σε ειδα βρε π@παρα σκουτερακια στη Λ. Καλυβιων να πηγαινεις ξεκρανωτος με μια μεγαλη γλαστρα αγκαλια...
σε ειδα βρε π@παρα σκουτερακια στη Λ. Καλυβιων να πηγαινεις ξεκρανωτος με μια μεγαλη γλαστρα αγκαλια...
Σε είδα σήμερα, μάλλον εσύ με είδες δηλαδή, μετά από καιρό epp1640 με το φρέσκο ληστή σου και τα είπαμε λίγο.![]()
Αυτό που ΔΕΝ είδα ο ΓΚασμάς ήταν ότι με την κουβέντα έσβησα και ξεκαβάλησα χωρίς να πάρω τα κλειδιά από τη μηχανή... Πάλι καλά που ήμασταν σε σχετικά ασφαλή χώρο και τη βρήκα εκεί που την άφησα φεύγοντας το βράδυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Σε είδα σήμερα, μάλλον εσύ με είδες δηλαδή, μετά από καιρό epp1640 με το φρέσκο ληστή σου και τα είπαμε λίγο.![]()
Αυτό που ΔΕΝ είδα ο ΓΚασμάς ήταν ότι με την κουβέντα έσβησα και ξεκαβάλησα χωρίς να πάρω τα κλειδιά από τη μηχανή... Πάλι καλά που ήμασταν σε σχετικά ασφαλή χώρο και τη βρήκα εκεί που την άφησα φεύγοντας το βράδυ.
και να σουν ο μονος...το ιδιο και εγω πριν κατι φεγγαρια στο φλοισβο..ευτηχως ηταν σε σημειο που δεν ειχε πολυ φως και δεν φαινοταν αλλιως....
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εμμ....![]()
Είδα κόκκινη Indian στο Ρέθυμνο?![]()
Με αναβάτη έναν τύπο με μάυρο full face με φιμέ ζελατίνα?![]()
π@@τάνα ζέστη....![]()
θερινες οπτασιες!!![]()
αλλα αν ισχυει, ξαναστησου εκει που τον πετυχες κ διακτινιζομαι αμεσα!!!!
δεν το συζητω!!
indian...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Σας ειδα,3 μηχανακια φορτωμενα και φουλ εξοπλισμενα ( ξενοι ) .
2 Τζι Ες και ενα παλιο Μοτο Γκουζι στην πενα,στην παραλια της Καλαματας.
Ο γκουζις ειχε μουτρα και μουσι χαρλεα,εκανε και κανα 2 μαλακισμενες προσπερασεις με το δεξι ποδι να σερνεται στην ασφαλτο,αλλα
οκ..
Καλες διακοπες.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
τι ζόρια τραβάς ρε πστη μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
εκανε και κανα 2 μαλακισμενες προσπερασεις με το δεξι ποδι να σερνεται στην ασφαλτο,αλλα
οκ..
Καλες διακοπες.![]()
Τι γαμάτη που είναι η θεσνίκη άδεια και μπορείς να το ανοίξεις λίγο παραπάνωΈχει την κατάλληλη κίνηση για να παίξεις.
![]()
Είδα και παρεούλα gsxr, hornet, z, μετά τον φοίνικα, να κουνάνε τα κωλαράκια στην γυαλισμένη άσφαλτο.
Κρίμα που ήμουν δικάβαλος :o
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
καιρό είχα να σας δω![]()
Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
(Λουκ. ιβ΄, 16-21)
Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:
το θεμα ειναι εσυ τι ζορι τραβας..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι ζόρια τραβάς ρε πστη μου....![]()
Ειδα δεκα παπακια στη σειρα,μονο το δικο μου ηταν Ιαπωνικο.
Οι κινεζοι και οι Ταιβανεζοι διναν και παιρναν..
Επισης πρασινο fazer δικαβαλο με φουλ προστατευτικο εξοπλισμο εως επιγονατιδες,
με πινακιδα ΧΧΚ να περναει κοκκινο στην Καλαματα ( ελεγχομενα ) και ενα στοπ πιο κατω.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Επισης εν συνεχεια αυτου απο το "Με ειδα":
Είδα την Δεκελειας αδεια εντελως!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Mε ειδα να κανω 4 λεπτα σπιτι-γραφειο με χαλαρη ταχυτητα των 80χιλ στον Κηφισσο με το σκουτερ....καθε μερα κανω 10-15 λεπτα αναλογος το ποσο θα με κλεισουν και το ποσο κολλημενος θα ειναι ο Κηφισσος.![]()
![]()
Σταματησα στο φαναρι που σταματαω συνηθως γιαν α βγω στην Δεκελειας και παντα μα παντα θα εχει καποιος κλεισει την διοδο οταν θα εχει αναψει φαναρι να φυγω,σημερα δεν υπηρχε κανεις παρα μονο ενα λεωφορειο της Εθελ που ετυχε να περναει απο εκει εκεινη την ωρα.
Τι ωραια που ειναι η Αθηνα ετσι με την δροσουλα της και αδεια.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σε είδα με το ρημαδομπέβερλυ να μου χώνεσαι από αριστερά την ώρα που έστριβα αριστερά και δεν είχες καν χώρο! Για κράνος φυσικά δεν το συζητάω, βερμουδίτσα παντοφλίτσα και δεν συμμαζεύεται.
Είπαμε να χουμε αλληλεγγύη σαν μοτοσυκλετιστές αλλά την επόμενη φορά που θα κάνεις μαλακία θα δούμε ποιός θα πονέσει περισσότερο. (Ναι ήμουν με το κουτί)![]()
2 stroke Sport Touring
Σε είδα φίλε με το Χάρλευ που χαιρετηθήκαμε μεταξύ Αμφιλοχίας-Λευκάδας, νάσαι καλά και καλούς δρόμους!
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε είδα GPZ μαύρο με ασημί γράμματα, τσίλικο, σε κρεοπωλείο στους Αμπελόκηπους...![]()
Ο οδηγός του fz που γύρισε το κεφάλι μέχρι πίσω για να σε δει καλά...![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
σας είδα ζευγάρι με ktm 690 έξω από τα ιαματικα λουτρα στο λουτράκι...
Ήταν κανείς από δω μέσα;
ωραίο το άτιμο το 690...(σιγά μη δε το λεγα)
Σε είδα να με γκαβώνεις με τα μεγάλα σου φώτα. ΟΚ κι εγώ έχω ξεχαστεί κάνα δυο φορές. Ήταν μεγάλη η ευθεία. Άμεσα σου άναψα και τα δικά μου για να καταλάβεις. Αλλά... πώς να καταλάβεις... τι να καταλάβεις..???.Χαμπάρι δεν πήρες. Συνέχισες με τα μεγάλα να με γκαβώνεις...
ό,τι να'ναι μερικές φορές
ΥΓ κουτί εγώ κουτί κι αυτός...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()