Τι κατανάλωση είχες περίπου;Αρχικά δημιουργήθηκε από pause
και της κατανάλωσης που μου φάνηκε κάπως τσιμπημένη.
Τι κατανάλωση είχες περίπου;Αρχικά δημιουργήθηκε από pause
και της κατανάλωσης που μου φάνηκε κάπως τσιμπημένη.
Give me fuel, Give me fire
προσφατα αλαξα αλισηδα ,γραναζια ,δισκους σιμπλεκτη και μου κολησανε και το ψυγειο που εχανε. Αφτα + εργασια μου πηγε 300 euro. Καλα ειναι η με φαγανε????
γυρω στα 150 ευρω εχουν τα υλικα...150 ευρω μεροκαματο.αμα σου εκοψε αποδειξη καλα ειναι(55€ φπα )....παντως οι αλλαγη δισκων θελουν χρονο και προσοχη...θα τους αλλαξω σε λιγο καιρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilis7
προσφατα αλαξα αλισηδα ,γραναζια ,δισκους σιμπλεκτη και μου κολησανε και το ψυγειο που εχανε. Αφτα + εργασια μου πηγε 300 euro. Καλα ειναι η με φαγανε????
150 τα υλικα?ένα 50ρι έχουν τα δίσκακια μόνο.μια σοβαρή αλυσίδα κάνει από 80- 90 και πάνω.μπρος πίσω γρανάζια ένα ακόμα 50ρι.άρα πήραν ένα 100ρι για να στα περάσουν όλα πάνω και να κολλήσουν το ψυγείο.δεν είναι και άσχημα.
+ φλατζα μου ειπε που αλαξε στους δισκους σιμπλεκτι + το παραφλου και εγς πιστεβω ειναι νορμαλ
Καλά είναι τα λεφτά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω...
Με τη θερμοκρασία ΟΚ τώρα;
ναι κομπλε απο το ψυγειο ηταν.
Χαιρετω την παρεα!!!
Οπως ειδατε καποιοι απο εσας εγινα προσφατα κατοχος ενος Bros 400 (σε αθλια κατασταση φυσικα..) το οποιο προοριζεται για ανακατασκευη/μετατροπη..
Εχω ανοιξει και σχετικο thread στις ανακατασκευες...
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=121904
Παρακολουθω καιρο τωρα τα ποστ σχετικα με το brosακι και χαιρομαι που βλεπω μια τοσο ενεργη ενοτητα πανω στο συγκεκριμενο μοντελο..
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με το site που μου προτειναν καποια παιδια
hawkgtforum.com
προσπαθησα να κανω εγγραφη, αλλα δεν μπορω γιατι εχει μια random question Που μαλλον ειμαι πολυ βλακας γιατι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να γραψω εκει.. κι ετσι μου πεταει ολο λαθος..
Οποιος εχει καταφερει να εγγραφει ας δωσει τα φωτα ρε παιδες..
θενκς!!!
![]()
Πατέρας πια..
Ηello, όταν είχα γραφτεί δεν το είχε αυτό.... Πάτησα register τώρα και μου έβγαλε την ερώτηση που λες "This forum is home of the?" Υποθέτω ότι η απάντηση είναι κάτι σαν "Hawk" "HawkGT" ή κάτι τέτοιο... Τι σε ρώτησε εσένα;Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με το site που μου προτειναν καποια παιδια
hawkgtforum.com
προσπαθησα να κανω εγγραφη, αλλα δεν μπορω γιατι εχει μια random question Που μαλλον ειμαι πολυ βλακας γιατι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να γραψω εκει.. κι ετσι μου πεταει ολο λαθος..
Οποιος εχει καταφερει να εγγραφει ας δωσει τα φωτα ρε παιδες..
θενκς!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Ηello, όταν είχα γραφτεί δεν το είχε αυτό.... Πάτησα register τώρα και μου έβγαλε την ερώτηση που λες "This forum is home of the?" Υποθέτω ότι η απάντηση είναι κάτι σαν "Hawk" "HawkGT" ή κάτι τέτοιο... Τι σε ρώτησε εσένα;
Aυτο ρωταει ακριβως.. Εχω δοκιμασει ενα σωρο πραγματα.. και παντα απανταει οτι εκανα λαθος στην random question..
μα τωρα τι σοϊ κανονας ειναι αυτος για να γραφτεις...??
Εν τω μεταξυ οταν σου πεταει το λαθος μετα για να δοκιμασεις αλλη λεξη πρεπει να βαλεις κι ολα τα υπολοιπα στοιχεια ξανα...
:a31:
Whatever.. thanks παντως..
edit...
Eιναι δυνατον να ηταν τοσο απλο.. Το μονο που δεν ειχα γραψει ηταν η λεξη HAWK...
Eιχα γραψει το "μοτο" τους, ειχα γραψει All Hawk motorcycles, Hawk/BROS (παλιοτερο "μοτο" τους.. ,647cc of salvation, Ηοnda, all Hawks... Τα παντα εκτος απο το απλο HAWK...
Tωρα νιωθω εγω.. :a31:
![]()
![]()
![]()
Σ'ευχαριστω αδερφε...
![]()
Πατέρας πια..
μια αναρτιση για το brosaki μου πισω σε τι λεφτα παιζει γιατι με 2ο ατομο πανω βρισκει στο θολο σε λακουβες.
Αν δεν σου τρεχει λαδια,προσπαθησε με το γατζοκλειδο να το ρυθμισεις.Προφανως ειναι στην εργοστασιακη δηλ 1.Εχει μεχρι 7 ρυθμισεις.Εμενα με συνολικο βαρος με δυο ατομα ειναι 150 κιλα το εχω στο 5 .Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilis7
μια αναρτιση για το brosaki μου πισω σε τι λεφτα παιζει γιατι με 2ο ατομο πανω βρισκει στο θολο σε λακουβες.
δεν το κιταξα αλλα αποτι μου ειπαι ο μηχανικος μου ειναι τερμα σκληρο και θελει αλαγμα. αλλα θα το κιταξω τωρα που το λες.
Με την προφόρτιση (η μόνη ρύθμιση στο αμορτισερ του BROS) ΔΕΝ "σκληραίνει" η ανάρτηση....