια συντομη και ρομαντικη Σουνιαδα υπο των δροσοσταγονιδιων της βροχης η φοβαστε μην βραχει το κ@λαρακι σας??![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γειά σου akrapoστολισμένε tenerάκια...........
Μέσα γι'αύριο.
Επιστροφή νωρίς όμως!
Ποσειδώνος & Αλίμου κατά τις 08:15 ?
Αν βρέχει που το βλέπω "χλωμό"
θα'ρθω με το πολεμικό το kle.![]()
To cb είναι που'ναι γυμνό
θα μου αρπάξει και καμμιά πούντα
το κακόμοιρο![]()
Ελπίζω να τα τα πούμε αύριο φίλε.
Οπωσδηποτε νωρις γιατι εχω παρτυ-βολτα το σκυλο και τα συνηθισμενα (μαστιγωμα, σκουποξυλο, παντοφλα, κλπ) ξερεις εσυ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Γειά σου akrapoστολισμένε tenerάκια...........
Μέσα γι'αύριο.
Επιστροφή νωρίς όμως!
Ποσειδώνος & Αλίμου κατά τις 08:15 ?
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλη ιδεα αυτη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
να πατε και για σαλιγκαρια![]()
μη ξεχασετε
Θα δειξουμε οτι νοιαζομαστε και για το σπιτι.
![]()
![]()
![]()