Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αν σου δωσουμε ενα NR 750 να παιζεις ορκιζεσαι να μην ξαναποσταρεις εδω?![]()
![]()
ορκιζωμαι να μην ξαναποσταρω και γω δως το μου εμενα!!!!:a32: :a32:![]()
![]()
![]()
ορκιζωμαι να μην ξαναποσταρω και γω δως το μου εμενα!!!!:a32: :a32:![]()
![]()
![]()
Αμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ξυπνησατε πιπινοκαγκουρες?
αημερα σκαω εξω με την GLXαρα μου και οποιον βρω θα πιει free τειον:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Υγ επειδη παιζουν και ζεστες θα υπαρχει και επιλογη Ice τειον
οχιιιιιιιι![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
και γαμω τις μερες σημερα! παραλια θα γινεται του Ποπάι!!(το αρσενικο της Ποπης..οχι δεν ειναι ο ποπος το αρσενικο)
καλοοοοο![]()
Περιμενω απαντηση για το NR αλλιως θα αρχισω να ποσταρω αυστολα φωτο με ΒΕΦΕΡΙΑ![]()
αφου εχει στα μοντελα ολοκληρη κατηγορια vfr γιατι θες να καταστρεψεις αυτο το υπερχονο θρεντ?![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Περιμενω απαντηση για το NR αλλιως θα αρχισω να ποσταρω αυστολα φωτο με ΒΕΦΕΡΙΑ![]()
ναι ναι ναι ναι!!!!!![]()
:a32: :a32:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε τα vfr μπενουν παντου,για να τα θαυμαζει ο κοσμος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αφου εχει στα μοντελα ολοκληρη κατηγορια vfr γιατι θες να καταστρεψεις αυτο το υπερχονο θρεντ?![]()
![]()
(σκεψου κατι σαν φεραρι)![]()
νομιζεις με συγκινει το μηχανακι σου?
το μονο που μου αρεσει ειναι το usd που εχει
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!