Σελίδα 49 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

σας ειδα ολους τους αλητες μηχανοβιους στο ταβερνακι στα πετραλωνα.την αλλη φορα θα αραξω και γω για καμια
    http://www.couchsurfing.org/index.html

http://www.advrider.com

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
    σας ειδα ολους τους αλητες μηχανοβιους στο ταβερνακι στα πετραλωνα.την αλλη φορα θα αραξω και γω για καμια

μην μας απειλεις εμας μεγαλε

ελα οποτε θες
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    εχθες το μεσημερι 18/6 σε εβλεπα ρε φιλε με το Multistrada στην Καβαλας με το κρανακι σου το μπουφανακι σου τις μποτουλες σου και το παντελανακι σου ολα προβλεπομενα και σε χαιρομαουν και εσενα και την μηχανη. Πνατα ορθιος και να το χαιρεσαι. Συνεχισες την πορεια σου πανω απο την γεφυρα του Κηφισου προς Χαϊδαρι.

Σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το πρωι στη Ι. Οδό με το Transalp (το νεο ντε!) να περνας το φαναρι κοκκινο διασταυρωση με την Καπνεργατων αερα πατερα και εμεινα μλκς... καους δρομους θα σου ευχηθω να εχεις

P.S.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:

παρακαλουνται οι κ.κ. μοτοσυκλετισται οι οποιοι κινουνται επι των οδων: Π.Ραλλη, Γρ. Λαμπρακη, Πειραιώς, Αθηνών, Ιερα Οδο να προμηθευτουν παρ' αυτα τα ειδικα αυτοκολλητα αναγνωριστικα του ηλεκτρονικου ιστοτοπου, δια να αναγνωριζοντο με ευχαιρια με τους λοιπους οδηγους/μοτοσυκλετιστας οι οποιοι δυνανται να ευρισκονται την ιδιαν ταυτην στιγμην επι του οδοστρωματος.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Σας είδα ρε παλικάρια με τα 3 ss στα διόδια της Αθηνών Κορίνθου με τα δέρματα, τα κρανάκια σας και τις μπότες και σας χάρηκα, καλούς δρόμους.

Αλλά είδα κι εσάς ρε παιδιά με τα διάφορα μοτόρια στην εθνική και την "υψηλού επιπέδου" προστασία της φανέλας και της σαγιονάρας που με κοιτούσατε με το σκούτερ μου αλλά φορώντας το μπουφάν μου, τα γάντια μου και τα μποτάκια μου.

Που πάτε ρε γαμώτο... προσέχετε !!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σε είδα με το V-MAX ( ) στην παραλιακή στο Ρέθυμνο, με φανέλα, μαγιό και ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!

Στο V-MAX

ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ :hypnotize

ΕΛΕΟΣ
    "Qu ils mangent de la brioche"

Σε ειδα φιλε να πουλας το R1, ειπες δεν αντεχεις πλεον τοση ζεστη, γερασαμε ε?

και να περνεις το Multi το 12αρι

σε ειδα μετα να σου μενει στην παραλιακη στην πρωτη σου βολτα...

και να μην μπορεις να το πιστεψεις...

αντε να τα ξαναπουμε καποια στιγμη μεγαρα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

με βλεπω καθε μερα

γαμω τον ΟΤΕ αντε γαμηθειτε επιτελους ρε μαλακες κανω 2 ευρω τηλεφωνα κ πληρωνω 60 ευρω λογαριασμο τα ιδια και η πουτανα η ΔΕΗ μας εχουνε γαμησει αφου ποτε δεν ειμαι σπιτι κ θερμοσιφωνα αναβω μετα τις 12 ρε μουνοπανα γαμω το καντηλι σας πως γινεται να πληρωνω 120 ευρω λογαριασμο?τοσο πολυ καιει η τηλεοραση?γαμω κ την πολυκατοικια την πουτανα κ τον μαλακα τον αποπανω που πεταει τσιγαρα στο μπαλκονι μου.αμα σε πιασω ρε καργιολοπουστα θα δεις τι εχεις να παθεις.κι εσυ μωρη κοτα με τα κοινοχρηστα αντε κ γαμησου πρωινιατικο επιτελους ποσο πετρελαιο καιμε ρε πουστη ουτε ο πετζετακης δεν καιει τοσα πολλα αφου ανοιγετε τον αυγουστο το καλοριφερ.γαμω αυτα τα κωλοπαιδια που μου κολανε στο 1 μετρο οταν ειμαι στο λουκι του δρομου κ κορναρουν να με περασουν με το παπι.αφου γαμω το στανιο σας μεσα βλεπετε ρε μουνια οτι εχω παπι κ δεν παει τι θελετε να κανω γαμω την τρελα μου ρε πουστηδες?να σκοτωθω?κανω στην ακρη περαστε τι θελετε αλλο?αει σιχτιρ ρε πουστη στην ελλαδα μονο το πολυ γκαζι σεβονται αμα εχεις μικρο την εκατσες τη βαρκα εισαι καταδικασμενος να σε πατησουν.γαμω επισης τον μηχανικο μου δε λεω γιατι αλλα εισαι πολυ μαλακας ρε αμα τα διαβαζεις αυτα να το ξερεις οτι μαλακιστηκες κ θα παρεις τον πουλο.αντε γιατι εσας γαμαει η εφορια και μετα εσεις γαματε εμενα.στ αρχιδια μου και η εφορια κ το ΙΚΑ.γαμιεται το ΙΚΑ το μπουρδελο το κερατο σας μεσα φονιαδες 350 ευρω το μηνα που παιρνετε γαμω την πουτανα σας τι τα κανετε ρε αφου δεν παταω ουτε για ενεση ουτε φρμακα δε μου γραφετε ουτε τιποτα τι σκατα θελετε.γαμιεστε επισης γιατροι του κατ μουνοπανα σας ευχομαι να τραβηξετε οτι τραβηξα κι εγω εκεινο το βραδυ που με φερανε σκοτωμενο και με διωξατε γαμω τα καντηλια σας γαμω αλητες δημοσιοι υπαλληλοι μιζαδοροι κωλομπινεδες...

τερμα η ψυχαναλυση για σημερα

Καμια βολτα θα σε βοηθουσε καλυτερα ρε Νικολα!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Με τι κουραγιο ρε Γιωργο δυο δουλειες και δε βγαινει γαμω τα καριολια ποιος θα την πληρωσει με την εκρηξη που θα παθω δε ξερω

Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
    Με τι κουραγιο ρε Γιωργο δυο δουλειες και δε βγαινει γαμω τα καριολια ποιος θα την πληρωσει με την εκρηξη που θα παθω δε ξερω
    Υπομονη και ψυχραιμια μου ειπε καποιος μεγαλυτερος... ισως και να εχει δικιο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

με βλεπω καθε μερα

γαμω τον ΟΤΕ αντε γαμηθειτε επιτελους ρε μαλακες κανω 2 ευρω τηλεφωνα κ πληρωνω 60 ευρω λογαριασμο τα ιδια και η πουτανα η ΔΕΗ μας εχουνε γαμησει αφου ποτε δεν ειμαι σπιτι κ θερμοσιφωνα αναβω μετα τις 12 ρε μουνοπανα γαμω το καντηλι σας πως γινεται να πληρωνω 120 ευρω λογαριασμο?τοσο πολυ καιει η τηλεοραση?γαμω κ την πολυκατοικια την πουτανα κ τον μαλακα τον αποπανω που πεταει τσιγαρα στο μπαλκονι μου.αμα σε πιασω ρε καργιολοπουστα θα δεις τι εχεις να παθεις.κι εσυ μωρη κοτα με τα κοινοχρηστα αντε κ γαμησου πρωινιατικο επιτελους ποσο πετρελαιο καιμε ρε πουστη ουτε ο πετζετακης δεν καιει τοσα πολλα αφου ανοιγετε τον αυγουστο το καλοριφερ.γαμω αυτα τα κωλοπαιδια που μου κολανε στο 1 μετρο οταν ειμαι στο λουκι του δρομου κ κορναρουν να με περασουν με το παπι.αφου γαμω το στανιο σας μεσα βλεπετε ρε μουνια οτι εχω παπι κ δεν παει τι θελετε να κανω γαμω την τρελα μου ρε πουστηδες?να σκοτωθω?κανω στην ακρη περαστε τι θελετε αλλο?αει σιχτιρ ρε πουστη στην ελλαδα μονο το πολυ γκαζι σεβονται αμα εχεις μικρο την εκατσες τη βαρκα εισαι καταδικασμενος να σε πατησουν.γαμω επισης τον μηχανικο μου δε λεω γιατι αλλα εισαι πολυ μαλακας ρε αμα τα διαβαζεις αυτα να το ξερεις οτι μαλακιστηκες κ θα παρεις τον πουλο.αντε γιατι εσας γαμαει η εφορια και μετα εσεις γαματε εμενα.στ αρχιδια μου και η εφορια κ το ΙΚΑ.γαμιεται το ΙΚΑ το μπουρδελο το κερατο σας μεσα φονιαδες 350 ευρω το μηνα που παιρνετε γαμω την πουτανα σας τι τα κανετε ρε αφου δεν παταω ουτε για ενεση ουτε φρμακα δε μου γραφετε ουτε τιποτα τι σκατα θελετε.γαμιεστε επισης γιατροι του κατ μουνοπανα σας ευχομαι να τραβηξετε οτι τραβηξα κι εγω εκεινο το βραδυ που με φερανε σκοτωμενο και με διωξατε γαμω τα καντηλια σας γαμω αλητες δημοσιοι υπαλληλοι μιζαδοροι κωλομπινεδες...

μηπως να πας σε κανα γιατρο? πολλη συμπιεση κ καθολου εκτονωση φιλαρακι...

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    μηπως να πας σε κανα γιατρο? πολλη συμπιεση κ καθολου εκτονωση φιλαρακι...
    Εγώ πάντως καλού κακού το τσίγκινο το φόρεσαΕίναι για να αλλάζουμε γούστα στα γεράματα?
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Παλαιό μέλος
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    J.T.R

σε ειδα ζωον στην εισοδο του Καλοχωριου να με πλησιαζεις με πολλα με το κουτι σου και να σε κανω νοημα να κοψεις γιατι ειχε νερα!φυσικα εκοψες........αφου με μουσκεψες καλα καλα!!ηλιθιε πουτ@%@ με εκανες,ευτυχος μενω κοντα!νεατερνταλ γαμω!σεβασμος μηδεν!!!!

με βλεπω καθε μερα

"Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