Σελίδα 48 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 3843444546474849505152535898 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Φτιάξε ένα άλμπουμ με κάποιες φωτογραφίες τους και ένα κειμενάκι με την ιστορία τους και αν θέλεις και μπορείς να είναι και λίγο συναισθηματικό και να ξεκινήσουμε τις προωθήσεις. Να ξέρεις πως μερικά όσο είναι κουτάβια έχουν καλές πιθανότητες να βρουν σπίτια, όσο μεγαλύτερα τόσο πιο δύσκολα. Όπως και να έχει φτιάξε άλμπουμ να προωθήσουμε σε μέσα κοινωνική δικτύωσης.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Φτιάξε ένα άλμπουμ με κάποιες φωτογραφίες τους και ένα κειμενάκι με την ιστορία τους και αν θέλεις και μπορείς να είναι και λίγο συναισθηματικό και να ξεκινήσουμε τις προωθήσεις. Να ξέρεις πως μερικά όσο είναι κουτάβια έχουν καλές πιθανότητες να βρουν σπίτια, όσο μεγαλύτερα τόσο πιο δύσκολα. Όπως και να έχει φτιάξε άλμπουμ να προωθήσουμε σε μέσα κοινωνική δικτύωσης.
    Θεωρώ πως αυτό που προέχει είναι να επιβιώσουν. Προσπαθούμε με τη σύριγγα να τα ταίσουμε και τα κακόμοιρα από ένστικτο ψάχνουν το ένα το άλλο να θηλάσουν, το περισσότερο τους τρέχει, κάποιο από αυτά το έβγαζε από τη μυτούλα, μου είπαν να σταματήσω μην πάθει αναρρόφηση. Θα τα ταίσω άλλη μια φορά σε καμιά ώρα, όπως είπα ξυπνάω στις 6 το πρωί για δουλειά και γυρνάμε σπίτι μετά τις 4-5, οπότε μέχρι εκείνη την ώρα θα μείνουν ατάϊστα. Facebοοκ και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχω, κάποιες φωτό μπορώ να βγάλω με την πρώτη ευκαιρία. Ακόμα είμαι με τα τηλ μπας και βρούμε κάποιον να τα πάρει για να θηλάσουν από σκυλίτσα.

Πρέπει να βρεις τρόπο να τα κρατήσεις ζεστά και σε δεύτερο χρόνο τα ταΐζεις με σύριγγα όσο θέλουν μη τα πιέσεις. Το βασικό είναι να είναι ζεστά! Βράσε νερό και βάλτο μέσα σε μπουκάλια, τύλιξε τα μπουκάλια με πετσέτες και βάλτα μέσα στην κούτα που τα έχεις. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνετε κάθε 3-4 ώρες. Πολύ θα σε βοηθήσουν τα υποστρώματα για ενήλικες που έχουν ακράτεια ή κατάκλιση. Θα προσπαθήσω μήπως και βρω κάποιον με σκύλα που έχει γεννήσει. Θέλει δουλειά από μέρους σου και σε καταλαβαίνω πως ζορίζεσαι, είναι δύσκολο, αλλά όσο τα έχεις ζεστά (μη τα σκάσεις) δε θα έχεις απώλειες. Η γάλα σε σκόνη που πήρες είναι μια χαρά, μη τους δώσεις αγελαδινό φρέσκο! Αν έχεις βάλε στην κούτα της μέσα εκτός από ζεστά μπουκάλια ή θερμοφόρα και ένα ρολόι (όχι ηλεκτρονικό)

Πρέπει να βρεις τρόπο να τα κρατήσεις ζεστά και σε δεύτερο χρόνο τα ταΐζεις με σύριγγα όσο θέλουν μη τα πιέσεις. Το βασικό είναι να είναι ζεστά! Βράσε νερό και βάλτο μέσα σε μπουκάλια, τύλιξε τα μπουκάλια με πετσέτες και βάλτα μέσα στην κούτα που τα έχεις. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνετε κάθε 3-4 ώρες. Πολύ θα σε βοηθήσουν τα υποστρώματα για ενήλικες που έχουν ακράτεια ή κατάκλιση. Θα προσπαθήσω μήπως και βρω κάποιον με σκύλα που έχει γεννήσει. Θέλει δουλειά από μέρους σου και σε καταλαβαίνω πως ζορίζεσαι, είναι δύσκολο, αλλά όσο τα έχεις ζεστά (μη τα σκάσεις) δε θα έχεις απώλειες. Η γάλα σε σκόνη που πήρες είναι μια χαρά, μη τους δώσεις αγελαδινό φρέσκο! Αν έχεις βάλε στην κούτα της μέσα εκτός από ζεστά μπουκάλια ή θερμοφόρα και ένα ρολόι (όχι ηλεκτρονικό)
    Αυτό με το ζεστό νερό μου το είπε κι ο κτηνίατρος, έχω βάλει μια θερμοφόρα και μπουκάλια με ζεστό νερό όπως είπες, ενώ βάλαμε και υπόστρωμα για ακράτεια. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνω κάθε 3-4 ώρες, αλλά σίγουρα εκεί που είναι έχουν ζέστη, κλειστός χώρος και ζεστός αυτή τη στιγμή λόγω καυστήρα και σωληνώσεων. Ελπίζω να μην έχουμε απώλειες μέχρι το πρωί Δεν τα πιέζω στο τάϊσμα, 1ml μου είπε ο κτηνίατρος... Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Παλαιό μέλος
    φιλε μου μπραβο σου για την κίνησή σου, τα χω περασει πολλες φορές αυτα. Μολις δυναμώσουν λίγο θα τα πλύνεις με ζεστο νεράκι και betadine και αμα σου αρρωστησει κανένα θα του δωσεις λίγο κεφακλορ σιρόπι, 1mL πρωι βραδυ, γιατι χάνουνε τα ματια τους ευκολα απο μικρόβια.

μια καλή ιδέα είναι να φτιάξεις πολύ υλικό απο λεπτες ταινίες εφημερίδας και να τα βαλεις 2-2 μαζί. Τα βγζεις εξω το πρωι, ενεργούνται, τα ταιζεις, τους αλλάζεις το πριονιδι και ξανα μέσα. Ξανά το ίδιο το μεσημέρι και μετά το βράδυ. Αν έχεις πολύ πριονίδι απο εφημερίδα θα σου είναι πολύ πιο εύκολο.

μιλα και με petshop και κτηνιάτρους της περιοχής σου και δωστους φωτογραφίες, μήπως μπορέσουν και τα δώσουν. Ανέβασε αγγελίες σε σελίδες όπως το ipet

Εγω τα χα κρατήσει για δυο-τρεις μήνες (6 κουταβακια) και στο τελος βρηκα και τα έδωσα όλα σε καλά χέρια (έχω ήδη σκυλί)

αν έχεις χωρο κρατα και 1-2 απο αυτα, θα είναι τρομερή συντροφιά και επειδή τα έχεις απο μικρά θα είναι τελεια εκπαιδευμένα
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 26/01/2016 στις 09:27.

Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα AUFGEBRACHT. Θα ενημερώσω αν βρω!

ps: Σήμερα μια χαμούρα σκότωσε με το αυτοκίνητο της δύο γατάκια της γειτονιάς που φρόντιζα. Της έλεγαν πως έχει γατάκια από κάτω και αυτή είπε δε με νοιάζει δε θα περιμένω... Δε ξέρω ποια είναι, δυο γυναίκες μεγάλης ηλικίας ήταν μπροστά. Τα πήγα κτηνίατρο γιατί ακόμα ζούσαν αλλά δε τα κατάφεραν. Θάφτηκαν εκεί που πριν δέκα μέρες έθαψα το αδερφάκι τους, από τα 7 έχουν μείνει τρία... ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ... ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!
    η πιο σωστη σου κουβεντα

τωρα θυμηθηκα κατι αλλα δεν ξερω αν σε ενδιαφερει AUFGEBRACHT.

Εδω που ειμαι εχουμε ενα πετσοπ που πουλαει μονο τροφες δεν κανει δηλαδη εμποριο σκυλων γατων. αυτος ομως δεχεται απο διαφορους πελατες γατες και σκυλακια για χαρισμα με μια μικρη επιβαρυνση τα εξοδα τροφης δηλαδη. δηλαδη εχει ενα κλουβι βαζει μεσα τα κουταβακια κι οποιος θελει ερχεται και τα παιρνει δωρεαν. αν καταφερεις να τα μεγαλωσεις λιγακι κανονιζουμε να τα παρω και να του τα παω.

αυριο θα τον ρωτησω και θα σου πω.
    Γιαννης

Κάτι άσχετο αλλά και σχετικό.

https://m.facebook.com/story.php?sto...id=20069718524

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    θα είναι δύσκολο και επίπονο με το μπιμπερό.
    Γάλα υπάρχει και ειδικό σε σκόνη.τα φρέσκα εμπορίου δεν κάνουν λόγω παστερίωσης.
    Αν πρόλαβαν να πιούν έστω και λίγο πρωτόγαλα απο την μάνα τους θα τα καταφέρουν.
    Άν τα έδιωξαν κατευθείαν χωρίς να πιούνε ,δύσκολα θα την βγάλουν καθαρή
    Καλή δύναμη!

Παλαιό μέλος
    καποια δεν χρειάζονται και καθόλου μπιμπερό! εμενα ο δικός μου έπινε κατ' ευθειαν απο το κεσεδάκι κι ας ήταν 6-7 ημερών!

στο μηνα θα τους βρεχεις την ξηρά τροφή με γαλα για κουτάβια και θα τρώνε μόνα τους μια χαρα! στο 2μηνο θα τρωνε την τροφή άβρεχτη.

Τελικά καταφέραμε και γλυτώσαμε τα 5 από τα 6, το πιο μικρό και πιο ταλαιπωρημένο δεν άντεξε το κακόμοιρο Βρέθηκε μια καλύ κοπέλα φιλόζωη και προσωρινά τα πήρε υπό την προστασία της, βρήκαμε μια σκυλίτσα να θηλάσει τα 3 μικρά και τα άλλα 2 τα "προστατεύει" μια άλλη σκυλίτσα, τα κρατάει ζεστά και ταίζονται με τη σύριγγα. Σε 25 μέρες θα ξεπεταχτούν αν όλα πάνε καλά και το τάισμά τους δεν θα είναι τόσο πρόβλημα. Θα πρέπει βέβαια να βρεθεί χώρος και κάποιος να τα πάρει, γιατί η κοπέλα με δικά της έξοδα συντηρεί αυτή τη στιγμή 17 σκυλιά. Σε λίγες μέρες θα βάλω εδώ και φωτό μήπως ενδιαφέρεται κάποιος. Το ευχάριστο είναι πως προς το παρόν σώθηκαν 5 ψυχούλες που διαφορετικά θα είχαν την τύχη που είχαν τα 2 άτυχα αδερφάκια τους. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    ακομα υπαρχουν ανθρωποι!!!!!!!!!
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    R.I.P. Freddy 2013-2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    R.I.P. Freddy 2013-2016

Λυπαμαι, αγαπητε.
    Την συμπαθεια μου.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    R.I.P. Freddy 2013-2016
    3 χρονών μόνο...γιατί...;
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF