Ψυχεδέλεια.....Μπάμπη τι σου συμβαίνει ρε φίλε;γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;είναι αυτοκαταστροφή κάτι τέτοια άρθρα πιούρ πρέζα!!!!Τελικά πρέπει να έχουν μείνει κατάλοιπα του Τσέρνομπιλ στην ατμόσφαιρα δεν εξηγείται αλλιώς....(για τους πολιτευόμενους και γύρω των παρατάξεων εννοώ)
Τελευταία τροποποίηση από Hayate; 29/07/2015 στις 13:10.
Είναι ένα δείγμα σκέψης πολλών ατόμων εκεί μέσα. Και πρέπει να τους μάθουμε γτ τέτοιας νοοτροπίας άτομα μας κυβερνουν.
Που πάνε και λένε για "δημιουργικές ασάφειες"
Για ανεξάρτητο τύπωμα του ευρώ
Για τουρίστες-ΣΔΟΕ
Για "στηρίζω τη κυβέρνηση αλλά τη καταψηφίζω"
Για κάνω ντου να πάρω ξένα χρήματα.
Για δημιουργώ παράλληλο τραπεζικό σύστημα
κτλ κτλ κτλ.
Αλλά φαίνεται πως στην Ελλάδα έχουμε ακόμα το εμφυλιακό σύνδρομο να συμπαθούμε τους αριστερούς.
Μιας και που οι τωρινοί έχουν καμια σχέση με τα βασανιστήρια των παπούδων μας.
ρε Μπάμπη βρήκες το κείμενο της τιποτα του πουθενά που είναι σύριζα και τι; χειρότερες μαλακίες έχουμε ακούσει από επίσημα χείλη ( και) άλλων κομμάτων εντός και εκτός Βουλής.
Ο Βαρουφακης τελικά είναι ο μπάτμαν, ο Βενιζέλος ο κινκγπιν, ο Κουρουμπλής ο ντερντεβιλ και ο Τσίπρας είναι ο Πήτερ Πάρκερ; Τετοιο σοβαρό κείμενο δεν έχει βγει;
Εγω το βλεπω οξυμωρο να χρειαζεται να μαθεις ποιοι κυβερνουν τωρα, οταν ποτε (εδω μεσα τουλαχιστον) δεν αναρωτηθηκες ποιοι κυβερνουσαν ολα αυτα τα χρονια. Το ιδιο επαθα και εγω φυσικα. Ξαφνικα αποφασισα να εμβαθυνω στα πιστευω και τις δηλωσεις καθενος.
Αναμενω απο τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμοσει αυτα που επρεπε (και ειχαν συμφωνησει) να εφαρμουσουν ολοι οι αλλοι τα τελευταια χρονια για να καταλαβω ποιος ειχε παιξει με τις τυχες μας.
ps. Καπου εγραψα να πουληθουμε στην Αγγλια. Λαθος. Αμερικη καλυτερα![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Μαλακίες λένε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αλλά αυτοί εδώ έχουν σπάσει το κοντερ. Its over 9000.
Και όπως προέγραψα, αυτό το κείμενο είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα της νοοτροπίας των συριζαίων.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μπάμπη μην έχεις εμφυλιακό σύνδρομο και συμπαθείς τους αριστερούς τόσο πολύ ρε ...
Αν σου βρω πόσους και πόσους από αυτούς μας κυβερνάν ακόμα και σήμερα είχαν ενεργό συμμετοχή στη μετεμφυλιακή Ελλάδα θα πάθεις κοκομπλόκο . Άστο γιατί δεν θα είναι ευχάριστο , στο υπόσχομαι !
Respect mah authoritah!!!!
Απο την σημερινη συνεντευξη τσιπρα εφ ολης της υλης......http://www.newsit.gr/politikh/Tsipra...rio-syn/420767
Μερικα ενδιαφεροντα.......( Αν και ξεχασε τους ζουρναδες ρε γμτ..)
- Για τη συμφωνία: Είναι μία πύρρειος νίκη της Ελλάδας και της Αριστεράς, αλλά κι ένας επώδυνος συμβιβασμός
- Για δημοψήφισμα: Κάποιοι είχαν δημιουργήσει συνθήκες πραξικοπήματος. Εγώ βγήκα στον ελληνικό λαό και του είπα "ψήφισε όχι" για να κερδίσω διαπραγματευτική δυναμική
- "Πριν από τις εκλογές δεν είπα ότι θα σκίσω το μνημόνιο με ένα νόμο. Αλλάξαν οι συνθήκες. Είπα ότι θα δώσω μάχη. Δεν υποσχεθήκαμε περίπατο στο δάσος"
- Εχει συντελεστεί ζημιά από τα capital controls, αλλά είναι αναστρέψιμη η κατάσταση
- Το σχέδιο των... ακραίων κύκλων για "Grexit" παραμένει στο τραπέζι.
- "Δεν είναι το χειρότερο μνημόνιο, είναι το πιο επώδυνο"
- Η Αριστερά θα κριθεί από το αν καταφέρει να καταπολεμήσει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή
Κάτσε να σου πω εγώ την αντιπρόταση σε αυτά που είπε η μανδάμ και σου φάνηκαν περίεργα γιατί τα συνέδεσε με τους πιγκουίνους .By the way ,αν δεν έχεις δει την ταινία να τη δεις !
Η κοπελιά κάνει μια πρόταση για να μην έχει κανείς συνειδησιακή δυσκολία να ψηφίσει αυτά που όλοι θα ψηφίσουν γιατί έτσι είπε η κοινωνία όταν ζητούσε 75% € πάση θυσία . Εκ των πραγμάτων λοοιπόν κάθε αριστερός/ πρώην πασόκος δεξιός στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κάνει πέτρα την καρδιά και να ψηφίσει . Αυτό είπε η κοπελιά και όχι κάτι το αδιανόητο . Να έχεις υπόψιν σου ότι είναι πάρα πολλοί που είτε λόγω ιδεολογίας είτε λόγω συνείδησης δεν γουστάρει να ψηφίσει τα μέτρα αλλά κάπου υπερισχύει η λογική (κατά τη δική μου κρίση )και καλείται να το κάνει . Και θα το κάνει .
Πάμε τώρα στην αντίπερα όχθη , γιατί δεν το χρειάζεται ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Τσίπρας ειδικά . Κανείς δεξιός/ΠΟΤΑΜΗΣ/ΠΑΣΟΚος δεν πρόκειται να μην ψηφίσει το μνημόνιο . Θα το κάνουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας , σίγουρα οι περισσότεροι θα το κάνουν για να σώσουν το τομάρι τους . Γιατί αν δεν το κάνουν και γίνει καμιά στραβή και πάμε σε άτακτη χρεοκοπία και έξοδο από την ΕΕ και αρχίσει να επικρατεί χάος, τότε να είσαι σίγουρος ότι η οργή του κόσμου θα ξεσπάσει πάνω τους κυρίως !
Και επειδή το ξέρουν και επειδή οι εναλλακτικές λύσεις από το υπάρχον πολιτικό σύστημα μας έχουν τελειώσει θα συνεχίσουν να το κάνουν και θα βγάζουν και το σκασμό και θα σου λένε ότι "είναι πατριωτικό τους καθήκον" ...
Συνεπώς άσε τη ΣΥΡΙΖΑΙΑ να ονειρεύεται ,τουλάχιστον αυτή είναι εντελώς ακίνδυνη !
Respect mah authoritah!!!!
Ξερω εγω βρε φιλε μου.....
Εγω τυροπιτες πουλαω.....
Ρωτα αυτον.....https://www.youtube.com/watch?v=clp8Pmpogpg
Εις το επανιδειν.....![]()