Σελίδα 49 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999149 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά φαίνεται ότι θα αγγαρευτώ (βίδωνε-ξεβίδωνε, κόλλα-ξεκόλλα) και οι εποχές που υπήρχε χρόνος έχουν περάσει... τουλάχιστον θα το διαακεδάσω, καιρό έχω να πιάσω κολλητήρι.

Αν πάντως βρείτε λύση "κοίτα το κουτί αυστηρά και πες του να στρώσει", την προτιμώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    καιρό έχω να πιάσω κολλητήρι.

την σολντερινη μην ξεχασεις
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Μια ερώτηση και από εμένα.
    Αγόρασα ένα εξωτερικό σκληρό 1tb WD.
    Ο δίσκος παίζει κανονικότατα στον υπολογιστή.
    Όταν τον βάζω στην τηλεόραση η το κινητο,δεν μπορεί να τον διαβάζει.
    Να πω ότι έχω και έναν παρόμοιο Seagate 1tb,και δουλεύει κανονικά παντού.
    Τι μπορεί να φταίει?
    Λοιπον,τον φορμαρισα σε exFAT (δεν είχε επιλογή για fat32) και πλέον τον βλέπει το κινητό κανονικα,αλλά οι τηλεοράσεις τον βλεπουν,αλλα βγάζουν μήνυμα πως υπάρχει πρόβλημα με τον δίσκο.
    The only easy day was yesterday.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Λοιπον,τον φορμαρισα σε exFAT (δεν είχε επιλογή για fat32) και πλέον τον βλέπει το κινητό κανονικα,αλλά οι τηλεοράσεις τον βλεπουν,αλλα βγάζουν μήνυμα πως υπάρχει πρόβλημα με τον δίσκο.
    Με ποιο πρόγραμμα φορμάρισες και δεν είχε επιλογή FAT32??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    την σολντερινη μην ξεχασεις
    Έχω ξεμείνει. Σουπερμαντολίνη κάνει;

Λεπόν...

Θέλω να περάσω φρέσκια εγκατάσταση Windows 7 home premium στο λαπιτόπι της καλής μου. Πάω στο σάιτ της μικρομαλακής να κατεβάσω την εικόνα και εισάγω το κλειδί και τρώω άκυρο διότι και καθότι είναι OEM εγκατάσταση και καλά οπότε... θεωρητικά επικοινωνήστε με την HP αλλά η ΗΡ δεν έχει εικόνα παραθυριών για κατέβασμα. Αρκετά σκεπτικός στο να κατεβάσω "πειρατική" εικόνα από τορεντάδικο, δεν ξέρω και αν υπάρχει λόγος αφού έχω νόμιμο κλειδί και δεν έχω και πολλή εμπιστοσύνη στο τι μπορεί να έχει προστεθεί...

που στο καλό βρίσκουμε την αυθεντική απείραχτη μικρομαλακή εικόνα...;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    γιατί να βάλεις 7 και όχι 10?

Στο θεμα σου δεν μπορω να βοηθησω, ακριβως.
    Δηλαδη, να χρησιμοποιησεις το win key που εχεις. Μα μπορω, αν δεν βγαλεις ακρη, να σου βρω την αντιστοιχη εκδοση με αλλο key να εγκαταστησεις.
    Μα οχι ΗΡ ΟΕΜ.
    Νομιμοτατο και ουχι κλεψιμεϊκο.

ΥΓ. Για το ελεος του Θεου..... "εικονα";
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    γιατί να βάλεις 7 και όχι 10?
    γιατί ΑΥΤΑ ξέρουμε, αυτά θέλουμε. Άντε να της μάθεις που θα είναι τι στα 10άρια. Ακόμα και εγώ εκνευρίζομαι που δεν βρίσκω μερικά πράγματα εύκολα. Κάθε αλλαγή του γνωστού περιβάλλοντος εργασίας θα αντιμετωπίζει την οργή των θεών
    Α επίσης, δεν έχει περάσει ο καιρός για δωρεάν αναβάθμιση; κάπου είχα δει ότ ιμπορείς να κατεβάσεις κάποια έκδοση για ΑΜΕΑ κάτι τέτοιο και να το παρακάμψεις το πράγμα, αλλά...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    ΥΓ. Για το ελεος του Θεου..... "εικονα";
    ναι ρε, windows image. Μα καλά και αυτοί οι γαμιόληδες με τα refurbs χάθηκε ο μεγαλοαποτέτοιος να έχουν και ένα recovery όπως οι fuckτορυ εγκαταστάσεις; Τα ίδια τράβηξα με ένα γαμημένο lenovo του κουμπάρου που χάλασε ο άτιμος το κύριο παρτίσιον και δεν μπορούσα να πάρω την εικόνα από το recovery...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    γιατί ΑΥΤΑ ξέρουμε, αυτά θέλουμε. Άντε να της μάθεις που θα είναι τι στα 10άρια. Ακόμα και εγώ εκνευρίζομαι που δεν βρίσκω μερικά πράγματα εύκολα. Κάθε αλλαγή του γνωστού περιβάλλοντος εργασίας θα αντιμετωπίζει την οργή των θεών
    Α επίσης, δεν έχει περάσει ο καιρός για δωρεάν αναβάθμιση; κάπου είχα δει ότ ιμπορείς να κατεβάσεις κάποια έκδοση για ΑΜΕΑ κάτι τέτοιο και να το παρακάμψεις το πράγμα, αλλά...

