Αθήνα δεν ξερω, Πειραιά εχει αρκετα ο Κολλέρης.
Αθήνα δεν ξερω, Πειραιά εχει αρκετα ο Κολλέρης.
Σταματήστε Σατανάδες ..!!!
Δεν θα πολυσυμφωνησω, είχα ένα σετακι orbis παλιότερα και το πούλησα.
Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές, βέβαια γούστα είναι αυτά.
Ενα παλιό orbis που έχω ειναι πάρα πολύ καλό εργαλείο. Και κοφτάκια will που έχω πάρει στον πατέρα μου είναι φοβερά. Και οι δύο κατασκεύαζαν και με το δικό τους brand αλλά προμήθευαν και πολύ μεγάλα ονόματα με rebranded εργαλεία. Τα πενσοειδή της hazet ήταν will για παράδειγμα (και νομίζω ακόμα είναι).
Μετά συνενώθηκαν και έγιναν oribis-will και μετά μπήκαν στον όμιλο της knipex αλλά διατήρησαν τον δικό τους σχεδιασμό και κατασκευή.
Εξακολουθούν να κατασκευάζουν και για άλλους κατασκευαστές. Ακόμα και κάποια εργαλεία της knipex είναι oribis-will, όπως τα μυτοτσίμπιδα με τις πολύ μακριές λαβές. Ενώ κάποια εργαλεία του ομίλου είναι από άλλους κατασκευαστές. Πχ οι κόφτες καλωδιων της knipex και oribis-will είναι από την Renssteig.
Τώρα αν μπορεί καποιος να τα συγκρίνει με άλλες μάρκες θα τα έβαζα ένα κλικ κάτω από knipex και vbw και πάνω από nws. Και από θέμα τιμής κάπου εκεί κυμαίνονται. Συνήθως είναι λίγο φθηνότερα από knipex αλλά όχι πολύ.
Sent from me using a computer.
πρέπει να είναι το 1 και το 2.
δλδ 10 έως 25 και 19 έως 60.
https://www.idealo.de/preisvergleich...ource=rtbhouse
Ωραία, ευχαριστώ Αποστολη.
Όμως στις φώτο βλέπω να γράφουν 19-60 όλα, δηλ μέγεθος 2.
![]()
Όπως τα λες!![]()
Γιάννη αυτά έχω και εγώ (σε knipex) αλλά μάλλον θα πάρω και τα 90 μοιρών στο μέγεθος 2.
Θα είσαι κομπλέ.