Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τωρα που μεσημεριασε, δεν τον βαζεις για υπνο σιγα-σιγα ...![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τωρα που μεσημεριασε, δεν τον βαζεις για υπνο σιγα-σιγα ...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Τωρα ειναι που θε προκαλεσω βασανιστηρια....αλλα...
Χρηστο μου στην ηλικια μου δεν χρειαζομαι υπνο....![]()
κ.Νεφελη ζηταω συγνωμη και θα βαλω πιπερι στο στομα μου!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τωρα ειναι που θε προκαλεσω βασανιστηρια....αλλα...
Χρηστο μου στην ηλικια μου δεν χρειαζομαι υπνο....![]()
α μο
κ.Νεφελη ζηταω συγνωμη και θα βαλω πιπερι στο στομυ!!
Καλε μου και γλυκε μου rsp μια και το εθιξες το θεμα... ο χρηστος ΜΑΣ δεν εχει κοιμηθει ΠΟΤΕ πανω απο 5 ωρες την μερα
και παρ ολα αυτα Ντουρασελ .....Ασε βρες κατι αλλο Αυτο δεν παιζει.
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Για αυτο σε χαιρομαι Ντρουνα..!! Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!! Ο ερωτας ειναι που το κρατα Ντουρασελ!! Μακαρι να ειμαστε ολοιετσι για παντα!!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Σωστά τα διάβασα αλλά υπάρχει υποσημείωση που λέει οτι αυτό αντισταθμίζεται με τον καθαρό βουνίσιο αέρα που η εξαίρεση λαμβάνει τακτικά σε γενναίες δόσεις.......εσυ ρε χαμένε που να το βρείς...Ιλιον - Κυψέλη - Κέντρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ή αυτοι που λενε οτι διαβαζουν επιστημονικα περιοδικα και τα διαβαζουν λαθος!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
... Κυψέλη - Κέντρο?![]()
![]()
πες και Ελευσινα-Αγιο Στεφανο να συμπληρωσεις το καρε του λαθους, ρε ΛΑΘΟΣ!
:a029: :a029:
και αν επιμενεις, σκαναρε το, βαλε καμμια φωτο, και πες μας και το περιοδικο να παμε να το παρουμε και εμεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Σωστά τα διάβασα αλλά υπάρχει υποσημείωση που λέει οτι αυτό αντισταθμίζεται με τον καθαρό βουνίσιο αέρα που η εξαίρεση λαμβάνει τακτικά σε γενναίες δόσεις.......εσυ ρε χαμένε που να το βρείς...Ιλιον - Κυψέλη - Κέντρο?
![]()
![]()
:a019:
Υπάρχει δρόμος και μετά την Ελευσίνα.....δεν είναι γκρεμός ξέρεις το ίδιο και μετά τον Αγ. Στέφανο........αλλά ξέχασα έχει διόδια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
πες και Ελευσινα-Αγιο Στεφανο να συμπληρωσεις το καρε του λαθους, ρε ΛΑΘΟΣ!
:a029: :a029::rotflmao:
![]()
Πίστευε και μή ερεύνα......Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και αν επιμενεις, σκαναρε το, βαλε καμμια φωτο, και πες μας και το περιοδικο να παμε να το παρουμε και εμεις...![]()
:a019:![]()
άσε που είναι και συνδρομητικό απαγορεύεται και η αναδημοσίευση......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Για αυτο σε χαιρομαι Ντρουνα..!! Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!! Ο ερωτας ειναι που το κρατα Ντουρασελ!! Μακαρι να ειμαστε ολοιετσι για παντα!!!
Δεν ηταν παινεμα , αλλα γεγονος!!!κι ουτε ερωτας ειναι η αιτια απλα εχει γερο σκαρι...
Φτου μη το ματιασω το μαναρι μου...
:a07::rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Nietzsche
γράψ' το τουλάχιστον σωστά: Πίστευε και μή, ερεύνα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Πίστευε και μή ερεύνα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα να διαστρευλώνεις .......καλουλης είσαι αλλά δεν περνάει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γράψ' το τουλάχιστον σωστά: Πίστευε και μή, ερεύνα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που είναι οι διακοπές στη Χαβάη οεο??Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Λατρις σε βλεπω με διακοπες στη Χαβαη !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!