ναι ρε, windows image. Μα καλά και αυτοί οι γαμιόληδες με τα refurbs χάθηκε ο μεγαλοαποτέτοιος να έχουν και ένα recovery όπως οι fuckτορυ εγκαταστάσεις; Τα ίδια τράβηξα με ένα γαμημένο lenovo του κουμπάρου που χάλασε ο άτιμος το κύριο παρτίσιον και δεν μπορούσα να πάρω την εικόνα από το recovery...
    Ρε άι φκιάσε κανέναν τοίχο και ρίξε καμία πλάκα που θες να μας πάρεις και την δουλειά. Ήρθαμε εμείς φίλος στην οικοδομή να δούμε αν πάει στραβά το ράμα??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Για την ιστορία (μερικές σελίδες πιο πίσω και μερικά ποστάκια παραπάνω) το clone disk έγινε επιτυχημένα με CloneZilla. Ήταν για δίσκο φίλου και το πήρε αυτός πάνω του γιατί εγώ του πρότεινα dd και linux Φοβήθηκε πως θα μπλέξει με το linux και τελικά κάναμε τη δουλειά με το CloneZilla κι όλα καλά.
    Ευχαριστώ όλους
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε άι φκιάσε κανέναν τοίχο και ρίξε καμία πλάκα που θες να μας πάρεις και την δουλειά. Ήρθαμε εμείς φίλος στην οικοδομή να δούμε αν πάει στραβά το ράμα??

ρε μην μιλάς για τα θρυλικά όντα του παρελθόντος που η λήθη έχει γίνει ο καλύτερός τους φίλος και η μόνη παρηγορΓιά.

άσχετο, το sausage party απλά θεϊκό

προσθήκη: Ευρέθη εργαλείο κατεβάΖματος. Θα φέρω την ΟΕΜ έκδοση. Το αστείο είναι ότι έχει "απλή" έκδοση ΟΕΜ και το "get genuine kit with optional 3rd party media and messaging software"

ωραία. WTF.

προσθήκη 2: η δεύτερη έχει μόνο τσέχικα και δεν υπάρχει ελληνικό ISO για την πρώτη Θα μου πεις πάρε Αγγλικό και αλλάζεις γλώσσα μετά, νομίζω γινόταν.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 02/11/2016 στις 21:49.

αλλαγή γλώσσας σε 7 μετά το setup μόνο αν έχεις τα ultimate.

Home pro. Αλλά βρήκα μία σελίδα που λέει πως με ένα εργαλείο που λέγεται vistalizator (έχει και τις οδηγίες) αλλαζεις γλώσσα κανονικά.

Βέβαια τώρα είδα ότι προ αμνημονεύτων είχα κατεβάσει μία έκδοση ελληνικών w7... Αλλά δεν ξέρω αν θα δεχτούν το s/n του αυτοκολλητου. Θα ήταν πιο απλή η αναβάθμιση σε 10αρια και μετά φρέσκια εγκατάσταση

μακρια απο εργαλεια τυπου vistalizator. τα κανουν σαλατα ειδικα σε θεματα με fonts σε αλλες γλωσσες και θα εχεις θεμα στο ιντερνετ και σε προγραμματα προς εγκατασταση.

για να δεχτουν τα ελληνικα w7 το σειριακο θα πρεπει να ειναι ιδια εκδοση ελληνικων επακριβώς. π.χ. αλλο dsp αλλο oem αλλο retail. και αλλο 32bit αλλο 64bit. τα κλειδια ειναι διαφορετικα.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο