Είμαστε για γέλια Δημήτρη...
https://www.youtube.com/watch?v=HzQ5JeXUNNg
Και δυστυχώς, όταν δει και κάποιος τα σχόλια θα καταλάβει που βαδίζουμε (κύριοι).
Κάποιοι νομίζουν ότι αν μπουν πίστα, δεν θα πέσουν ούτε μόνοι τους, ούτε εξ' αιτίας άλλων. Και όταν πέσουν, τότε, αφού έγιναν θύματα της στατιστικής, προσπαθούν να βγάλουν άκρη. Θυμάμαι, η πρώτη, και μοναδική φορά που έπεσα στις Σέρρες στα 10 χρόνια που πήγαινα, ήταν όταν ενα παλικάρι με Tuono έφυγε μπροστά μου στην κ15 και για να μην τον πατήσω πήγα στην αμμοπαγίδα και εκεί μετά απο λίγο είχε και ενα σκαλοπάτι απο μπετό, εκλεισα και το γκάζι και έφυγα. Το μηχανάκι λίγες ζημιές, το παλικάρι με το τουόνο ολική καταστροφή και διάσειση. Έχουν πέσει μπροστά μου, δεκάδες άνθρωποι απο δικό τους λάθος όμως. Μια φορά που μου έριξε την μοτοσυκλέτα στα Pits φίλος του dimdoc τότε, τον τρέλανα στα τηλέφωνα και τελικά μου πλήρωσε το βάψιμο του F4iS που είχα εκείνο τον καιρό.
Προχθές στο HellasRally, δυο SSV τράκαραν. Το ένα εφταιγε, ήταν και μεσα σε χωριό το ατύχημα. Ζημιά κάνα 15άρι χιλιάρικα. Καλός ο οδηγός είπε ότι θα πληρώσει. Όταν πήγε να πληρώσει, του είπε ο άλλος ''Ε, αφού είσαι τέτοιος, και ήρθες να πληρώσεις, τότε δώσε μου τα μισά. Αγώνες είναι...''. Εδώ, το πιθανότερο είναι να πηγαίναμε και πλαστά τιμολόγια για να βγει κάνα ταληράκι επιπλέον.
Να ζήσουμε να μας χαιρόμαστε Μήτσο.
-ο0-