............
Το πιο δύσκολο πράγμα όταν ξεκινώ μια νέα σχέση, είναι να τελειοποιήσω ξανά το αθόρυβο κλάσιμο!.....
![]()
Ο Τάκης και η Κατίνα πετούν προς Αυστραλία για δύο εβδομάδες διακοπές για να γιορτάσουν την 40ή επέτειό τους.
Ξαφνικά, ακούγεται ο κυβερνήτης από τα μεγάφωνα:
«Κυρίες και κύριοι, φοβάμαι ότι έχω κάποια πολύ άσχημα νέα.
Οι μηχανές μας σταμάτησαν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε προσγείωση έκτακτης ανάγκης
Για καλή μας τύχη βλέπω ένα αχαρτογράφητο νησί κάτω από εμάς και μάλλον θα καταφέρουμε να προσγειωθούμε στην παραλία.
Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι μάλλον δεν μπορέσουν ποτέ να μας εντοπίσουν και θα πρέπει να ζήσουμε για πάντα στο νησί.
Χάρη στην ικανότητα του πληρώματος, το αεροπλάνο προσγειώνεται με ασφάλεια στο νησί.
Μετά από μια ώρα, ο Τάκης γυρίζει στη γυναίκα του και την ρωτά:
"Κατίνα, εξοφλήσαμε την κάρτα της Diners;"
"Όχι, γλυκέ μου», του απαντά η Κατίνα.
Ο Τάκης, που είναι ακόμη ταραγμένος από την προσγείωση, ρωτά στη συνέχεια:
"Κατίνα, την πληρώσαμε την MasterCard;"
«Ω, όχι! Συγγνώμη. Ξέχασα να κάνω την κατάθεση», λέει η Κατίνα
"Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο ρε Κατίνα. Μήπως θυμάσαι αν εξόφλησες την Visa αυτό το μήνα;"
"Συχώρα με Τάκη», λέει η Κατίνα κλαίγοντας, «αλλά ούτε αυτή πρόφτασα να ξοφλήσω».
Ο Τάκης την αρπάζει και της δίνει το μεγαλύτερο φιλί εδώ και 40 χρόνια.
Η Κατίνα, τραβιέται και τον ρωτά με απορία, "Τι ήταν αυτό;"
Και ο Τάκης απαντά:
Σωθήκαμε. Θα μας βρούνε.
![]()
-ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ?
-ΒΙΕΝΝΗ! ΕΣΥ?
-ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!
- τι είναι αγγουράκια εισαγωγής ???
- αυτά που εισάγονται !!!
- καλά που σε ρώτησα !!! ...εγώ θα τα έτρωγα !!!
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
- Εμπρός .... Η δεσποινίς Σούλα;
- Μάλιστα, λέγετε.
- Δεσποινίς Σούλα, εδώ ο Ευάγγελος, ο λογιστής σας. Σας παίρνω για να σας πληροφορήσω
ότι το όνομα σας συμπεριελήφθη στη λίστα του ΣΔΟΕ λόγω ασυμβατότητας της περιουσίας σας
και του δηλωθέντος μισθού σας ως γραμματέα υπουργού.
- Παναγίτσα μου, και τώρα;
- Κάντε το εξής: Στείλτε μου αντίγραφο της κυρίας πηγής εσόδων σας και θα δω τι μπορώ να κάνω.
- Τώρα αμέσως κύριε Βαγγέλη ...... βγάζω ήδη φωτοτυπία και τη διαβιβάζω με φαξ!!!
![]()
-λιγο ασχημα δεν μυριζει η βροχη;
-δεν ειναι η βροχη..
-αφου ακουσα τη βροντη..
-δεν ηταν βροντη![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
-θα βγαλω σαμπουαν για γκει που θα λεγεται "stis"
-δεν καταλαβαινω που θα ειναι το αστειο;
-γατακι.. η ετικετα θα γραφει "shampoo stis"
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
- Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).
- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα.
Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.
- Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.
- Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.
Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την
κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.
Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.
Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.
- Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα.
-Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε :
"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
αυτο ισως εχει ξαναμπει αλλα μαρεσει και το βαζω!
Στην Εθνική μια Πόρσε πάει με 200χλμ τον βλέπει ένας Ζητάς ανάβει σειρήνα και τον σταματάει:
- Αδεια και δίπλωμα, λέει.
- Δεν έχω, λέει ο οδηγός.
- Τρέχατε κύριε!
- Έχετε δίκιο, αλλά βιάζομαι να μην βρωμίσει το πτώμα στο πορτ-μπαγκάζ.
- Πώς...; Εσύ τον σκότωσες;
- Ναι, με το 45άρι που έχω στο ντουλαπάκι.
Καλεί ότι ενισχύσεις υπήρχαν το όργανο, έρχεται και ο Αρχηγός ψάχνουν για το όπλο τίποτα, πτώμα πουθενά.
- Που είναι το όπλο και το πτώμα που μας είπε το όργανο; ρωτάει ο Αρχηγός.
- Ξέρω γω; λέει ο οδηγός. Αυτός είναι τρελός!!!! Μπορεί να σας πει ότι έτρεχα κιόλας.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....