Σοβαρα τα λες αυτα η θες απλα να ξαναπιασουμε κουβεντα? Υποθετω οτι τα λες μεταξυ σοβαρου και αστειου,οπως συνηθως κανουμε ολοι μας ωστε οταν ερθει η δυσκολη στιγμη να πουμε "ελα μωρε πλακα εκανα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
TRE είναι στη φύση του κόσμου να είναι κομπλεξικός με ότι είναι καλύτερο!
Και το οτι εισαι κομπλεξικός φαίνεται απο το αβατάρ σου που έχεις βάλει I Piss on YAMAHA R1...
I rest my case
Το αβαταρ μου κατ'αρχας μπηκε εκει οταν ξεκινησε η διαμαχη με τα R1,και μπηκε απλα και μονο για λογους που απεχουν πολυ απ'το κομπλεξ...Περιμενα να το καταλαβεις αυτο τουλαχιστον,ας ειναι...
Ο agrotemaxios το καταλαβε ας πουμε....
Οταν βλεπουμε ενα τυπο με μια μουν@ρα,μαλλον δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε στην θεση του και γι'αυτο το λεμε αυτο...
Εγω ομως μπορω να παρω R1 οποιαδηποτε στιγμη θελω,μεσα σε 5 λεπτα...αρα ακυρο το παραδειγμα σου γιατι δεν ζηλευω σε καμια περιπτωση τα Yamaha,εχω Suzuki απο επιλογη και οχι επειδη δεν μπορουσα να παρω κατι αλλο...Στο εχω ξαναπει νομιζω...
Κομπλεξ ειναι οταν δεν μπορεις να παραδεχτεις καποια στιγμη οτι κατι αλλο ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχεις,και προσπαθεις να το μειωσεις για να το φερεις στο επιπεδο σου ωστε να μην νιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου...
Ειναι στη φυση του ανθρωπου αυτο...δεν σε κατηγορω...![]()