Σελίδα 48 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 713 από 713

Θέμα: πάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Τριτον και συμαντικοτερο οταν τελικα γινει χαμος και το θεμα """αναγκαστικα""" κλειδωσει θελω να φανει ποιοι και γιατι επεφεραν αυτο το αποτελεσμα...
    Αν ο καθένας αναλύει το σκεπτικό του, αυτό που έχει και μπορεί, χωρίς να αποκαλεί με κοσμητικά -λιμανιού- επίθετα τον συνομιλητή του, ίσως να μη γίνει χαμός.
    Όσο για το ποιοι στρέφονται σε προσωπικές επιθέσεις, όπως κάνουν όλοι εξάλλου που στερούνται δικού τους λόγου, είναι ήδη γνωστό.
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Για αρχη σου ριχνω 5 χρονια μεσα σε αυτον τον χωρο και μαλλον εχω "δει" πραγματα που εσυ μαλλον δεν ξερεις...
    Δεν ειναι φοβια ειναι πραγματικη εμπειρια.

Δευτερον εσενα θα βρεθει κανενας μοντ να σε ελεγξει ή υπαρχει ομερτα;

Τριτον και συμαντικοτερο οταν τελικα γινει χαμος και το θεμα """αναγκαστικα""" κλειδωσει θελω να φανει ποιοι και γιατι επεφεραν αυτο το αποτελεσμα...
    Χαλάρωσε …«παλιοσειρα»
    Αν έχεις να γράψεις κάτι για την νεριτ , γραψτο …
    Αν έχεις πρόβλημα με τους μοντς …. Έχεις πρόβλημα …
    Μπορείς να κάνεις παράπονα με Π.Μ. ή αναφορά στην διοίκηση ..
    Μπορείς ακόμα να αιτηθείς να γίνεις μοντ…
    Οι μοντς έρχονται και φεύγουν…
    Αν όμως πας να ανοίξεις δημόσια προσωπική αντιπαράθεση με την ομαδα διαχειρησης , μιας και είσαι και «παλιοσειρα» ,όλοι ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει…

Το αν θα κλειδώσει , διαγράφει , κιτρινίσει , κοκκινίσει , μπαναριστει και ότι άλλο , είναι απόφαση της εκαστοτε ομαδας αντμιν-μοντ και δεν τιθεται σε δημόσια διαβούλευση ούτε λειτουργεί βάση εντολών άλλων.
    Ετσι παιζόταν το παιχνίδι όταν ημουν χρήστης , έτσι παίζεται το παιχνίδι τώρα που είμαι μοντ και ετσι θα παίζεται όταν θα φύγω από μοντ και θα έρθουν άλλοι.
    Ας κλείσουμε λοιπόν αυτήν την ευχάριστη παρένθεση και ας συνεχίσουμε με το θέμα που είναι η νεριτ

ΥΓ δεν εκπροσωπώ την ομάδα διαχείρισης και αυτά που γράφω μπορεί να της αρέσουν , μπορεί και όχι .
    Η ομαδα μπορει να αποφασίσει ότι κανω ή δεν κάνω για μοντ .

Αλλα αυτό θα είναι αποφαση της ΟΜΑΔΑΣ και ΜΟΝΟ.
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 26/05/2014 στις 10:58.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Τα σχετικά με εκλογές μετάφερθηκαν εδώ

Απλα για να το ολοκληρωσουμε το θεμα αυτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Όσο για το ποιοι στρέφονται σε προσωπικές επιθέσεις είναι ήδη γνωστό.
    Το θεμα τωτε ειναι τι κανουμε (κανετε) με αυτους. Γιατι ετσι, αυτος που τελικα τιμωρειται ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του ή ειναι πιο ευγενικος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Αν όμως πας να ανοίξεις δημόσια προσωπική αντιπαράθεση με την ομαδα διαχειρησης
    Η αντιπαραθεση δεν ηταν επι προσωπικου αλλα για τον ρολο και τα ορια που (πρεπει?) να εχει ενας μοντ. Εκτος και αν τελικα οι ΑΠΟΨΕΙΣ των μοντ στα θεματα ειναι ανωτερες των υπολοιπων μελλων.
    Τωρα το ποιος περνει αποφασεις για το ποιος θα μπαναριστει ή ποιο ποστ θα φυγει ολοκληρο, ποια θεματα ανοικουν ή δεν ανοικουν στον χωρο αυτο κτλπ δικο σας θεμα και προνομιο. Ο καθενας παντος μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.

υ.γ. Πωτε δεν καταλαβα γιατι επρεπε να κλειδωθει το θεμα με την ορθογραφια (που αναφερθηκε και εδω). Η αιτιολογια ηταν οτι ακουστικαν ολες οι αποψεις λες και ειμαστε σε τηλεοτικο πανελ και τελειωνει ο χρονος εκπομπης...

υ.γ.2 ας διαγραφει οτι κρινετε οτι πρεπει να διαγραφει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μπήκα εγώ, που έχουμε γνωριστεί και σε έχω δει και 3-4 φορές από κοντά και απ'όσο σε έχω κόψει η πραγματικότητα νομίζω διαφέρει αρκετά από αυτά που έχεις γράψει εδώ.
    Σκέψου το αν θες.

Παναγιώτη σε καμια "μπύρα" που θα έχουμε πιο πολύ χρονο και άνεση επικοινωνίας θα σου εξηγήσω τι εννοώ γιατί απο εδώ μέσα άκρη δε βγαζεις πραγματικα!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    @ Kalgeorge Με αφορμή τους "νεκρούς" της ΕΡΤ και το μνημείο τους, λες η ΠΟΣΠΕΡΤ να ζητήσει στον ΟΗΕ να κηρυχθεί η 11/06 παγκόσμια ημέρα γενοκτονίας της ΕΡΤ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εμένα πάντως αυτός ο θόρυβος για τους "νεκρούς της ΕΡΤ" και κυρίως αυτή η απίστευτη ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει να προσληφθούν στην ΕΡΤ α βαθμού συγγενείς των "νεκρών" της, μου επιβεβαιώνει την πεποίθηση που έχω σχηματίσει ότι οι συντεχνίες των καλοβολεμένων που τρέφονται από τον κρατικό κορβανά δεν πρόκειται να αλλάξουν νοοτροπία ούτε 35 μνημόνια και 5 δεκαετίες να περάσουν...Μόνο η ολοκληρωτική χρεοκωπία μπορεί να γεννήσει κάτι καινούργιο στο τέρας που ονομάζουμε "δημόσιο"...

Παρακαλώ θερμά να μην γίνει χαμπέμους...

Μάλλον ΟΚ, επειδή είναι βασικά πολιτικό και αυτό το νήμα (αφού πολιτική απόφαση ήταν το κλείσιμο, το άνοιγμα και όλα τα κωμικά/τραγικά) θα κλειδωθεί το παρόν όπως και το χαμπέμους.

ας μείνουμε στις μοτοσικλέτες. δεν είναι κακό.

Σελίδα 48 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας