Ε τότεσές τσάκω μερικές DuvelΑρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
το ιδιο ακριβως λεμε φιλε μου.
χρησιμοποιησα ομως εναν ειρωνικο τροπο για να το πω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε τότεσές τσάκω μερικές DuvelΑρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
το ιδιο ακριβως λεμε φιλε μου.
χρησιμοποιησα ομως εναν ειρωνικο τροπο για να το πω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εγω προτεινω ανοιγμα νεας υποκατηγοριας :
Ο LiakosVstrom κι ο Εχετλαιος είδαν:
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σε είδα κοπελιά στο κόκκινο σκούτερ που ήσουν μπροστά μου... με το ροζ κρανάκι σου και... το ροζ βρακάκι σου με τις κόκκινες καρδούλες!:rotflmao:
σε είδα κι εσένα ρε υπερτεράστιε με το GS που σε άφησα να περάσεις μέσα στην κίνηση και δεν είπες ούτε ένα ευχαριστώ. σιγά ρε καρδινάλιε...
σας είδα κι εσάς με τα 3 "κωλοφτιαγμένα" smart να τα στήνετε σε φανάρι στη Γρ. λαμπράκη χθες βράδυ... ήθελα να κάτσω να δω το θέαμα να γελάσω λίγο αλλά πήγαινα την κοπέλα σπίτι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εγω προτεινω ανοιγμα νεας υποκατηγοριας :
Ο LiakosVstrom κι ο Εχετλαιος είδαν:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
ρε σεις....εχω μια υποψια οτι μεγαλος αριθμος αναβατων TDM εχει παρει TIGER 1050 δε μπορει τις ιδιες λαλακιες κανουν στο δρομο :hypnotize
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε σεις....εχω μια υποψια οτι μεγαλος αριθμος αναβατων TDM εχει παρει TIGER 1050 δε μπορει τις ιδιες λαλακιες κανουν στο δρομο :hypnotizeαληθεια ειναι
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε ναι βρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε σεις....εχω μια υποψια οτι μεγαλος αριθμος αναβατων TDM εχει παρει TIGER 1050 δε μπορει τις ιδιες λαλακιες κανουν στο δρομο :hypnotize
Ειναι το TDM που δεν εβγαλε ποτε η Yamaha.
Τα 2 αιωνια παραπονα των TDMαδων : 100 αλογα και USD μπροστινο![]()
το υποψιαζόμουν κι εγώ όταν άρχισα να βλέπω πιο πολλά Tiger παρά TDM στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αληθεια ειναι
![]()
![]()
δεν πειράζει Captain.. σε κάνα χρόνο θα τα δώσουν όλοι για να πάνε να χρεωθούνε το Multistrada1200 και θα ξαναγίνετε λίγοι
(εδιτ: όχι πως έχει τίποτα το εργαλείο.. απλά ο έλληνας έχει ένα θέμα με τη μόστρα)
Επίσης...
Εαν δειτε tiger μαυρο
Με αναβατη με ασπρο κρανος και μαυρο μπουφάν...
Ειναι αυτό που νομίζετε![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε ειδα γλυκια μου,σκονισμενη,κουρασμενη να περιμενεις στο γκαραζ του φανοποιειου.. Καποιος ακαρδος σε χτυπησε μπροστα και σε παρατησε εκει,κατω απο ενα ναυλον να περιμενεις τη λυτρωση σου.. Σε εψαχνα καιρο και επιτελους σε βρηκα.. Σε λιγο καιρο θα ερθω να σε παρω και να
σε αναστησω.. Βρηκα CB-1 επιτελους !!!!
Σε ειδα και εσενα ομως αγαπη μου μεγαλη, να γυρναω σπιτι και να με κοιτας με ενα βλεμμα θλιμμενο.. Ηξερες που ημουνα και δε θα το αρνηθω.. Δε μπορουμε να συνεχισουμε μαζι.. Αλλα θα κρατησω ενα κομματι σου για να σε θυμαμαι ( ο λογος για το τωρινο μου CB-1 που ραγισε το πλαισιο του ) ...
Παμε για αλλα λοιπον...
Στην ηλιουπολεως στο υψος της Δαφνης με ενα golf πηγες να με ριξεις απο το παπι αφου αλλαξες λωριδα χωρις φλας.Στο φαναρι ηρθα στο παραθυρο και σε ειδα κυριε καθηγητα που μου εκανες οικονομια στο φροντιστηριο γ λυκειου.Εχε χαρει που σε εχω σε εκτιμηση.![]()
σας είδα που μου την λέτε αλλά ειλικρινά :a12: ..
το να πεταχτεί ο πεζός μπροστά μου στα 5 μέτρα το θεωρώ απαράδεκτο ακόμα και με 10χλμ να πηγαίνω.. :a12:
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Θα σας δω σε ένα-δύο μήνες το πολύ,μαύρους καβαλάρηδες με τα λευκά τα σπαστά τα κράνη
καβάλα στα ολοκαίνουργια σας Dorsoduro....![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Θα σας δω σε ένα-δύο μήνες το πολύ,μαύρους καβαλάρηδες με τα λευκά τα σπαστά τα κράνη
καβάλα στα ολοκαίνουργια σας Dorsoduro....![]()
ορίστε?
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
χελόου...οι ζητάδες θα καβαλάν δορσοδούρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
ορίστε?
![]()
![]()
τιμή σου!![]()