εγω πιστευω ναι...απλα στο δευτερο κατεβασαν πολυ...το χερι σε τετοιες φασεις δεν ειναι θεμα ποσο ειναι εσκεμμενο η οχι αλλα αν γινετε η οχι...σε φασεις που αφορα πεναλντυ ειναι κατι αλλο...απεκτησε πλεονεκτημα ο επιθετικος???ειναι φαουλ...τελος...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε σεις ... Πιγκουινος ηταν ο ανθρωπος.......![]()
![]()
![]()
Για να το σοβαρεψουμε και λιγο εμενα το χερι δεν μου φανηκε εσκεμενο ( περισσοτερο αντιδραση προφυλαξης ) δεν νομιζω οτι εξυπηρετησε κατι...
Κατα τα αλλα.... Εχετε την εντυπωση χανουμακια οτι οι ρωσσοι εβαλαν πανω απο δευτερα...????![]()
Πραγματικα το πιστευετε...???![]()
απο τον αγωνα μου αρεσε πολυ που επιτελους η ΑΕΚ επαιξε οπως ειχα γραψει με την απομακρυνση του βατραχου απαντωντας στον Βαγγελη...4-3-1-2...βεβαια η αμυνα (ο Δελλας βασικα) ειναι ΓΤΠΚ...οπως και οτι δεν εχουμε τερματοφυλακα...αλλα επιτελους ειδαμε κινηση απο τους πλαγιους...το κεντρο και παλι δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα ο Καφες και ο Ντιοπ μπορουν να βοηθησουν στην αναπτυξη...ο Μακος (ενα απο τα πουλεν του βατραχου) παλι στην κοσμαρα του και πιο αργος απο την Καραγκουνα....προσωπικα θα εβαζα Σκοκο πισω απο τους 2 επιθετικους με τελειως ελευθερο χωρο...και βεβαια μπροστα τον Blanco που ειναι παικτης περιοχης...παλι ηταν κενη η αντιπαλη περιοχη...και ας παιζαμε με 2 (θεωριτικα) επιθετικους...
με τον βαζελο δεν ασχολουμαι αλλο γιατι η χτεσινη περιποιηση απο τους ξυλοκοπους δεν του εχει κατσει καλα...αν μην την αλλο...η Ζενιτ ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα της Ρωσιας...εχει παρει ευρωπαικη κουπα πριν απο 2 χρονια και δειχνει μια συνεχη καλη πορεια στην ευρωπη...πως ειναι η Kobenhagen???ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. μπαλλα ειναι και γυριζει...η λογικη ελεγε ηττα...αλλα μεχρι το 2-1 φανηκε οτι κατι θα μπορουσε να γινει...