Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Να το γραψω, να μην το γραψω....να το γραψω!
Οταν κοψεις πλαισιο (φτου-φτου) και ξαναπαρεις ρ1, θα το βαλω υπογραφη...
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Να το γραψω, να μην το γραψω....να το γραψω!
Οταν κοψεις πλαισιο (φτου-φτου) και ξαναπαρεις ρ1, θα το βαλω υπογραφη...
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είπαμε του ετοιμάζω ένα απο χαρτόνι για να του κρατήσει παραπάνω αλλά θα το έχω έτοιμο αύριο γιατί ξέμεινα απο σελοτέιπ!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Γιατί δεν παίρνεις το πλαίσιο που κατασκευάζει, αυτη τη στιγμή, ο φίλτατος Τιτάνας..
Ουτε εγγυήσεις ούτε τίποτα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ. Στράντα το δικό σου είναι έτοιμο θα έρθεις να το πάρεις ή θα το δώσω στον υδραυλικό για τη μηχανή του γκαζόν του?????Ίδιο πλαίσο φοράτε!![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι παρομοιο εχει βγει για Kawasaki??...
http://img376.imageshack.us/img376/8...00x12009il.jpg
![]()
Στο τσακ ν αλλαξοπιστησω σΕ λεω...
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Κρατα το ρε φιλε και κανε τις σωληνες ολοσωμη μπας και παρεις 1,5 αλογο στις 32.500 σ.α.λ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
ΥΓ. Στράντα το δικό σου είναι έτοιμο θα έρθεις να το πάρεις ή θα το δώσω στον υδραυλικό για τη μηχανή του γκαζόν του?????Ίδιο πλαίσο φοράτε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι και αλλιως δεν ειπαμε οτι οι ντουκοι δεν κοβουν πλαισιο ποτε?
Παλι μπερδευτηκες με τα σουΤΖουκι...![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Εντελη τα πλαισια των Ιταλων εχουν μια υπεροχη,τουλαχιστον εμφανισιακαΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Κατι παρομοιο εχει βγει για Kawasaki??...
http://img376.imageshack.us/img376/8...00x12009il.jpg
![]()
Στο τσακ ν αλλαξοπιστησω σΕ λεω...
![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Ρε σύ γιατί ζορίζεσαι? που το μηχανάκι σου βγάζει 82 άλογα σπαζμένο στις 7,750 τροχό?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Κρατα το ρε φιλε και κανε τις σωληνες ολοσωμη μπας και παρεις 1,5 αλογο στις 32.500 σ.α.λ....
![]()
![]()
![]()
Ετσι και αλλιως δεν ειπαμε οτι οι ντουκοι δεν κοβουν πλαισιο ποτε?
Παλι μπερδευτηκες με τα σουΤΖουκι...![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα Ιαπωνικά βγάζουν 164 άλογα (δηλαδή τα διπλά) στις 17,750 τροχό...
Άρα πάρε το Multi-mulinex και στη κουζίνα σου....![]()
Πού να δείς και απο τι πίσω μεριά που δε φαίνεται και πολύ πλαίσιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Εντελη τα πλαισια των Ιταλων εχουν μια υπεροχη,τουλαχιστον εμφανισιακα![]()
![]()
![]()
Ναι οντως πολυ εμφανισιακα... τι να σου πω βλεπεις 3 σωληνες υδρευσης κολλημενους μεταξυ τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Εντελη τα πλαισια των Ιταλων εχουν μια υπεροχη,τουλαχιστον εμφανισιακα![]()
![]()
Δεν ζοριζομαι καθολου φιλε, 82 μου φτανουν και μου περισσευουν (καλα, για να μην λεω μλκς, οταν θα το βγαλει με το μοτερ το τεσταστρετα το εχω παρει το μηχανακι την επομενη)Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ρε σύ γιατί ζορίζεσαι? που το μηχανάκι σου βγάζει 82 άλογα σπαζμένο στις 7,750 τροχό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Άλλα Ιαπωνικά βγάζουν 164 άλογα (δηλαδή τα διπλά) στις 17,750 τροχό...
Άρα πάρε το Multi-mulinex και στη κουζίνα σου....[/B]
:rotflmao:
164 τροχο??? :rotflmao:
:rotflmao:
σιγα ρε τιτανα, θα απογειωθεις ρε φιλε...![]()
![]()
![]()
αυτο για την κουζινα, μεγαλη κακια...![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
164 @@ βγάζουν στις 47164 σαλ. Και να τα είχατε και να τις στρίβατε κάθε μέρα ποιός έσκαζε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ρ...Άλλα Ιαπωνικά βγάζουν 164 άλογα (δηλαδή τα διπλά) στις 17,750 τροχό...
![]()
![]()
Πέξτε εκεί με τα μισά άλογα παιδάκια και με τις στροφές που ανεβάζει και το σκούτερ μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
164 @@ βγάζουν στις 47164 σαλ. Και να τα είχατε και να τις στρίβατε κάθε μέρα ποιός έσκαζε...
