Σελίδα 48 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 3843444546474849505152535898 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 1517

Θέμα: Καρυδάκια (σετ).

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Το να κατασκευάζεται κάτι στην Κίνα από μόνο του δεν λέει κάτι. Όταν ένα "βαρύ" όνομα δίνει φασον εκεί δίνει και τις όποιες προδιαγραφές αυτό απαιτεί... Έχει συζητηθεί πολλάκις το πράγμα
    Γιατι ειχε ποτέ η makita γραμμη παραγωγης για καστανιες και καρυδακια δικα της στην ιαπωνια?
    Εγω θεωρω οτι εχει ξεπεσει σαν εταιρεια συνολικα, οχι μονο στο οτι εβγαλε ενα σετ με το brand name της πανω.

Παλαιό μέλος
    Δυστυχώς για τις περισσότερες ανάλογες εταιρείες, από ένα σημείο και μετά, όταν γιγαντώνονται, και τα τμήματα μάρκετινκ σε αυτές προστάζουν την επέκταση σε ένα σκασμό άσχετους με το αρχικό αντικείμενο τομείς (αν σκεφτούμε σε τι αντικείμενα πάνω θα βρούμε σήμερα το λογότυπο Makita), με μόνη λύση το outsourcing, είναι πολύ εύκολο να χαθεί η μπάλα και να έχουμε τέτοιου τύπου αποτελέσματα (πολυκασετίνες μέτριας/τυπικής ποιότητας στο 100άρικο κλπ).

Στα 1000 προιοντα της makita, τα 5 ειναι για κλαματα. Μεσα σε αυτα τα 5, ειναι και η συγκεκριμενη κασετινα που συζητατε. Η FORCE ειναι σκαλοπατια ανωτερη.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε σεις.. Σοβαρά τώρα?

Θέλετε να ανοίξω και ένα θρεντ να συζητήσουμε αν το καινούριο κατσαβίδι i-mac pro screwdriver 15 σε 1, είναι καλύτερο από ένα vessel?

H makita και η bosch φτιάχνουν/σχεδιάζουν/εξελίσσουν ηλεκτρικά εργαλεία. Τι συζητάμε τώρα? Αν μια κασετίνα καρυδάκια που επάνω γράφει Μακίτα είναι καλή επειδή γράφει Μακίτα?
    Και τι έγινε που γράφει Μακίτα δλδ?Τι μας αφορά ο λόγος που η Μακίτα αποφάσισε να βάλει το λογότυπό της επάνω σε μια κασετίνα με καρυδάκια? Δλδ δε το βάζει επάνω σε συλλογές με τρυπάνια που επίσης δεν κατασκευάζει και η ποιότητά τους ποικίλει ανάλογα με την τιμή τους?

ΒΤW η μακιτα γμει και δέρνει στα ηλεκτρικά. Τα φθηνά της είναι καλύτερα απ' τα no name ιδιας τιμής και τα ακριβά της ειναι απ' τα καλύτερα μεταξύ των κορυφαίων.
    Sent from me using a computer.

Ολοι απορούμε με την ποιότητα που επέλεξε η makita να βάλει πάνω το όνομα της
    Νομίζω είναι άξιο απορίας.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δηλαδή γνωρίζουμε την ποιότητα;
    Γιατί εμένα μου φάνηκε ότι παράγγειλε ποσότητα εκεί που παρήγγειλε και η mannesmann και έχει καλύτερη τιμή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή γνωρίζουμε την ποιότητα;
    Γιατί εμένα μου φάνηκε ότι παράγγειλε ποσότητα εκεί που παρήγγειλε και η mannesmann και έχει καλύτερη τιμή.
    Προσωπικά δεν γνωρίζω την mannesman. Η σύγκριση που μπορώ να κάνω εγώ είναι με την force κασετίνα των 120€, με τα καρυδακια κ τις μύτες (δεν έχει bits κ γερμανοπολύγωνα) και σαν ποιότητα υλικού στην αφή (έχει άγρια υφή) και στο μάτι δεν είναι καλή. Δεν έχω κάνει φυσικά τεστ για να ξέρω και ούτε έχει σπάσει κάτι για να δω τις αντοχές.
    Την ίδια άποψη έχω και για τα γερμανοπολύγωνα εν σχέση με αυτά της stanley που έχω.
    Θα έλεγα ότι είναι του επιπέδου lidl.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Η απορία ήταν δική μου
    Βλέποντας μια κασετίνα φασον περίμενα με το λογότυπο μακιτα να ειναι στο πάνω όριο τιμής κι όχι στο κατω
    Προσωπικά δεν θα την αγόραζα ούτε με 100 ούτε με 200 αλλά μου έκανε εντύπωση η τιμή χωμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά δεν γνωρίζω την mannesman. Η σύγκριση που μπορώ να κάνω εγώ είναι με την force κασετίνα των 120€, με τα καρυδακια κ τις μύτες (δεν έχει bits κ γερμανοπολύγωνα) και σαν ποιότητα υλικού στην αφή (έχει άγρια υφή) και στο μάτι δεν είναι καλή. Δεν έχω κάνει φυσικά τεστ για να ξέρω και ούτε έχει σπάσει κάτι για να δω τις αντοχές.
    Την ίδια άποψη έχω και για τα γερμανοπολύγωνα εν σχέση με αυτά της stanley που έχω.
    Θα έλεγα ότι είναι του επιπέδου lidl.
    Force = Taiwan
    Αλλά μια κασετίνα 1/4 inch μετά από μιας 10ετιας χρήσης χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού είναι απόλυτα λειτουργική και με απειροελάχιστη φθορά

Μιλάω σαν ερασιτέχνης που όμως Έχω μεγάλα σχέδια συνήθως και τα εργαλεία πρέπει να αποδώσουν το 150%

Έχω και επώνυμα ακριβά για μέτρο σύγκρισης Μια κασετίνα carolus συγκεκριμένα

Καθαρά ως πληροφόρηση από προσωπική εμπειρία για τα force
    Καμία σχέση με lidl

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    Force = Taiwan
    Αλλά μια κασετίνα 1/4 inch μετά από μιας 10ετιας χρήσης χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού είναι απόλυτα λειτουργική και με απειροελάχιστη φθορά

Μιλάω σαν ερασιτέχνης που όμως Έχω μεγάλα σχέδια συνήθως και τα εργαλεία πρέπει να αποδώσουν το 150%

Έχω και επώνυμα ακριβά για μέτρο σύγκρισης Μια κασετίνα carolus συγκεκριμένα

Καθαρά ως πληροφόρηση από προσωπική εμπειρία για τα force
    Καμία σχέση με lidl
    Δεν είπα κάπου ότι η force είναι επιπέδου lidl. Διάβασε καλύτερα τι γράφω στα παραπάνω μυνήματα μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ολοι απορούμε με την ποιότητα που επέλεξε η makita να βάλει πάνω το όνομα της
    Νομίζω είναι άξιο απορίας.
    Γιατί? θα πάρει κανένα συνεργείο που θέλει καρυδάκια τα μακίτα για να ανοίγει κινητήρες? Ότι ποιότητα και να είχαν!

'Η μήπως νομίζεις οτι οι συλλογές με τις μύτες και τα τρυπάνια που βάζει επάνω το όνομά της είναι καλύτερα? Και αυτή και η bosch και η metabo και όλες.
    Εχει και καλές, έχει και φθηνές συλλογές, του ίδιου επιπέδου με τα καρυδάκια. Το περίεργο που είναι? Ότι αυτή η συλλογή έχει μέσα και καρυδάκια εκτός από μύτες? Μια χαρά, καλά έκανε. Οταν για εργασίες συνεργείου, δε χρειάζεται καλύτερη ποιότητα απ' τα force, τότε και για τις διάφοες κατασκευές, δε χρειάζονται καλύτερα καρυδάκια απ' αυτά. Δλδ αυτός που θα πάρει ένα δράπανο μακιτα με 70 ευρώ και ένα τροχό με 80, δε θα χρειαστεί ένα 1 κλειδί ή ένα καρυδάκι για τις κατασκευές του?

Και η gedore έβαλε το όνομά της επάνω σε κινέζικα ίδιας ποιότητας και είναι μια εταιρία που κατασκευάζει τέτοια εργαλεία! Και η bahco το κάνει και λίγο πολύ όλες. Όλες όσες θέλουν να προωθήσουν τα "φθηνά" εραγαλεία που μέχρι πριν τα πουλουσαν με το όνομα των εταιριών που είχαν εξαγοράσει.
    H carolus που αναφέρθηκε ήταν μια απ' αυτές τις εταιρίες που χρησιμοποιούσε η gedore για να πουλάει κινέζικα. Και τώρα σταμάτησε να τα πουλάει σαν carolus και τα πουλάει σαν gedore red γα να αποκτήσει το φθηνό προιόν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και να έχει περισσότερες πωλήσεις απ' τα ΝΕΟ tools, που δε τα ξέρει ούτε η μάνα τους.

