Την έχω κι εγώ αυτή τη σειρά σε μήκος 250mm. 2 X slot και 2Χ Ph
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Προχτες το Σαββατο αξιώθηκα κι επισκέφτηκα για πρωτη φορά το καταστημα του κου Βραττη.
Ειχα απο χρόνια ενα σετ κατσαβιδια Facom στα οποία είχε διαλυθεί το υλικο της λαβης κι αναρωτιόμουν αν θα τα καλυπτε η εγγυηση. Τα ειχα αγορασει πριν αρκετά χρόνια (πανω απο 10) στην Γερμανια.
Τα ειδε ο άνθρωπος, με ρώτησε απο που τα πήρα, του εξήγησα και προς τιμήν του αμέσως μου έδωσε ενα κουτι με καινούρια.
Δεν έχω ξανασχοληθεί με θέμα εγγύησης εργαλείων, ηταν η πρώτη φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την αντιμετώπιση.
Αυτα ειναι τα καινουρια, τα παλιά ξέχασα να τα βγαλω φωτο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
![]()
Έχω λατρέψει αυτο εδώ το σετάκι![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πολύ ακριβό όντως!
Εγω το πέτυχα πριν 5 χρόνια στην Αγγλία προσφορά στα 85 ευρώ και μου το αγόρασε ένας φίλος του γιου μου που δούλευε εκεί. Με τα μεταφορικά πήγε 100ευρω.Και πάλι πολλά είναι αλλά είναι κουκλί.Η δική μου συλλογή είναι αυτή με την βίδα στην κεφαλή για άνοιγμα και συντήρηση του μηχανισμού. Αν είχα επιλογή θα διάλεγα την κλειστή κεφαλή που δεν ανοίγει σαν αυτή του Δημήτρη παραπάνω. Μου αρέσει και λόγω του μοχλού κατεύθυνσης που διαθέτει. Σε 1/2" που πήρα μόνο την καστάνια είναι άψογη.
Κοιταω στη Γερμανία 1/4": 140 ευρώ + μεταφορικά. Βέβαια έχει και Hazet στα 220 ευρώ οποτε....υπάρχουν και χειρότερα!