Καμουφλαρισμένα με σεντόνι, εννοεί.![]()
Καμουφλαρισμένα με σεντόνι, εννοεί.![]()
Life begins at 45°.
αδελφια.... Βρηκα το ενα το καμουφλαρισμενο.....
http://www.newsit.gr/topikes-eidhsei...Vinteo-/636600
Αν σκεφτούμε ότι η ιστορική φράση "Μάλτα γιοκ εφέντιμ" αφορά τους Τούρκους και τη σχέση τους με τη θάλασσα, 42 που τους λείπουν λίγα είναι...
Ρε συ δεν είναι έτσι τα πράγματα. ΤΟ Τούρκικο ΠΝ είναι προδιαγραφών ΝΑΤΟ και είναι και σε πολύ καλό επίπεδο. Οποιοσδήποτε έχει πιει ένα καφέ σε κάποιο κέντρο Πληροφοριών μάχης κάποιου πολεμικού μπορεί αν σου πει ότι όλο το κόλπο είναι να κρύψεις το πλοίο. Άσε που τα "πολεμικά" δίνουν και μικρό σήμα στο ραντάρ.
Όσο το πλοίο έχει καύσιμα και στόρια είναι πολύ δύσκολο να το βρεις και ακόμα πιο δύσκολο να το "πιάσεις" βλέπε βαριά όπλα που θα κάνουν ζημιά.
Νομίζω ότι είναι σοφή κίνηση να περιμένουν την πείνα να κάνει τη δουλειά της.
Και η διπλωματία φυσικά παίζει το ρόλο της.
Τι θα πουν οι Αμερικάνοι?
Τι θα πει η ΕΕ ?
Θα δώσει άσυλο στα πληρώματα?
Δεν έχουν λόγο να δράσουν εδώ και τώρα.
υγ
http://www.cnn.gr/news/politiki/stor...-dosete-toys-8
ανανήψαντας
Με τα στρατιωτικά και αμυντικά έχω μαύρα μεσάνυχτα, ωστόσο πιστεύω ότι και να κάνεις πως δεν τα βλέπεις τα πλοία και τα ελικόπτερα, ότι τα "έχασες" οι αμερικάνοι και οι ρώσσοι και όλοι αυτοί οι ισχυροί, μάλλον μπορούν να μάθουν που είναι, καθώς και το πότε πήγε για χ*σιμο ο τάδε κελευστής... υποθέτω. Οπότε νομίζω ότι απλά περιμένουν να δουν πόσο θα διαρκέσει και που θα βγάλει το τρολάρισμα από τον Ερντογάν...
Ναυτική εβδομάδα.... δε μπας ποτέ???
Μπορείς να μπεις σε όποιο καράβι γουστάρεις και να ρωτήσεις ότι θες.
Εγώ τους ξεναγούσα όλους ΟΤΑΝ ήμουν ναυτης 352 χρόνια πριν!
Στα Φά κλανοι Αγγλοι κέρδισαν γιατί οι Αμερικάνοι τους έλεγαν... τα πάντα.... (ΝΑΤΟ)
Άρα... Ξέρουν, φυσικά...
ανανήψαντας
........Εξάλλου ρωσική στρατιωτική και διπλωματική πηγή δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο RIA Novosti πως τουλάχιστον τέσσερα πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα, δύο από αυτά στη Ρουμανία.
"Τουλάχιστον τέσσερα πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται τώρα στη Μαύρη Θάλασσα: δύο στο λιμάνι της Κωνστάντζας στη Ρουμανία, ένα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και ένα στη θάλασσα. Δεν υπάρχουν τουρκικά πλοία σε ρωσικά λιμάνια", δήλωσε η πηγή αυτή.
Διαψεύδει η Άγκυρα ότι χάθηκαν 14 πολεμικά πλοία
Μαγκες τα πλοια περα απο Τουρκικα ειναι και πλοια του ΝΑΤΟ.ΔΕΝ γινεται να χαθουνε πλοια τσιπαρισμενα απο δεκα μεριες.
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 19/07/2016 στις 19:40.
Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, ανέφερε πως η ναυτική διοίκηση του ΝΑΤΟ δεν είχε λάβει αιτήματα για συνδρομή στη διενέργεια επιχειρήσεων έρευνας για τα αγνοούμενα πολεμικά πλοία.
Ρωσική στρατιωτική και διπλωματική πηγή δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti πως τουλάχιστον τέσσερα πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα, δύο από αυτά στη Ρουμανία.
«Άφαντος» είναι από την Παρασκευή, όπως γράφουν οι «Times» και ο αρχηγός του τουρκικού στόλου ναύαρχος Βεισέλ Κόσελε, ο οποίος δεν μπορεί να εντοπιστεί.
Σχετικά με την τύχη του αρχηγού του τουρκικού στόλου η εικόνα είναι ασαφής, αφού το πρωί του Σαββάτου αρχικώς μεταδόθηκε ότι είναι όμηρος των πραξικοπηματιών πάνω στη φρεγάτα Γιαβούζ που βρισκόταν εν όρμω στο ναύσταθμο του Γκιολτσούκ, πληροφορία που στη συνέχεια διαψεύστηκε.
Δεν είναι γνωστό αν είναι από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος ή κρατείται όμηρος από τους στασιαστές που διαφεύγουν με τα πλοία, σημειώνουν οι «Times».
Παράλληλα, η Hurriyet γράφει ότι αγνοούνται δύο ελικόπτερα και 25 μέλη των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχαν σε επιχείρηση με στόχο τον Ερντογάν.
ΔΟΛ
ανανήψαντας
Πάντως η Ναυτεμπορική το κατέβασε άρον άρον το θέμα...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε