παιδια, επειδη δεν ειχα μηχανη δεν ξερω πως το οργανωνετε το φωτογραφικο θεμα, αλλα θα προτεινα εκτος το ταξιδιωτικο, ΟΛΕς μα ΟΛΕς οι φωτο να ανεβαστουν καπου και να μπορεσουμε να τις εχουμε τουλαχιστον οι συμμετεχοντες![]()
παιδια, επειδη δεν ειχα μηχανη δεν ξερω πως το οργανωνετε το φωτογραφικο θεμα, αλλα θα προτεινα εκτος το ταξιδιωτικο, ΟΛΕς μα ΟΛΕς οι φωτο να ανεβαστουν καπου και να μπορεσουμε να τις εχουμε τουλαχιστον οι συμμετεχοντες![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Εσύ όταν τα κανονίζαμε όλα αυτά που ήσουν......?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ όταν τα κανονίζαμε όλα αυτά που ήσουν......?![]()
![]()
θυμασαι που καθομασταν οταν τα κανονιζαμε?
που να συγκεντρωθω?![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αααααααααα και γω θελω να γραψωΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα κάνουμε ομαδική δουλειά.
Θα το γράψει ο καθένας από τη δική του σκοπιά & θα ποστάρει τις photos που προτιμά..
:![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Γράψε...Όλα με greeklish!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αααααααααα και γω θελω να γραψω![]()
![]()
![]()
ΜΠράβο ρε παλλουκάρια, πολύ θα ήθελα να τα είχα καταφέρει να έρθω![]()
Πάντα τέτοια! (ποιός είναι ο ASCII κωδικός γιά το tm γαμώτ; )
![]()
![]()
![]()
Οποιος θελει πραγματικη αναπαρασταση. απο κοντα γινεται μονοΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μπου
τι καναμε εκει πανΩ?
![]()
![]()
(το εμοτικον δεν ειναι πιστη αναπαρασταση του χορευτικου)
![]()
![]()
Με μια προταση:
Απο την Δευτερα που γυρισα, θελω να τρωω ντακο με συνοδεια ρακης, για να εχω κατι να μου θυμιζει αυτο το 3ημερο.
Με περισσοτερες προτασεις:
Τοπια - απλα απιστευτα. Θαλασσα, υψομετρα, βουνα με πετρα, βουνα με πρασινο, ερημος, οροπεδια, γκρεμοι.
Διαδρομη - απ'ολα εχει ο μπαχτσες. Πετρα (φυτευτη, αφυτευτη, σαθρη, κοτρωνια, αιχμηρη, γλιστερη), χωμα, αμμουδα, λασπη. Ανηφορια, κατηφορια, φλαταδουρες, δασος.
Παρεα - αλληλοσυμπληρουμενη. Αγχωτικοι, χαλαροι, ευδιαθετοι, μαγειρες, μπαρμεν, συνεργασιμοι, επιεικης. Το'να χερι νιβει τ'αλλο. Το πως παντρευτηκαν ανθρωποι που ξερουν τα μερη και τις δυσκολιες, με αλλους που χωμα θεωρουν την χωματοστρωμενη ασφλατο, ή το παντρεμα "βουνισιων" με "αστους", τα λεει ολα.
Οσον αφορα τις δυσκολιες (0 εως 10), γενικος βαθμος 5. Υπηρχαν ισως και κομματια με 7, στα οποια νομιζω οτι ξεπερασα τα μεχρι τωρα ορια μου (στις ελαχιστες βολτες μου, δεν ειχα ξανακανει τετοια κομματια). Οχι, δεν περιμενα κομματια με 7. Τελικα καλως υπηρχαν.
Ξεπερασα και τα ορια μου οσον αφορα τις αντοχες μου. Δεν ειχα ξαναπαει 3ημερο, ποτε δεν ειχα οδηγησει ολη μερα, ποτε δεν ειχα κοιμηθει στο βουνο, ποτε δεν νοιαστηκα τοσο για "αγνωστους", ποτε δεν εξαρτωμουν τοσο απο "αγνωστους". Εμαθα πολλα, και γνωρισα καλυτερα τον ευατο μου.
Προσωπικα κουραστηκα αρκετα. Νομιζω οτι φταιει η "απειρια" μου σε τετοιες εκδρομες. Ισως και το οτι η αφιξη στον τοπο κατασκηνωσης ηταν και τις 2 μερες βραδυ (λογω αναπαντεχων), που σου αφηνε λιγες ωρες αναπαυσης (οχι απαραιτητα υπνου). Για αυτες τις λιγες ωρες αισθανομαι και ασχημα, γιατι δεν μπορεσα να ερθω πιο κοντα με τους νοτιους φιλους.
Για τα παραπανω, και αλλα πολλα,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
Παμε "μπαλα" για το επομενο!
ερωτηξης: η τελική διαδρομή είναι όπως αρχικά ήταν στον χάρτη? περάσατε απο αλλού?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ερωτηξης: η τελική διαδρομή είναι όπως αρχικά ήταν στον χάρτη? περάσατε απο αλλού?
Διαφοροποιήθηκε τη τρίτη μέρα. Δε φτάσαμε Θρυπτή.
Πήγαμε στο Οροπέδιο Καθαρό & από εκεί στο Οροπέδιο Λασιθίου, μετά Ηράκλειο.
Πριν το Οροπέδιο Καθαρού, περάσαμε από Σελάκανο, Μεταξοχώρι & Χριστό.
![]()
αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Με περισσοτερες προτασεις:
Τοπια - απλα απιστευτα. Θαλασσα, υψομετρα, βουνα με πετρα, βουνα με πρασινο, ερημος, οροπεδια, γκρεμοι.
Διαδρομη - απ'ολα εχει ο μπαχτσες. Πετρα (φυτευτη, αφυτευτη, σαθρη, κοτρωνια, αιχμηρη, γλιστερη), χωμα, αμμουδα, λασπη. Ανηφορια, κατηφορια, φλαταδουρες, δασος.
Παρεα - αλληλοσυμπληρουμενη. Αγχωτικοι, χαλαροι, ευδιαθετοι, μαγειρες, μπαρμεν, συνεργασιμοι, επιεικης. Το'να χερι νιβει τ'αλλο. Το πως παντρευτηκαν ανθρωποι που ξερουν τα μερη και τις δυσκολιες, με αλλους που χωμα θεωρουν την χωματοστρωμενη ασφλατο, ή το παντρεμα "βουνισιων" με "αστους", τα λεει ολα.
Για τα παραπανω, και αλλα πολλα,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
![]()
γης μαδιαμ...
Θα ξεκινήσω σιγά σιγά ένα ταξιδιωτικό όπου περισσότερο θα γράψω τη διαδρομή.
Από εκεί & πέρα κάθε συμμετέχοντας ας γράψει το πως το έζησε, (όλες τις μέρες) & οτιδήποτε άλλο θελήσει, μαζί με τις ανάλογες photos.
Έτσι θα έχουμε ένα νέο στυλ ταξιδιωτικού. Περισσότερο εμπειρία![]()
![]()
Αντε γραψε καμια αραδα ρε. Ολα ετοιμα τα θες. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
αυτό...
![]()
![]()
Ρε θα βάλετε καμια photo να ανοίξει το μάτι και ο νους... άντε και μας πλάκωσαν τα ντουβάρια γαμώ τη δουλειά μέσα...![]()
![]()