Κατσε θα σκεφτω και θα σου προτεινω το βραδυ εσενα, αφου εχουμε και παρομοια γουστα...κωμωδιες βλεπεις?
Αααα! και το person of interest ειναι πολυ καλο ειδικα μετα την πρωτη σεζον....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Το Strain δεν ήταν κακό. Απλά αυτό το πράγμα με τους βρικολάκους παραφορέθηκε.
Έχω και "κάβα" την τρίτη σεζόν του Following που με κούρασε λίγο.
Για το dig, o πιλότος αδιάφορος. Θεωρητικά έχει στοιχεία για ένα ωραίο θρησκευτικό "θρίλερ" με προφητείες κλπ "κωδικονταβιντσοειδή". Θα βάλω και δεύτερο γιατί είναι ακόμα στο 30% η αναβάθμιση, να δω μήπως και το σώζει η συνέχεια (το ελπίζω γιατί κατέβασα όλα τα επεισόδια που έχουν βγει).![]()
person of interest done.
Εχω αφησει τη τελευταια season απο SOA για ωρα αναγκης. Μαλλον αυτο θα παιξει το τριημερο. Το κραταγα τοσο καιρο αλλα δε βλεπω φως στο τουνελ...
Μερικες Παρασκευες το βλεπω, μη λεμε και μ@λ@κιες...![]()
SOA και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Πάντα θα υπάρχει το Lost στην άκρη πάντως.
Μηπως white collar τοτε; Εμένα μ αρεσε
Προσωπικά τα Strain τα βιβλία τουλάχιστο τα 2 που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής σπέρνουν πανικό μαυρίλα καταχνιά και θάνατος!Στη σειρά έμεινα στα πρώτα 3 επεισόδια φοβήθηκα μην την πατήσω μετέπειτα όπως την πατήσαμε και με το GOT που αναγκαστικά η 5η σεζόν είναι πλάσμα φαντασίας των σεναριογράφων...Ο daredevil πάντως πολύ δυνατός!Το popcorntime να ναι καλα :P
Τελευταία τροποποίηση από Hayate; 29/04/2015 στις 21:00.
Ελα, το'χω!
Λοιπον , Lie to me (3 σεζον), Sherlock (ετσι οπως το γραφω, με τον ψηλο τον Αγγλο), Hustle (η αγγλικη σειρα) - ολα εξαιρετικα!!!
Κωμωδιες: New Girl και Castle(αμιγως), ομως αν σου αρεσε το Big bang μαλλον δεν θα σου αρεσουν αυτα...
Παιδια κατι επαθε η παραθεση του site....
Daz για το Person Of Interest :rotflmao: οντως!!!!!
Το The Strain άντεξα ένα επεισόδιο ολόκληρο και ένα μισό. Το 100 άντεξα μια σεζόν και 2 επ. από την επόμενη. Το Helix είδα τη πρώτη σεζόν και βαριέμαι να δω τη δεύτερη...
Το Dig βλέπεται σε σχέση με τα προηγούμενα. Τι να πει το καρεκλοπαίχνιδα μπροστά στον Μέγιστο Ράγκναρ Λόθμπροκ! Τελείωσε και δεν το κατάλαβα, περιμένω την επόμενη.
Τώρα μόνο The Man In The High Castle με σώζει....
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.