Σε είδα τριμάλακα να πηγαίνεις ανάποδα σε στενό και όταν σου είπα να γυρίσεις πίσω για να φύγουμε και οι δυο, μόνο που δεν κατέβηκες να σκοτωθούμε.
Ρε τι έχει πάθει ο κόσμος εκτός του ότι παρανομεί τσαμπουκαλεύεται από πάνω![]()
Σε είδα τριμάλακα να πηγαίνεις ανάποδα σε στενό και όταν σου είπα να γυρίσεις πίσω για να φύγουμε και οι δυο, μόνο που δεν κατέβηκες να σκοτωθούμε.
Ρε τι έχει πάθει ο κόσμος εκτός του ότι παρανομεί τσαμπουκαλεύεται από πάνω![]()
Κοπελιά με το motoguzzi Nevada.... Να είσαι καλά και πάντα καλούς δρόμους!
κι εσύ με το motoguzzi V7, καλούς δρόμους και πάντα όρθιος!
Είδα αρκετά ιταλικάκια σημερα.. και stelvio ..
Αλλά είδα πανικόβλητους οδηγούς, βιαστικούς, και παπιομηχανοχαμός στο κέντρο!
Να 'μαστε καλά να καβαλάμε!
![]()
α κι εγω σε ειδα σημερα δεσποινιδα με το bandit S να το πηγαινεις μια χαρα στην κινηση παρα τα 240 του κιλα.![]()
Μηπως ειναι απο δω μεσα;![]()
Φορουσε μαυρο δερματινο dainese και κρανος lazer (νομιζω).
Σε ειδα χτες ρε τρελαμενε hyperμοσχαρντ ταριφα στο δαχτυλιδι του ΟΤΕ στην Κηφησιας να κανεις λαθος και να μπαινεις στην εισοδο για αττικη οδο προς Πεντελης κατευθυνση. Η εξοδος σου ομως ηταν θριαμβευτικη ρε σταρχιδιστη, με αναστροφη να βγαινεις με τα μουτρα, ουτε καν με οπισθεν, αναποδα της εισοδου και να παιζεις φωτα με ενα σπαστικο και θρασυ ρυθμο, ενω εχεις αφησει ολο τον κοσμο μαλακα να αναρωτιεται τι μυαλο μπορει να κουβαλας. Και ηθελες να βγεις και λοξα ρε μπεϊκον , την εκανες που την εκανες να τα γ@μησεις ολα μην παει εκατοστο της ασφαλτου χαμενο!
Τι να πεις...κιτρινος τετραγωνος παουερ ρεητζερ εν δραση
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
ερωτηση:το μπεικον απο ποτε ειναι βρισια??
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Ε, ετσι το χρησιμοποιω για χαβαλεΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ερωτηση:το μπεικον απο ποτε ειναι βρισια??Γιατι το σκουλικι γιατι να ειναι βρισια πχ; Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος;
![]()
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
οταν το λεει ο θεοχαρης ειναι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
Ε, ετσι το χρησιμοποιω για χαβαλεΓιατι το σκουλικι γιατι να ειναι βρισια πχ; Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος;
![]()
σκουλικιιιιιι
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
χαρηκες?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σαν την "εξυπναδα" ορισμενων ενα πραγμα
δεν την χωραει το συμπαν
![]()
ξυσε τωρα το αυτι σου με το ποδι σου,κακομοιρη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
χαρηκες?
ξυσε τωρα το αυτι σου με το ποδι σου,κακομοιρη.
Τσίου και webassasin![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωχχχχχχ.....![]()
![]()
πόσο γουστάρω όταν το παίζουν μάγκες στην ευθεία και στην πρώτη στροφή που σε βλέπουν να τους περνάς τάπα με το 250άρι σκούτερ συφιλιάζοντε και με το που μπουν πάλι στην ευθεία σε περνάνε επιδεικτικά ... και σε κοιτάνε κι όλας.. να δουν αν τους βλέπεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για πες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι σου είπε, Sniper!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
για πες?![]()
![]()