"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
[QUOTE=bulmont;2465142] δλδ τωρα εδώ ξηγιεσαι προσπεραση με ........ ....... 47??? γιατι δε πηγατε με τα ποδια ρε σεις?? πιο γρηγορα θα κανατε και θα γραφατε και περισσοτερα χιλιόμετρα...
Μπας και μετράει μίλια;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από drspeed Μπας και μετράει μίλια; Όχι, όχι χλμ είναι......................... Μου 'χε σπάσει τ΄αρχ@δια ο ggs, και του τά 'χωσα........:rotflmao::rotflmao:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Όχι, όχι χλμ είναι......................... Μου 'χε σπάσει τ΄αρχ@δια ο ggs, και του τά 'χωσα........:rotflmao::rotflmao: καλα αυτος δικαιολογημένα πηγαινε αργα, για να μη χυθεί το λαδι απ'το τηγανι....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Όχι, όχι χλμ είναι......................... Μου 'χε σπάσει τ΄αρχ@δια ο ggs, και του τά 'χωσα........:rotflmao::rotflmao: Μας γ@μησες τρελε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλα ρε μλκες,δεν σας περασε απο το μυαλο οτι το κοντερ του ΚΤΜ μπορει να ειναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ...με λιγοτερα παγεναμε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Καλα ρε μλκες,δεν σας περασε απο το μυαλο οτι το κοντερ του ΚΤΜ μπορει να ειναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ...με λιγοτερα παγεναμε... εγω νομιζα ότι τα ΚΤΜ χαλανε ολοκληρα, και όχι κομματι-κομματι ρε συ! που να φανταστω.....
ολες οι φωτο εχουν δυο καφετια σημαδια καλα περασατε βλεπω. παντα τετοια
Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus ολες οι φωτο εχουν δυο καφετια σημαδια Είναι από το κάλυμα της κάμερας....... Με είχανε βάλει στόχο τα περιστέρια έτσι όπως σερνόμαστε..............................