σας ειδα ολους τους αλητες μηχανοβιους στο ταβερνακι στα πετραλωνα.την αλλη φορα θα αραξω και γω για καμια![]()
σας ειδα ολους τους αλητες μηχανοβιους στο ταβερνακι στα πετραλωνα.την αλλη φορα θα αραξω και γω για καμια![]()
http://www.couchsurfing.org/index.html
http://www.advrider.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
μην μας απειλεις εμας μεγαλε![]()
ελα οποτε θες![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
εχθες το μεσημερι 18/6 σε εβλεπα ρε φιλε με το Multistrada στην Καβαλας με το κρανακι σου το μπουφανακι σου τις μποτουλες σου και το παντελανακι σου ολα προβλεπομενα και σε χαιρομαουν και εσενα και την μηχανη. Πνατα ορθιος και να το χαιρεσαι. Συνεχισες την πορεια σου πανω απο την γεφυρα του Κηφισου προς Χαϊδαρι.
Σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το πρωι στη Ι. Οδό με το Transalp (το νεο ντε!) να περνας το φαναρι κοκκινο διασταυρωση με την Καπνεργατων αερα πατερα και εμεινα μλκς...![]()
![]()
καους δρομους θα σου ευχηθω να εχεις
P.S.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:
παρακαλουνται οι κ.κ. μοτοσυκλετισται οι οποιοι κινουνται επι των οδων: Π.Ραλλη, Γρ. Λαμπρακη, Πειραιώς, Αθηνών, Ιερα Οδο να προμηθευτουν παρ' αυτα τα ειδικα αυτοκολλητα αναγνωριστικα του ηλεκτρονικου ιστοτοπου, δια να αναγνωριζοντο με ευχαιρια με τους λοιπους οδηγους/μοτοσυκλετιστας οι οποιοι δυνανται να ευρισκονται την ιδιαν ταυτην στιγμην επι του οδοστρωματος.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Σας είδα ρε παλικάρια με τα 3 ss στα διόδια της Αθηνών Κορίνθου με τα δέρματα, τα κρανάκια σας και τις μπότες και σας χάρηκα, καλούς δρόμους.
Αλλά είδα κι εσάς ρε παιδιά με τα διάφορα μοτόρια στην εθνική και την "υψηλού επιπέδου" προστασία της φανέλας και της σαγιονάρας που με κοιτούσατε με το σκούτερ μου αλλά φορώντας το μπουφάν μου, τα γάντια μου και τα μποτάκια μου.
Που πάτε ρε γαμώτο... προσέχετε !!!
Σε είδα με το V-MAX () στην παραλιακή στο Ρέθυμνο, με φανέλα, μαγιό και ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!
Στο V-MAX![]()
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ :hypnotize
ΕΛΕΟΣ![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σε ειδα φιλε να πουλας το R1, ειπες δεν αντεχεις πλεον τοση ζεστη, γερασαμε ε?
και να περνεις το Multi το 12αρι
σε ειδα μετα να σου μενει στην παραλιακη στην πρωτη σου βολτα...![]()
και να μην μπορεις να το πιστεψεις...
αντε να τα ξαναπουμε καποια στιγμη μεγαρα...![]()
με βλεπω καθε μερα
γαμω τον ΟΤΕ αντε γαμηθειτε επιτελους ρε μαλακες κανω 2 ευρω τηλεφωνα κ πληρωνω 60 ευρω λογαριασμο τα ιδια και η πουτανα η ΔΕΗ μας εχουνε γαμησει αφου ποτε δεν ειμαι σπιτι κ θερμοσιφωνα αναβω μετα τις 12 ρε μουνοπανα γαμω το καντηλι σας πως γινεται να πληρωνω 120 ευρω λογαριασμο?τοσο πολυ καιει η τηλεοραση?γαμω κ την πολυκατοικια την πουτανα κ τον μαλακα τον αποπανω που πεταει τσιγαρα στο μπαλκονι μου.αμα σε πιασω ρε καργιολοπουστα θα δεις τι εχεις να παθεις.κι εσυ μωρη κοτα με τα κοινοχρηστα αντε κ γαμησου πρωινιατικο επιτελους ποσο πετρελαιο καιμε ρε πουστη ουτε ο πετζετακης δεν καιει τοσα πολλα αφου ανοιγετε τον αυγουστο το καλοριφερ.γαμω αυτα τα κωλοπαιδια που μου κολανε στο 1 μετρο οταν ειμαι στο λουκι του δρομου κ κορναρουν να με περασουν με το παπι.αφου γαμω το στανιο σας μεσα βλεπετε ρε μουνια οτι εχω παπι κ δεν παει τι θελετε να κανω γαμω την τρελα μου ρε πουστηδες?να σκοτωθω?κανω στην ακρη περαστε τι θελετε αλλο?αει σιχτιρ ρε πουστη στην ελλαδα μονο το πολυ γκαζι σεβονται αμα εχεις μικρο την εκατσες τη βαρκα εισαι καταδικασμενος να σε πατησουν.γαμω επισης τον μηχανικο μου δε λεω γιατι αλλα εισαι πολυ μαλακας ρε αμα τα διαβαζεις αυτα να το ξερεις οτι μαλακιστηκες κ θα παρεις τον πουλο.αντε γιατι εσας γαμαει η εφορια και μετα εσεις γαματε εμενα.στ αρχιδια μου και η εφορια κ το ΙΚΑ.γαμιεται το ΙΚΑ το μπουρδελο το κερατο σας μεσα φονιαδες 350 ευρω το μηνα που παιρνετε γαμω την πουτανα σας τι τα κανετε ρε αφου δεν παταω ουτε για ενεση ουτε φρμακα δε μου γραφετε ουτε τιποτα τι σκατα θελετε.γαμιεστε επισης γιατροι του κατ μουνοπανα σας ευχομαι να τραβηξετε οτι τραβηξα κι εγω εκεινο το βραδυ που με φερανε σκοτωμενο και με διωξατε γαμω τα καντηλια σας γαμω αλητες δημοσιοι υπαλληλοι μιζαδοροι κωλομπινεδες...
τερμα η ψυχαναλυση για σημερα![]()
Καμια βολτα θα σε βοηθουσε καλυτερα ρε Νικολα!!!
![]()
Με τι κουραγιο ρε Γιωργο δυο δουλειες και δε βγαινει γαμω τα καριολια ποιος θα την πληρωσει με την εκρηξη που θα παθω δε ξερω![]()
Υπομονη και ψυχραιμια μου ειπε καποιος μεγαλυτερος... ισως και να εχει δικιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Με τι κουραγιο ρε Γιωργο δυο δουλειες και δε βγαινει γαμω τα καριολια ποιος θα την πληρωσει με την εκρηξη που θα παθω δε ξερω![]()
μηπως να πας σε κανα γιατρο? πολλη συμπιεση κ καθολου εκτονωση φιλαρακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
με βλεπω καθε μερα
γαμω τον ΟΤΕ αντε γαμηθειτε επιτελους ρε μαλακες κανω 2 ευρω τηλεφωνα κ πληρωνω 60 ευρω λογαριασμο τα ιδια και η πουτανα η ΔΕΗ μας εχουνε γαμησει αφου ποτε δεν ειμαι σπιτι κ θερμοσιφωνα αναβω μετα τις 12 ρε μουνοπανα γαμω το καντηλι σας πως γινεται να πληρωνω 120 ευρω λογαριασμο?τοσο πολυ καιει η τηλεοραση?γαμω κ την πολυκατοικια την πουτανα κ τον μαλακα τον αποπανω που πεταει τσιγαρα στο μπαλκονι μου.αμα σε πιασω ρε καργιολοπουστα θα δεις τι εχεις να παθεις.κι εσυ μωρη κοτα με τα κοινοχρηστα αντε κ γαμησου πρωινιατικο επιτελους ποσο πετρελαιο καιμε ρε πουστη ουτε ο πετζετακης δεν καιει τοσα πολλα αφου ανοιγετε τον αυγουστο το καλοριφερ.γαμω αυτα τα κωλοπαιδια που μου κολανε στο 1 μετρο οταν ειμαι στο λουκι του δρομου κ κορναρουν να με περασουν με το παπι.αφου γαμω το στανιο σας μεσα βλεπετε ρε μουνια οτι εχω παπι κ δεν παει τι θελετε να κανω γαμω την τρελα μου ρε πουστηδες?να σκοτωθω?κανω στην ακρη περαστε τι θελετε αλλο?αει σιχτιρ ρε πουστη στην ελλαδα μονο το πολυ γκαζι σεβονται αμα εχεις μικρο την εκατσες τη βαρκα εισαι καταδικασμενος να σε πατησουν.γαμω επισης τον μηχανικο μου δε λεω γιατι αλλα εισαι πολυ μαλακας ρε αμα τα διαβαζεις αυτα να το ξερεις οτι μαλακιστηκες κ θα παρεις τον πουλο.αντε γιατι εσας γαμαει η εφορια και μετα εσεις γαματε εμενα.στ αρχιδια μου και η εφορια κ το ΙΚΑ.γαμιεται το ΙΚΑ το μπουρδελο το κερατο σας μεσα φονιαδες 350 ευρω το μηνα που παιρνετε γαμω την πουτανα σας τι τα κανετε ρε αφου δεν παταω ουτε για ενεση ουτε φρμακα δε μου γραφετε ουτε τιποτα τι σκατα θελετε.γαμιεστε επισης γιατροι του κατ μουνοπανα σας ευχομαι να τραβηξετε οτι τραβηξα κι εγω εκεινο το βραδυ που με φερανε σκοτωμενο και με διωξατε γαμω τα καντηλια σας γαμω αλητες δημοσιοι υπαλληλοι μιζαδοροι κωλομπινεδες...
Εγώ πάντως καλού κακού το τσίγκινο το φόρεσαΕίναι για να αλλάζουμε γούστα στα γεράματα?Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
μηπως να πας σε κανα γιατρο? πολλη συμπιεση κ καθολου εκτονωση φιλαρακι...
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
J.T.R
σε ειδα ζωον στην εισοδο του Καλοχωριου να με πλησιαζεις με πολλα με το κουτι σου και να σε κανω νοημα να κοψεις γιατι ειχε νερα!φυσικα εκοψες........αφου με μουσκεψες καλα καλα!!ηλιθιε πουτ@%@ με εκανες,ευτυχος μενω κοντα!νεατερνταλ γαμω!σεβασμος μηδεν!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
με βλεπω καθε μερα
![]()
![]()
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------