Σελίδα 49 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3944454647484950515253545999 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Σχετικά με τη δήλωση της καθηγήτριας λοιπόν που είπε ότι το 80% συμφωνούσε με το φασισμό και χειροκροτούσε τον δόκιμο που έλεγε "είμαστε φασίστες παγανιστές" ΛΕΩ ότι η σχολή στην οποία βρισκόταν είναι η σχολή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και εκεί τα παιδιά είναι αριστούχοι ως μαθητές λυκείου που επέλεξαν τη σχολή αυτή.
    Μου φαίνεται λοιπόν εμένα προσωπικά αδιανόητο μία σχολή που την πλαισιώνουν κυρίως αριστούχοι απόφητοι λυκείου Έλληνες μαθητές (και το Έλληνες πάει στο ότι το επίσημο θρήσκευμα της Ελλάδος είναι Χ.Ο. άρα κατά συνέπεια φαντάζομαι και αυτοί θα είναι όλοι Χ.Ο.) υποστηρίζουν σοβαρά κατά το 80% τον φασισμό και τον παγανισμό (όπως είπε ο δόκιμος δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο)
    Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. Κάθε άλλο μου φαίνεται αδιανόητο.....
    Έχω παρακολουθήσει την ανωτέρω καθηγήτρια και νομίζω πως είναι αρκετά σοβαρή στις απόψεις της αλλά έχω την εντύπωση πως σε 4 ώρες δε μπορείς να βγάλεις σαφές συμπέρασμα για κάθε άνθρωπο σχετικό με τις πολιτικές του πεποιθήσεις...

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ......

ΑΥΤΑ....

Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν κοπανάνε στις πορείες.... δεν λέω ότι έχουν μεγαλώσει με γαλλικά και πιανο οι ΔΙΑΣ... δεν λέω ότι οι χωροφύλακες είναι πανεπιστήμονες.... λέω κάτι συγκεκριμένο και απλό σχετικά με ένα βίντεο (ηχητικο)!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. !
    Eχεις σκεφτεί ποτέ οτι ο τρόπος σκέψης σου μπορεί να μη συμβαδίζει με τη πραγματικότητα?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σχετικά με τη δήλωση της καθηγήτριας λοιπόν που είπε ότι το 80% συμφωνούσε με το φασισμό και χειροκροτούσε τον δόκιμο που έλεγε "είμαστε φασίστες παγανιστές" ΛΕΩ ότι η σχολή στην οποία βρισκόταν είναι η σχολή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και εκεί τα παιδιά είναι αριστούχοι ως μαθητές λυκείου που επέλεξαν τη σχολή αυτή.
    Μου φαίνεται λοιπόν εμένα προσωπικά αδιανόητο μία σχολή που την πλαισιώνουν κυρίως αριστούχοι απόφητοι λυκείου Έλληνες μαθητές (και το Έλληνες πάει στο ότι το επίσημο θρήσκευμα της Ελλάδος είναι Χ.Ο. άρα κατά συνέπεια φαντάζομαι και αυτοί θα είναι όλοι Χ.Ο.) υποστηρίζουν σοβαρά κατά το 80% τον φασισμό και τον παγανισμό (όπως είπε ο δόκιμος δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο)
    Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. Κάθε άλλο μου φαίνεται αδιανόητο.....
    Έχω παρακολουθήσει την ανωτέρω καθηγήτρια και νομίζω πως είναι αρκετά σοβαρή στις απόψεις της αλλά έχω την εντύπωση πως σε 4 ώρες δε μπορείς να βγάλεις σαφές συμπέρασμα για κάθε άνθρωπο σχετικό με τις πολιτικές του πεποιθήσεις...

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ......

ΑΥΤΑ....

Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν κοπανάνε στις πορείες.... δεν λέω ότι έχουν μεγαλώσει με γαλλικά και πιανο οι ΔΙΑΣ... δεν λέω ότι οι χωροφύλακες είναι πανεπιστήμονες.... λέω κάτι συγκεκριμένο και απλό σχετικά με ένα βίντεο (ηχητικο)!
    Αυτό το εβαλες ως επιχείρημα πολιτικης πεποιθησεως;
    Μου επιτρεπείς λίγο.........
    Χαχαχαχαχα......
    Ευχαριστώ.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    πολλες υποθεσεις εχεις μεσα στο κειμενο σου και γιαυτο απο καπου χανει....
    θρησκευματα,καλοι μαθητες,καθηγητες που λενε την αποψη τους κλπ και βγαζουμε συμπερασμα οτι ειναι καλοι ανθρωποι,δεν ειναι φασιστες,πανε την κυριακη εκκλησια,δεν κλανουν σε δημοσιο χωρο,κολοκυθια τουμπανα....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Γεια χαρα.....
    Ειπα να βοηθησω να πενηνταρισει το τοπικ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Ενώ το "πήγα και έκανα μάθημα 4 ώρες σε μια σχολή και κατάλαβα ότι το 80% είναι φασίστες" σας φαίνεται ας πούμε απολύτως λογικό???? Ε αν είναι έτσι πάω πάσο....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Γεια χαρα.....
    Ειπα να βοηθησω να πενηνταρισει το τοπικ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ρε αφηστε το να παει στον αγυριστο το θρεντ,δεν βγαινει ακρη.
    Ε όχι

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ε όχι

Φωτιες εχεις αναψει...

Και γω για τις 50 μπηκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

ΑΥΤΑ....

Ενταξει κερδισες συγχαρητηρια.
    Ελπιζω απλα -για το καλο σου βασικα- να τρολαρεις, να μην διαπραγματευεσαι την καθημερινοτητα σου με αυτο τον τροπο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Eχμ...για τα ΜΑΤ είπαμε.

Για τους αναρχικούς που αυτή τη στιγμή καίνε τα Εξάρχεια πότε θα πούμε;;;

Banned
    αστα παιδια να ξεσπασουε ντε

Παμε γι; ογδοντα σελιδες.....

Εκτος αν.......:a13:
    πουτσ@@@@@@@@@

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ένα μικρό λιθαράκι για την 50αρα για να μην ξεχνιόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ενώ εσείς βλέπετε μεμονωμένα τα γεγονότα.

ο εισαγγελέας που αρνείται το αίτημα του Ρωμανού είναι ο ίδιος που αποφυλάκισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Λαυρεντιάδη

και για όποιον έχει κοντή μνήμη τι εστί Λαυρεντιάδης εδώ
    http://www.iefimerida.gr/news/174421...AC%CE%B4%CE%B7

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Eχμ...για τα ΜΑΤ είπαμε.

Για τους αναρχικούς που αυτή τη στιγμή καίνε τα Εξάρχεια πότε θα πούμε;;;
    σε αλλο θεμα μην τα μπερδεψουμε ολα εδω μεσα

και οχι τοιποτα αλλο

αλλα θα παιχτη και καμια μπινια και αντε να βγαλουμε ακρη μετα
    ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF