Ωραία κατεβασιά!
Χαλαρή, παίζαμε ίσα λίγο.
Εγώ μπροστά ένιωσα λίγο συγκίνηση με το Hornetάκι.
Το θυμάμαι το SV που κατέβηκε μαζί μας! Όντως πολύ όμορφο!
Ωραία κατεβασιά!
Χαλαρή, παίζαμε ίσα λίγο.
Εγώ μπροστά ένιωσα λίγο συγκίνηση με το Hornetάκι.
Το θυμάμαι το SV που κατέβηκε μαζί μας! Όντως πολύ όμορφο!
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Δυο μέρες μετά.... back to base κι εγώ
To group 1 είχε πολύ καλό ρυθμό αν σκεφτεί κανείς τη ποικιλία και τον κυβισμό των μοτοσυκλετών.
Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη μου συμμετοχή σε ετήσια (είχα έρθει σε άλλη μια βόλτα που περιείχε καφέ στις Πλαταιές -το 2012 ή το 2013 νομίζω-, δε θυμάμαι αν ήταν ετήσια ή απλή βόλτα που οργανώθηκε εδώ μέσα).
Το ζητούμενο είναι πως χάρηκα πολύ που είδα φάτσες που μπορώ πλέον να ταυτίσω με nicknames. Ίσως τελικά ήταν λάθος που άλλαξα μηχανή για να είμαι παρέα με τα παλιοτόμαρα που συνταξιδεύουμε και συνεντουρεύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Θα είχα την ευκαιρία να ανακατευτώ μαζί σας και να γνωρίσω ακόμη περισσότερους. Του χρόνου -καλά να 'μαστε- θα έρθω με τον Deadpool.
Ένα μεγάλο εύγε στα παιδιά που το τρέξανε και αντικειμενικά είναι μεγάλη υπόθεση που δεν είχαμε απρόοπτα (κυρίως στο τραπέζι γιατί καθόμουν μαζί με μεγάλο καγκουρά του πηρουνιού ο οποίος όταν μας αποχαιρετούσε πήρε πολλούς πόντους στη καρδιά μου).
Η καλύτερη βόλτα του μοτό για μένα, άψογα οργανωμένη από τον Χάρη και τέλεια η πλοήγηση από τον Σοφιανό και τον Μήτσο! Μπράβο στην 6η ομάδα για το αθλητικό της πνεύμα!! Αποκορύφωμα η στάση του Σοφιανού στον εγκατελειμένο σταθμό τρένου.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Σατανάδες
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Εντωμεταξύ, στις φωτογραφίες δεν φαίνομαι πουθενά...
Μόνο σε μία φωτογραφία του Σοφιανού, στο 2ο post του αντίστοιχου νήματος, που φαίνεται η πλάτη μου και το πίσω μέρος του κεφαλιού μου...
Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και αυτή, γιατι δεν θα είχα τρόπο να αποδείξω στη γυναίκα μου οτι ήμουν εκεί και όχι πουθενά αλλού....
Η σοκολατόπιτα άργησε...αλλά μόλις ήρθε, κόβω πρώτο κομμάτι και μα τα 1000χόντα, άχνιζε!.....ΑΦΡΟς λέμεεε!
Και μιας και λέτε για βενζίνες
Φούλαρα 14λίτρα στο shell φεύγοντας από Ιτέα. 100άρα = 2,35/λ (το είδα αφού μου μπήκε η μάνικα στο κ@λ...ντεπόζιτο). Τί στο καλό, παρθένο ελαιόδαλο μου έβαλε ο άτιμος;
Αν και δεν πήγα με μοτοσικλέτα γιατί είχα τραυματία πολέμου μαζί,ήταν ωραία που ξαναείδα παλιές φάτσες.
Πάντα τέτοια λοιπόν!
....Μπράβο σας, πάντα τέτοια και καλύτερα...
...και κάθε χρόνο,και περισσότεροι.