Κοιτα, η αδεια λεει γκρι, και το μηχανακι δεν μπορεις να πεις πως δεν ειναι γκρι πλεον. Ακομα και το σχεδιο εχει αρκετο γκρι μεσα. Δε σκοπευω να κανω κατι στο θεμα αδεια. Αν το ειχα κανει κανενα λαχανι θα πηγαινα να την αλλαξω, τωρα δε νομιζω πως χρειαζεται. Πρεπει να πεσω στο στραβοτεροτερο οργανο για να κατσει να ασχοληθει. Αν πεσω σε αυτην την περιπτωση ειμαι ετσι κι αλλιως χαμενος και μονο απο την εξατμιση...
Αν παλι μου πει κανεις κατι παω και αλλαζω την αδεια, δεν ειναι καμια φοβερη διαδικασια.
Το χρώμα της μηχανής στην άδεια είναι αυτό (το κυρίαρχο) τους ντεπόζιτου. Γι αυτό και η δική μου είναι λέει μαύρη, με το 80% της μηχανής να είναι κόκκινη.
Εσένα είναι κυρίαρχο το λευκό. Μέχρι και με γερανό την σηκώνουν επί τόπου για να την πάνε για έλεγχο, αν πέσεις σε κανέναν τυπικό.
Αν δεν αλλάξεις άδεια, είσαι παράνομος.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
200 ευρώ; Σα πολλά δεν είναι;
Φίου φίου φι φι φίου
Ρε πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο. Αφήστε τον να το χαρεί κι ας μη σας αρέσει/σας φαίνεται κακόγουστο/ακριβό. Πείτε ένα "μεγειά", αρκεί.
Life begins at 45°.
Μου φανηκε πολυ καλη τιμη να πω την αληθεια. Εγινε custom το σχεδιο, εγω του ειπα πως θελω digital snow camo με αυτα τα χρωματα, το σχεδιασε στον υπολογιστη και μου το εδειξε και αφου το ενεκρινα τυπωθηκε πανω στο βινυλιο και μπηκε στη μηχανη. Επισης custom ειναι και ολα τα αυτοκολλητα. Αν διαλεγα ενα απλο χρωμα απο τα ετοιμα σιγουρα θα εβγαινε πιο φτηνο.
No problem, κουβεντα να γινεται. Τι σκατα φορουμ ειμαστε αμα δεν κοντραριστουμε και λιγο για τα πιο απλα πραγματα;![]()
Ωραίο έγινε.
Καλύτερο από κάτι φλωρικα λευκά που κυκλοφορούν.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Α πιτισι ωραια η καγκουρια σου μαν μου να το χαρεις!!
Μου αρέσει που οι περισσότεροι που κουνάνε το δάχτυλο γυρίζουν με ξετάπωτες εξατμίσεις και μηχανάκια βαμμένα ότι να'ναι..![]()