K9 χιλιάρι, κρανούμπα Shoei, σορτσάκι κίτρινο, παντόφλα δίχαλο, ούτε φανελάκι, εθνική οδός στο ύψος των Μουρνιών σήμερα το πρωί, καρασφήνα στον τράκτορα της ΑΓΕΤ που πλακώθηκε στα φρένα και τα είδε όλα.
Πρόσεχε ρε μάγκα!
![]()
K9 χιλιάρι, κρανούμπα Shoei, σορτσάκι κίτρινο, παντόφλα δίχαλο, ούτε φανελάκι, εθνική οδός στο ύψος των Μουρνιών σήμερα το πρωί, καρασφήνα στον τράκτορα της ΑΓΕΤ που πλακώθηκε στα φρένα και τα είδε όλα.
Πρόσεχε ρε μάγκα!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα την τυφλωνε η λαμψη:rotflmao:
![]()
![]()
με μπερδευεις με τον Σταυρο!
Εμενα ειναι απλα καινουργιος!
:o
![]()
![]()
Σε ειδα κουτι να περιμενεις σταματημενο σε εδω-και-ωρα πρασινο στη Βουλιαγμενης (στο υψος της Αλιμου) και την μυριστικα τη ζημια. Κοβω απτα 80 με τα οποια πηγαινα, και ξαφνικα βλεπω να πεταγεται πισω απτο κουτι, χωρια να σταματησει εστω να κοιταξει αργοκινητη μαουνα. Μου εχει συμβει πολλες φορες σε αυτο το δρομο, αλλα με τοσο επικινδυνο τροπο και σε τοσο μη-υποπτο σημειο ποτε. Κανω ενα "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ " σηκωνωντας το χερι, και κλασσικα η μαουνα κανει να φωναξει και αυτη ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ EINAI ΣΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΒΑΘΜΟ λαθος. Κλασσικα αρχιζω τις γαμωσταβριδια απο τα νευρα μου αλλα την ειχα απομακρυνθει ηδη αρκετα μετρα.
Η κατασταση με αργοκινητα ζωα (παντα ή θειτσες ή ηλικιωμενοι) δεν παλεβεται και 1/3 πρωινα στη Βουλιαγμενης παιρνω και απο 1 λαχταρα. Και παω με την παπια ετσι, με μαξ σπιντ ta 80km/h.Αν πηγαινα με καμια μηχανη και 20-30κμ παραπανω τι θα γινοταν? Αν και γενικως δεν βριζω ποτε οταν πανε να με σκοτωσουν (απλα τον κοιταω εντονα ωστε να καταλαβει τουλαχιστον οτι εκανε μαλακια), πιστευω οτι με τους πεζους πρεπει να αλλαξω τακτικη και να αρχιζω τα γαμωσταβριδια απτο πρωτο δευτερολεπτο, γιατι αυτοι ΣΥΝΗΘΩΣ γνωριζουν οτι κανουν μαλακια οταν παιρνουν καθετα δρομο με 3-4 λωριδες ειτε απο οπου να ναι, ειτε οπως να ναι. Και φυσικα, εχουν και μια υπερηλιθια λογικη της δεκαετιας του '80, οτι ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ο αλητης με τη μηχανη φταιει αν "τρεχει" και δεν με δει.
σε είδα στο φούρνο που σταμάτησα λίγο πριν φτάσω στο γραφείο, να με κοιτάς όλο απορία. Τελικά δεν άντεξες και βλέποντάς με να φοράω κράνος, μπουφάν,επιγονατίδες και μπότες με 35 βαθμούς με ρώτησες "στον πόλεμο πας;".
Ήθελα για μια στιγμή να σου απαντήσω κατάλληλα, αλλά τα all star,η βερμούδα, το αμάνικο, και το "καθίκι" για κράνος που φόραγες (και δεν κάλυπτε όλο το κρανίο σου), με αποστόμωσαν.
Εύχομαι να σαι πάντα όρθιος και να μη σου έρχεται η εικόνα μου αν το "κακό" κάποτε συμβεί![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Σας είδα χτες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου 2 ταρίφες χωρίς φώτα... Εκτός απο τις υπόλοιπες καγκουριές σας έχουμε κ αυτή τώρα... Βάψε το ταξι παραλλαγή και έλα καταπάνω μου να τελειώνουμε μια και καλή. Αι σιχτιρ...
Reggae will save us...
H δικια μου ηταν....Η καμια πρωην μου....Το μπιρι μπιρι οτι λιωνουμε χωρις λογο επειδη αυτοι ειναι κολλημμενοι στην κινηση κα. επιασε τοπο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Με το καλο!!!![]()
![]()
Ασε την Εφη σου λεω!
Επι εποχων RGV 250, TZR 250, ΖΧR 750 και ενα RD 350 που είχε πεσει στα χερια της πολυς κόσμος ετριβε τα ματια του!
Ασ το σου λεω!![]()
Βεβαια σημερα παιζει να ναι κοντα στα 40 αλλα δε νομιζω να μασαει!
![]()
by the way ειδα πολλους παλι τωρα το πρωι αλλα ας πω μονο τα καλα...
ΓΥΝΑΙΚΑ οδηγος κουτιου, ΑΜΕΣΩΣ με το που με ειδε να θελω χωρις να πιεσω, να περασω αναμεσα απο τα κουτια, ΤΣΕΚΑΡΕ αστραπιαια καθρεφτες, μια τελευταια εμένα και με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ κινησεις ολο χαρη στο τιμονι της μαζευτηκε οσο πηγαινε δεξια!
Εμεινα καγκελο! Πηγα διπλα της, κοντοσταθηκα, της κουνησα το κεφαλι, μου εκλεισε το ματικαι συνεχισα...
![]()
Παιδες ξεκινηστε να εκπαιδευετε τους δικους να προσεχουν τις μοτο και γενικα τη συμπεριφορα τους στο δρομο....
Με ειδα να λιωνω στην Αλεξανδρας κολλημενος σε μια θαλασσα ακινητων αυτοκινητων και κυριως ταριφων....![]()
Σε ειδα η μαλλον σε ενιωσα οταν η μπροστινη ροδα του κουτιου σου ανεβηκε πανω στο ποδι που ειχα κατεβασμενο στο φαναρι κι οταν σου εκανα νοημα απ τον πονο και την αγωνια να κανεις οπισθεν με κοιταζες πισω απο τα τεραστια μαυρα γυαλια σου λες και πας για ηλεκτροκολληση και δεν το κουνουσες βημα.Με ειδες κι εσυ ομως οταν αρχισα να βαραω μπουνιες στο καπω του αυτοκινητου και μονο τοτε καταλαβες μαλλον τι παιζει και πηγες να βγεις κι απο πανω επειδη σταματησα αριστερα και εσυ ηθελες να χωθεις.Το μονο που με κρατησε να μην διαλυσω και σενα και το κολοκουτι σου ηταν ο πιτσιρικας που κοιτουσε τρομαγμενος στο πισω καθισμα.
με είδα σήμερα το μεσημέρι στην Ηπείρου να "γλύφει" η χούφτα του dr μου το καθρέφτη του αμαξιού σου.
Σταμάτησα να σου ζητήσω συγνώμη και εσύ έγνεψες όλα οκ-κανένα πρόβλημα.
Σ'ωραίος![]()
Σε ειδα φιλε που ησουν ξαπλωμενος σε στροφη στα λιμανακια.Τουλαχιστον ειχες τις αισθησεις σου.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στο παιδι με το sciroco που ειχε σταματησει να βοηθησει.Δεν προλαβαμε να σταματησουμε με το αμαξι φιλε.Παντα ορθιος και ποτε ξανα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
οποιος ειδε 20ευρω να πεταει με 150 μεταξυ γιοφυρου και γερμανου παρακαλω να μου το δωσει. αμοιβη 10 ευρω
GSF 650 N
Καγκουρίδη πιτσιρικά με το fazer 600 που ξυπνάς κάθε πρωϊ για να πας στη δουλειά σου και βγαίνεις απο Λεπτοκαρυά Τρικάλων έχω να σου πω τα εξής......
1)Για το ότι δεν φοράς ποτέ κράνος
2)Για το ότι ΠΑΝΤΑ περνάς με ΚΟΚΚΙΝΟ 3 φανάρια στη σειρά (Λεπτοκαρυά,Κολυμβητήριο-Παλαιόπυργο)
και 3) Για το ότι, ό,τι υπάρχει στην πορεία σου θεωρείται εμπόδιο που πρέπει άμεσα να ξεφορτωθείς
σε λίγο καιρό θα αποτελείς ένα τόσο δα μικρό νουμεράκι σε κάποια στατιστική μελέτη και η μόνη επαφή των δικών σου ανθρώπων θα είναι το άναμα του καντηλιού σου σε κάποιο νεκροταφείο.
*Την επόμενη φορά θα ακολουθήσω πιστά τον Κ.Ο.Κ που μου δίνει το δικαίωμα να περνάω με πράσινο.
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με είδα σήμερα το μεσημέρι στην Ηπείρου να "γλύφει" η χούφτα του dr μου το καθρέφτη του αμαξιού σου.
Σταμάτησα να σου ζητήσω συγνώμη και εσύ έγνεψες όλα οκ-κανένα πρόβλημα.
Σ'ωραίος![]()
αντι να σε πλακωσει στις μαπες.....αλητηριε μηχανοβιε
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
σε ειδαστα λιμανακια το απογευμα
συνεπιβατη σε μηχανη να κρατας ενα ποτηρι με ουζο !!!!!
:hypnotize
και να πινεις
σε ειδα εσενα και τον οδηγο να ερχεστε διπλα μου πανω στις στροφες και να λετε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!![]()
Γ.Τ.Π.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μεγαλα αλανιαΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σ
σε ειδα εσενα και τον οδηγο να ερχεστε διπλα μου πανω στις στροφες και να λετε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!![]()
Γ.Τ.Π.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
σας ειδα τωρα το πρωι, 3 σκουτερακια, ο ενας με κρανος, να ξεκιναμε με πρασινο και ο παππους απο απεναντι με κοκκινο....
εγω ημουν στην αριστερη, εσεις απο τη δεξια τον ειδατε ξαφνικα και πατησατε μπροστινο...
Απο τον καθρεφτη μου σας ειδα ντομινο να πεφτετε ο ενας πανω στον αλλο για να αποφυγετε τον παππου...
Κανεις δεν ακουμπησε στο αμαξι του παππου, κανεις δε χτυπησε, μονο κατι ψιλα στα γονατα, πολυ ψιλα...τα μηχανακια επισης...λιγα πραγματα, αμελητεα
Ο παππους εχω την αισθηση οτι πηγε να συνεχισει, δεν ειμαι βεβαιος...
Πλατεια Βαθη, Λιοσιων με Μαρνη
Καθησα 2-3 λεπτα και την εκανα... θα ειδοποιουσατε αστυνομια και εμειναν και μαρτυρες!
ψιλοχ3στηκε ο παππους παντως...