Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ε οχι και μπερδευτηκες απλα καταλαβες οτι στα restoring πρεπει να γινει τοπος στα νιατα![]()
:rotflmao: Αν αυτο τωρα δεν ειναι χτυπημα κατω απο την μεση τοτε τι ειναι ??????![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε οχι και μπερδευτηκες απλα καταλαβες οτι στα restoring πρεπει να γινει τοπος στα νιατα![]()
:rotflmao: Αν αυτο τωρα δεν ειναι χτυπημα κατω απο την μεση τοτε τι ειναι ??????![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Οταν λετε νιατα, ποσο εννοειτε ρε παλουκαρια;![]()
:rotflmao::rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
![]()
![]()
![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
ας πουμε οτι εγω δεν ημουν συμαθητης με τον παπουλια(σποντα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
![]()
Και ναι αυτα κατω απο την μηχανη ειναι τα ποδια μου :rotflmao:
ποσο χαμηλα θα πεσεις επιτελους γιαυτη τη μηχανη.να δεις θα σε βαλει να ξυρισεις και τα μαλλια![]()
ας πουμε οτι εγω δεν ημουν συμαθητης με τον παπουλια(σποντα)![]()
Θα με κανεις να ξυρισω τα μαλλια μου και τοτε θα δουμε ποιος φαινεται πιο πιτσιρικας απο τους δυο μας
Αντε τωρα!!!!!:rotflmao:![]()
, Vespa GT200 TS50W
Τα συγχαρητητρια και απο μενα. Παρακολουθω το προτζεκτ απο την αρχη αλλα δεν ηθελα ομως να ποσταρω κι εγω "μπραβο" και λοιπα, γεμιζοντας το θρεντ αχρηστο υλικο...
Τωρα ομως, που σχεδον τελειωσε, θελω να σε ευχαριστησω για τις στιγμες που μας χαρισες με την υπεροχη δουλεια που εκανες.
Καλοταξιδο, και ευχομαι να ξεκινησεις συντομα και το δευτερο, γιατι πολλοι απο μας θα παθουν συνδρομο στερησης...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω φιλε μου το συνδρομο στερησης αρχιζω να το παθαινω εγω απο τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Τα συγχαρητητρια και απο μενα. Παρακολουθω το προτζεκτ απο την αρχη αλλα δεν ηθελα ομως να ποσταρω κι εγω "μπραβο" και λοιπα, γεμιζοντας το θρεντ αχρηστο υλικο...
Τωρα ομως, που σχεδον τελειωσε, θελω να σε ευχαριστησω για τις στιγμες που μας χαρισες με την υπεροχη δουλεια που εκανες.
Καλοταξιδο, και ευχομαι να ξεκινησεις συντομα και το δευτερο, γιατι πολλοι απο μας θα παθουν συνδρομο στερησης...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η πλακα ειναι οτι και οταν εκεινος ο πουροπιπινος ο ispiros :rotflmao: τελειωσε την γερμανιδα του το ιδιο αισθανθηκα (αλλα δεν του το λεω να σκασει!!!!!!!):rotflmao:![]()
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ευχαριστω φιλε μου το συνδρομο στερησης αρχιζω να το παθαινω εγω απο τωρα![]()
Και η πλακα ειναι οτι και οταν εκεινος ο πουροπιπινος ο ispiros :rotflmao: τελειωσε την γερμανιδα του το ιδιο αισθανθηκα (αλλα δεν του το λεω να σκασει!!!!!!!):rotflmao:![]()
Αμα ειναι να μας παθεις τιποτα τοτε λεω να την κανω τη θυσια και να σου δωσω το RGV μου για αναπαλαιωση....![]()
Marie Curie
αμα ειναι με το banana ψαλιδι το αναλαμβανω εγω που εχω εφεση στις μαιμουδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Αμα ειναι να μας παθεις τιποτα τοτε λεω να την κανω τη θυσια και να σου δωσω το RGV μου για αναπαλαιωση....![]()
![]()
Οχι ρε γ@μωτο, εμενα παντα μου αρεσε το παλιο, με τις εξατμισεις δεξια-αριστεραΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αμα ειναι με το banana ψαλιδι το αναλαμβανω εγω που εχω εφεση στις μαιμουδες![]()
![]()
Δεν γουσταρα τις μπανανες...![]()
Marie Curie
![]()
![]()
εχω εφεση με τις μαιμουδες
![]()
![]()
![]()
Φωτορομαντζου συνεχεια ...................................![]()
Απο χτες το πρωι που τελειωσα ροδες ,αλυσιδες δοχεια λαδιου κλπ κλπ δεν εβλεπα την ωρα να βαλω τις εξατμισεις (που τις εχω αρκετο καιρο και τις βλεπω στο δωματιο μου:smilea: )
Ετσι σημερα το απογευμα κατα τις 8:00 που γυρισα εβαλα φορμα εργασιας πηρα την κουτα και πηγα (που αλλου?)στην ταρατσα
![]()
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W