οσες φορες σου μιλαω με ειρωνια, μετα καθεσαι και μου κλαιγεσαι οτι δεν απανταω σοβαρα και με επιχειρηματα και το μονο που κανω ειναι να σε βριζω.και ξεκινας τωρα με το ρε μπαγλαμα???Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε μπαγλαμα γιατι πρεπει να ειμαστε ολοι σαν εσενα?
για χαρη της μίζερης πραγματικότητας να ξεχναμε τις ριζες μας, τους αγωνες των προγόνων μας, τα ιδανικα για τα οποια πεθαναν αγωνιζόμενοι κτλ????
ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι μερικοι που γραφετε παπαρολογια εδωμεσα εχετε καταταξει σε υψηλοτερο πρότυπο και εχετε μεγαλυτερη εκτιμηση τους αγωνες του Τσε Γκεβαρα..... παρα του Κολοκοτρωνη και του Καραισκακη πχ........![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον ακου χοντρο μου μπιζελακι οσο σεβομαι σαν προσωπικοτητα τον τσε αλλο τοσο σεβομαι και τον χιτλερ και τον κολοκωτρωνη και τον κινεζο εκεινο που στηθηκε στην τιεν αν μεν μπροστα στο αρμα.δωσανε τη ζωη τους η τελος παντων οτι ειχανε για κατι που πιστευανε.εσυ λες οτι πιστευεις αλλα δε σε βλεπω να κανεις πραξη τπτ απο αυτα που λες οτι πιστευεις για αυτο ασχολεισου με τις ακραπες σου.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΕ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: