Σελίδα 49 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    συγγνωμη ρε παιδια...

μπορει καποιος που γνωριζει να μΕ πει για ποιον στο ΜΠουτσο λογο θα γινει σταση πληρωμων???

οι πληρωμες (που μιλαμε οτι θα σταματησουν) βρισκονται στον τορβα του προυπολογισμου.

αν σταματησει ο δανισμος,ουσιαστικα θα παψουμε να πληρωνουμε τους δανιστες (αλλος τορβας αυτος) μια και δανιζομαστε για να πληρωνουμε τους τοκους των δανειων που παιρναμε τοσα χρονια.

οι μισθοι και οι συνταξει που ειναι αλλο κεφαλαιο γιατι να παψουν να δινοντε?

υ.γ.δεν ειμαι γνωστης.μπορει να λεω τεραστια μαλακια απο αγνοια και στη περιπτωση αυτη ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα.
    Επειδή είσαι αφελής και δεν τα "πιάνεις" :

Και πως βρε θα βγει κέρδος από τα λεφτά που μας είχανε δανείσει παλιά;

Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Εγώ προτείνω κάτι άλλο, ανεφάρμοστο βέβαια :

Αν δε πληρώσει ΚΑΝΕΝΑΣ την εφορία, εισφορά κλπ τι γίνεται;
    ενα ονειρο πραγματικοτητα??
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Επειδή είσαι αφελής και δεν τα "πιάνεις" :

Και πως βρε θα βγει κέρδος από τα λεφτά που μας είχανε δανείσει παλιά;

Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι;
    α σορυ.δεν το σκεφτηκα ετσι.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ρε Ιωσήφ...τι είδους υπολογισμοί είναι αυτοί - ούτε σε επίπεδο γυμνασίου δεν στέκουν ...

Επειδή δηλαδή το κράτος ΣΗΜΕΡΑ έχει έσοδα (από φπα και φόρους) 50 δις νομίζεις ότι μετά από μια στάση πληρωμών θα συνεχίσει να έχει τα ίδια έσοδα ώστε να μας μένει και περίσευμα στην τσέπη ???

Πως είναι δυνατόν μετά από μια στάση πληρωμών που ουσιαστικά σημαίνει επίσης στάση εισαγωγών, εμπορίου, κατάρρευση τραπεζών, ταμείων κλπ το κράτος να συνεχίζει να εισπράτει το ίδιο ποσό από φπα και έμμεσους ίδιους φόρους (καύσιμα, καπνό, αλκοόλ κλπ) ώστε να υπολογίζεις ότι θα διατηρήσει τα έσοδά του στα σημερινά επίπεδα.... Σε τέτοια περίπτωση μιλάμε για πλήρη ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ εσόδων...

Δεν λέω ότι μια διαφορετική επιλογή στρατηγικής όπως η στάση πληρωμών είναι εκτός συζήτησης... Είναι μια εναλλακτική που πρέπει να εξεταστεί....Αλλά να εξεταστεί ΣΟΒΑΡΑ και επί πραγματικών δεδομένων όχι με την συνθηματολογία ανθρώπων που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τι μιλάνε...Τουλάχιστον ο λαός να είναι ενημερωμένος σωστά...

Κατά τ' άλλα ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου ότι ο λογαρισμός με τα παρόντα νούμερα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ...
    Και φαντάζομαι ότι και ο ΓΑΠ, και η ΕΕ, και το ΔΝΤ το ξέρουν...
    Απλά κερδίζουν χρόνο ώστε 1. να δουν τι, πως, και με ποιό μηχανισμό θα το κάνουν και 2. να μεταφέρουν το χρέος από τις τράπεζες και τα funds στα κράτη (μέσω της ΕΚΤ) ώστε να μπορεί σε 2ο βαθμό να κουρευτεί με χασούρα των φορολογουμένων Ευρωπαίων και όχι με χασούρα του ιδιωτικού κεφαλαίου που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις....

ΒΡΕ ΤΕΟ

οπως εχω ξαναπει βαριεμαι τα σεντονια και τα απλοποιω λιγο αλλα επι της ουσιας ετσι ειναι

οσο για τους φορους πουλες ναι συμφωνω

και το ιδιο ερωτημα θετω και γω:του χρονου και μεχρι το 2015 που προυπολογιζουν 51 δις τακτικα εσοδα απο που θα τα βρουν? απο ποιο φπα? απο ποιες εισφορες?

ειναι εκτος τελειως φιλε για αυτο καιι δεν στεκει καμια κριτικη σε κανενα μετρο τους. ο μηχανισμος υπαρχει φιλε και τιθεται σε ισχυ το 2013. αποφασιστηκε.

κατα τα αλλα η ευρωζωνη θα διαλυθει. θα τιμωρηθει ο οσφπ, να βγουν οι γαυροι στο δρομο, θα πεσει η κυβερνηση, θα ακολουθησουν τα αλλα πιγκς και παπαλα. και ολα αυτα απο τον μπεο.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

α σορυ.δεν το σκεφτηκα ετσι.
    Να βρω χρόνο και θα σας γράψω και το παραμυθάκι πως εφευρέθηκαν οι τράπεζες και τα συναφή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    συγγνωμη ρε παιδια...

μπορει καποιος που γνωριζει να μΕ πει για ποιον στο ΜΠουτσο λογο θα γινει σταση πληρωμων???

οι πληρωμες (που μιλαμε οτι θα σταματησουν) βρισκονται στον τορβα του προυπολογισμου.

αν σταματησει ο δανισμος,ουσιαστικα θα παψουμε να πληρωνουμε τους δανιστες (αλλος τορβας αυτος) μια και δανιζομαστε για να πληρωνουμε τους τοκους των δανειων που παιρναμε τοσα χρονια.

οι μισθοι και οι συνταξει που ειναι αλλο κεφαλαιο γιατι να παψουν να δινοντε?

υ.γ.δεν ειμαι γνωστης.μπορει να λεω τεραστια μαλακια απο αγνοια και στη περιπτωση αυτη ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα.
    Γιατί απλά ρε George, πρώτα θα πλερώσεις τις υποχρεώσεις σου στα δάνεια, και μετά τις υποχρεώσεις σου σε μισθούς και συντάξεις. Αρχές Ιουλίου "σκάνε" μεγάλα ομόλογα, γύρω στα 8.5 τούβλα -από τους Ολυμπιακούς αν δεν κάνω λάθος- και πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Αν πούμε ότι δεν τα πληρώνουμε, ενεργοποιούνται τα CDS = παγκόσμιο έμφραγμα.
    Όσο για τον προϋπολογισμό, είναι ήδη από τον Μάρτη εκτός στόχου.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Να βρω χρόνο και θα σας γράψω και το παραμυθάκι πως εφευρέθηκαν οι τράπεζες και τα συναφή.
    κρατα το για το χειμωνα να μας το πεις στη κουνιστη πολυθρονα ενω εμεις θα εχουμε στριμωχτει γυρω απο το τζακι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

αυτο μονο εγω το βλεπω σαν υπεροπλο?

αυτο μονο εγω το βλεπω σαν υπεροπλο?
    Ποιος το κρατάει στα χέρια του όμως.....? ο Βενιζέλος......? είδες τι ξύλο έφαγε χθές από τον επίτροπο...??

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία

Ποιος το κρατάει στα χέρια του όμως.....? ο Βενιζέλος......? είδες τι ξύλο έφαγε χθές από τον επίτροπο...??

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    μπα...

ενα βαριεστημενο ''α γαμησου'' θελει.τπτ παραπανω.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    στω.

καμια απαντηση προς ενημερωση θα εδινες η θα σχωρεθεις μαζι μου???
    Τσου. Κι εγώ διαβάζω τα τεχνικά, δεν εκφράζω άποψη όμως γιατί δεν τα κατέχω.
    Dura lex, sed lex.

μπα...

ενα βαριεστημενο ''α γαμησου'' θελει.τπτ παραπανω.
    Επιμένω....από ποιον...??? την πλατεία...??? τον Τζέφρυ-Φλας Γκόρτον...??? τον Βγενόπουλο...???

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Επιμένω....από ποιον...??? την πλατεία...??? τον Τζέφρυ-Φλας Γκόρτον...??? τον Βγενόπουλο...???
    Μα...... από τον Τσακ Νόρρις βέβαια!!!!!
    Dura lex, sed lex.

Γιατί απλά ρε George, πρώτα θα πλερώσεις τις υποχρεώσεις σου στα δάνεια, και μετά τις υποχρεώσεις σου σε μισθούς και συντάξεις. Αρχές Ιουλίου "σκάνε" μεγάλα ομόλογα, γύρω στα 8.5 τούβλα -από τους Ολυμπιακούς αν δεν κάνω λάθος- και πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Όσο για τον προϋπολογισμό, είναι ήδη από τον Μάρτη εκτός στόχου.
    Κάπου το έχω ξαναγράψει αλλιώς βέβαια.

Αν (υποθετικά) η κοινωνία είναι μια μεγαλογραφία της οικογένειας, όταν έχω να επιλέξω μεταξύ
    της πληρωμής των τόκων σε ένα δάνεια μιας τράπεζας και της αγοράς ειδών Α' ανάγκης για
    τα παιδιά μου, τι θα πρέπει να επιλέξω;

Ρητορικό το ερώτημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Τσου. Κι εγώ διαβάζω τα τεχνικά, δεν εκφράζω άποψη όμως γιατί δεν τα κατέχω.
    εδω γιατι εξεφρασες?αφου ουτε εδω κατεχεις.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF