μεγαλο προβλημα!!!!!πρεπει να βρω τωρα μεταχειρισμενη μπομπινα αναφλεξης!!!! και ρωταω ποιος θα μου δωσει απο τα συνεργεια η τα ανταλλακτικα μονο την μπομπινα.ουσιατικα του αχρηστευω το μοτερ.οποτε μαλλον θα παρω ολοκληρο μοτερ!!!!
Δεν ξερω.θα ψαχτω αυριο στην περιοχη μηπως ειμαι τυχερος και βρω κανενα ανταλλακτικο
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
να δω αυριο αμα εχω καμια καλη να σε στειλω? και καπακι ολοκληρο απο μιζατο εχω κομπλε αλλα δεν ξερω αμα ταιριαζουν. μη βιαστεις.
παιδια δεν βιαζομαι.περιμενω.παντως ευχαριστω για την αμεση αποκριση σε ολους
Κατα την δικη μου γνωμη θα ηταν κριμα να αλλαξεις το μοτερ γιατι προφανως (δεν παιρνω κι ορκο) ειναι μαμα και λιγα ειναι τα μαμα που κυκλοφορουν και δεν ξερεις το μεταχειρισμενο που θα αγορασεις τι σοϊ πραμα θα ειναι ....ισως μια μεταχειρησμενη μπομπινα να ηταν καλη λυση (αμα καταφερες να βρεις)....απο την αλλη θα μου πεις δεν θα το εχεις για βολτες το μηχανακι (ετσι ειχες πει τουλαχιστον στην αρχη)...
Βεβαια αμα το υπαρχον μοτερ ειναι σε ασχημη κατασταση γενικοτερα, τοτε η αγορα καινουριου θα ειναι αναγκαστικη...
Βασικα εγω την γνωμη μου λεω δικια σου ειναι η παπια οτι θελεις την κανεις...
παντως μεχρι τωρα κουκλι ειναι μπραβο και παλι συνεχισε γερα με τσαμπουκα
![]()
![]()
Ταχύτητα για ζωή
οπως τα λες ειναι.δεν εχω σκοπο να το κυκλοφορησω.απλα ξερεις σε καθε προβλημα κανω σκεψεις και ακουω προτασεις.πιστευω οτι θα βρω στα μεταχειρισμενα.δυο φιλοι απο το φορουμ μου δωσανε ηδη λυση οποτε δεν αγχωνομαι.