Οι εταιρίες πρέπει να μπορούν να παρέχουν τα πάντα στους αντιπροσώπους τους. Γι' αυτό όλοι προσπαθούν να έχουν πληρέστατους καταλόγους. Διαφορετικά η hazet θα είχε μονο καρυδάκια και γερμανοπωλύγωνα και η wera μόνο κατσαβίδια.
    Αλήθεια γιατί νομίζετε όλοι όσοι έχουν hazet έχουν και vigor? Τα ξέρετε τα vigor? Αν μεθαύριο τα πουλήσει η hazet σαν hazet green?

Για την ποιότητα τι συζητάμε εδώ και 2 σελίδες? Είναι ποιότητα των 150 ευρω για 200 κομμάτια. Τόσο καλά είναι!
    Μια κασετίνα των 50 ευρώ για 70 κομμάτια έχει την ίδια ποιότητα με την παραπάνω είτε επάνω γράφει lidl είτε force είτε gedore red. Ούτε η εμφάνιση παίζει ρόλο ούτε οι χριστουγεννιάτικες προσφορές ούτε η μαυρη παρασκευή.
    Γιατί δε συγκρίνετε περιεχόμενο-τιμή, με περιεχόμενο-τιμή από μια force, να δείτε τι ποιότητας είναι? Είναι ακριβότερα, φθηνότερα ίδια?

Ξεχάστε τις μάρκες, δεν υπάρχουν μάρκες. Μαρκες υπάρχουν μονο ανάμεσα σε κατασκευαστές. Και η makita κατασκευάζει ηλεκτρικά εργαλεία. Να μου πεις πως καταδέχεται η wiha να βάζει το όνομά της επάνω στις κινέζικες μύτες που πουλάει με 30 λεπτά τη μια να το καταλάβω. Αλλά και πάλι θα σου απαντήσω οτι τις πουλάει 30 λεπτά τη μια και όχι 2 και 4 και 7 ευρώ τη μια, που πουλάει τις υπόλοιπες.

Το θέμα δεν είναι τι πουλάνε αυτές αλλά αν ξέρουμε εμείς τι αγοράζουμε. Και απ' ότι βλέπω ακόμα δεν ξέρουμε οτι δεν αγοράζουμε μάρκες αλλά εργαλεία αντάξια της τιμής τους και μόνο της τιμής τους.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 27/12/2020 στις 00:42.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george.S Προβολή μηνύματος
    Force = Taiwan

Gedore = Germany

Μια σειρά καρυδάκια gedore made in germany που κόστισαν μια μικρή περιουσία τα 10 κομμάτια, μετά από μιας 10ετίας χρήσης χωρίς ίχνος σεβασμού, έχουν λιώσει.

Και μιλάω σαν ερασιτέχνης που όμως έχω μεγαλα σχέδια συνήθως και τα εργαλεία πρέπει να αποδώσουν το 150%

Τώρα τι εννοεί ο καθένας μας ερασιτεχνική χρήση και απόδοση στο 150% μόνο καποιος θεός θα το ξέρει.
    Το θέμα είναι οτι εσένα σε καλύπτουν τα force και εμένα ίσα που με καλύπτουν τα gedore της 4πλασιας τιμής.

Για του λόγου το αληθές, φωτογραφίες στην πρώτη ευκαιρία.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Η απορία ήταν δική μου
    Βλέποντας μια κασετίνα φασον περίμενα με το λογότυπο μακιτα να ειναι στο πάνω όριο τιμής κι όχι στο κατω
    Προσωπικά δεν θα την αγόραζα ούτε με 100 ούτε με 200 αλλά μου έκανε εντύπωση η τιμή χωμα
    ΟΙ κασετίνες με τις 200 μύτες και 40 ευρώ που είναι στην αγορά εδώ και τόσα χρόνια, δεν είναι τιμή χώμα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειναι....αλλα δε γραφουν μακιτα

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ειναι....αλλα δε γραφουν μακιτα
    Γι' αυτές που γράφουν μακίτα λέω.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2022, 12:44
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Σετ Καστάνιες & Καρυδάκια HAZET 854-2
    από dimitrisinside στο forum Αγγελίες ποικίλης ύλης
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2020, 09:12
  3. Σετ καρυδάκια - καστάνια μέχρι 100 ευρώ (1/2")
    από Takata Dome στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2016, 19:39
  4. Σετ εργαλείων???
    από Kizoku στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 10:34
  5. σετ εργαλείων
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 21:17

Κανόνες δημοσιεύσεων