Nαι σωστά το έθεσες τεόντορε,βάσει watt τις έκανα,με την αντίσταση που έχει ο eleaf,είναι στα 1,6Ω.Απλά μου δείχνει απο κάτω και τα βολτ που παίζουν βάσει αυτής της αντίστασης εκεί εννοούσα 3,9-4,1
Nαι σωστά το έθεσες τεόντορε,βάσει watt τις έκανα,με την αντίσταση που έχει ο eleaf,είναι στα 1,6Ω.Απλά μου δείχνει απο κάτω και τα βολτ που παίζουν βάσει αυτής της αντίστασης εκεί εννοούσα 3,9-4,1
Λοιπον δεν βρηκα δυστυχως το ry4 και πηρα r2y2 απο american stars. Αφηνει μια γλυκια γευση που δεν με τρελαινει. Συνεχιζω το ψαξιμο λοιπον.
Ασχετο αλλα καθε πότε αλλαζω bvc coil?
Φανταζομαι ρωτας για το Ναυτιλο. Εγω το αλλαζα καθε 15 μερες. Οταν ερθει η ωρα το καταλαβαινεις. Βεβαια λογω απροσεξιας τις περισσοτερες αντιστασεις τις εκαιγα.
Με τον καιρό θα φύγει.
Εγω με κάθε αλλαγη υγρου αλλαζα και αντίσταση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
στο πακέτο με τις 5 ανταλλακτικές του ναυτίλου λέει αλλαγή κάθε 2 εβδομάδες (500 ατμίσματα ημερησίως). εγώ πλένω τα πάντα αντιστάσεις, τανκ κλπ άφοβα δεν μασάει τπτ. λίγο σκούπισμα μετά και ok.
Επιτέλους ενα υγρό που μ αρεσει... Σοκολάτα της flavor art 18mg
Στα υγρά φεύγουν τα λεφτά. Προσοχή με τα αρώματα γιατί η κανέλα, η μέντα και κάποια άλλα δυνατά, δε φεύγουν ποτέ. ΠΟΤΕ. Απλά πλενεις με ξύδι, βραζεις νερό και πετάς τον ατμο/τη μέσα, πετάς την αντίσταση και κάνεις και μια προσευχή μπας και.
Αυτό με το καθάρισμα κ το έιχα κ εγώ σαν απορία αλλά μέχρι στιγμής δε μπορώ να πώ οτι μου έχει αφήσει άσχημες γεύσεις.Το μηλαράκι τις Liqua τα σπαει!!!!!!!!Έβαλα συνδυασμό ry4 και μηλαράκι σήμερα και είναι το κάτι άλλο!Έχω πάθει έρωτα,δε μου κάνει καθόλου κέφι να φυτιλιάσω κανονικό τσιγάρο!
επειδή δεν βλέπω να βγαίνει το istck 20W πλέον, υπάρχει κάποια πρόταση για μπαταρία σε ναυτίλο περί τα 30€;
Το istick 20w υπάρχει και ζει και βασιλεύει... Παραμένει η καλύτερη λύση για ατμοποιητές άνω των 1,2 Ohm... Μια καλή μπαταρία, ισχυρή, μεγάλης χωριτηκότητας (2600mAh), passthrough, ικανή να δουλέψει με sub-ατμοποιητές μέχρι 0,3 Οhm, και με τιμή στα 24,00 στην Ελληνική αγορά, είναι η Eleaf iJust2
ΠΜ για περαιτέρω...
Ερώτησις,μέχρι σήμερα η ένδειξη της αντίστασης ήταν στα 1.6Ω.Όταν όμως καθάρισα λιγάκι το τανκ κ επαναγέμισα σήμερα μου βγάζει 1.5Ω.Μήπως η αντιστασούλα ήταν τζούφια;Θέλει αλλαγή;
Παίζουν οι τιμές στις αντιστασεις λίγο πάνω λίγο κάτω δεν είναι τίποτα.