...με ειδα να θελω να φτιαξω το κατεμ αλλα στην τσεπη δεν υπαρχει φραγκο...![]()
...με ειδα να θελω να φτιαξω το κατεμ αλλα στην τσεπη δεν υπαρχει φραγκο...![]()
ΔΕΝ με ειδα να κανω ουτε μια βολτα...που να με δω;;;; Ισα ισα για μια αλλαγη λαδιων φτασανε λογω αλλαγης πιστονιου....
Υπομονη...σε 5-6 χρονια θα βαλω και βενζινη...
Όλοι τα ίδια περνάμε τελικά......
Σε βλέπω κάθε μερά που παίρνω το αμάξι από το γκαράζ να πιάνεις αράχνες...να θές αλλαγή λαδιών,πλύσιμο,γρασσάρισμα,φροντίδα,όπως παλιά να οργώνεις τους επαρχιακούς δρόμους και τις πίστες.....τώρα το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω είναι ένα άγγιγμα κάθε βράδυ που γυρνάω για καληνύχτα....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σας ειδα σήμερα με τις πάπιες πάνω στην Εγνατία να πηγαίνετε χωρις φωτα και με 110-120 χλμ/ω!!!
ΠροσεχΤικά παιδες, προσεχΤικα
με ειδα για αλλη μια φορα να ψαχνω στο car για μηχανη..φραγκα δεν παιζουν αλλα τα ονειρα ονειρα!μαλον με επηρεασε ο καιρος σημερα.Φοβερη μερα για εκδρομη!!
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
με ειδα να βγαινω βολτα σημερα μετα απο ενα χρονο και γουσταρα τρελα!σολο βολτα επιδαυρο!!!ρε μπας και ηρθε η αναπτυξη?καλους δρομους παλικαρια!!!!!!!!!!!
Με είδα χτες στην Εθνική Λαμία Βόλου να κάνω το πρώτο μου ταξίδι. Ξέρω δεν είναι κατόρθωμα τα 120 χλμ αλλά είναι πάντα μία αρχή... Ο καιρός φοβερός, maiden στο mp3 και ο πατέρας με το κουτί για τις βαλίτσες και παρέα. Σε φόρτωσα γριούλα στο καράβι για Σκιάθο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χαλάλι τα μαζέματα που σου έκανα..
Mε είδα επιτέλους μετά από καιρό εχθές Κυριακή να κάνω βόλτα και να ξαναβρίσκω το χαμόγελο μου.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα κάθε βδομάδα να κανονίζω για βόλτα και πάντα να προκύπτει κάτι. Την μια δουλειά, την άλλη ο καιρός! Αντε να δω ποτέ θα με δω καβαλα στην πλάτη σου.
Με είδα χθες βράδυ να βγαίνω με κρύα λάστιχα Κηφισσό με ψιλόβροχο και να επαναπροσδιορίζω την έννοια της πρόσφυσης.![]()
Με ειδα σήμερα να ταξιδεύω με πολύ βροχή (ειδικά στα μέγαρα ) απτο Λουτράκι προς Αθήνα να είμαι η μόνη μηχανή σε
όλη τη διαδρομή![]()