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν έχετε ιδέα... Αλλά είναι πρτέρημα στους κινητήρες να ανεβάζουν πολλές χιλιάδες στροφές και όχι να μήν φτάνουν ούτε τις 8000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπε Formula1 + MotoGp....
Άσχετοι!![]()
Το κλασικό κόμπλεξ των Ντιούξατίστι!
Ά... Στις 7,750 το δικό μου είναι μάλλον δυνατότερο απο το δικό σου strada... ά και του μένουν άλλες τόσες στροφές να ανεβάσει μέχρι το κόφτη!![]()
![]()
![]()
:a029:
Τσόπα τσόπα μή κλαις
![]()
Οντως φιλε titan ολα τα μειονεκτηματα τους τελικα τα βλεπουν ως υπεροχή!!!!
πχ 82 μου φτανουν και μου περισσευουν, αλλα αλλαζω φιλτρο αερα μπας κ τσιμπησω 0.2 hp επιπλεον!!!
Επιδή σε "κόβω" σχετικό.... Μάθε πως όλα τα πολύστροφα έχουν μικρότερο χρόνο ζωής, μιάς και οι περισσότερες στροφές δημιουργούν μεγαλύτερη καταπόνεση στα μέταλλά. Απλή μηχανική, αλλά ξέρεις εσυ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
....
Δεν ξέρω αν έχετε ιδέα... Αλλά είναι πρτέρημα στους κινητήρες να ανεβάζουν πολλές χιλιάδες στροφές και όχι να μήν φτάνουν ούτε τις 8000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπε Formula1 + MotoGp....
Άσχετοι!...
Στη πίστα είσαι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο όταν έχεις ένα κινητήρα που δίνει την μέγιστη απόδωση σε μικρότερο εύρος στροφών, μιάς και έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη ευκολία γιατί δεν δουλέυεις τον κινητήρα στο εύρος που είναι αμφιβόλου συμπεριφοράς, δηλαδή ψηλά... Αλλά και πάλι ξέρεις μιάς και απο πίστα είσαι οκ...
Στα Gp , οι κινητήρες είναι πολύστροφοι , αλλά δεν κάνουν service κάθε 20000χλμ και ούτε έχουν διάρκεια ζωής 2 πρωταθλήματα....Και μην νομίζεις οτι μια μοτοσυκλέτα GP μπορεί ένας απλός οδηγός να την πάει έτσι όπως βλέπεις στην TV...Αλλά τι στα λέω τα γνωρίζεις...
Και πολύ αμφιβάλω αν το πάς το R σου κάθε μέρα στον κόφτη, απο την ώρα που θα ξεκινήσεις μέσα στην πόλη, μέχρι και στο ταξίδι που θα πάς... Ασε που θα είχε λαλήσει η καμπάνα του άν το έκανες...
Οπότες , πάρε μια Ducati τώρα που είσαι νέος, μην σου έρθουν τα μυαλά όταν γεράσεις και μετά δεν μπορείς να τη χαρείς...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω γιατι το βαραω κοφτες και θελω και αλλο ??Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Επιδή σε "κόβω" σχετικό.... Μάθε πως όλα τα πολύστροφα έχουν μικρότερο χρόνο ζωής, μιάς και οι περισσότερες στροφές δημιουργούν μεγαλύτερη καταπόνεση στα μέταλλά. Απλή μηχανική, αλλά ξέρεις εσυ....
Στη πίστα είσαι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο όταν έχεις ένα κινητήρα που δίνει την μέγιστη απόδωση σε μικρότερο εύρος στροφών, μιάς και έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη ευκολία γιατί δεν δουλέυεις τον κινητήρα στο εύρος που είναι αμφιβόλου συμπεριφοράς, δηλαδή ψηλά... Αλλά και πάλι ξέρεις μιάς και απο πίστα είσαι οκ...
Στα Gp , οι κινητήρες είναι πολύστροφοι , αλλά δεν κάνουν service κάθε 20000χλμ και ούτε έχουν διάρκεια ζωής 2 πρωτθλήματα....Αλλά τι στα λέω τα γνωρίζεις...
Και πολύ αμφιβάλω αν το πάς το R σου κάθε μέρα στον κόφτη, απο την ώρα που θα ξεκινήσεις μέσα στην πόλη, μέχρι και στο ταξίδι που θα πάς... Ασε που θα είχε λαλήσει η καμπάνα του άν το έκανες...
Οπότες , πάρε μια Ducati τώρα που είσαι νέος, μην σου έρθουν τα μυαλά όταν γεράσεις και μετά δεν μπορείς να τη χαρείς...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντασου δλδ να παρω ducati θα σπασει στα 2:rotflmao: :rotflmao:
Εσύ να πάρεις ένα πλαίσιο και να βάζεις που και πού καμιά δευτέρα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω γιατι το βαραω κοφτες και θελω και αλλο ??
Φαντασου δλδ να παρω ducati θα σπασει στα 2:rotflmao: :rotflmao: