Σχετικά με τη δήλωση της καθηγήτριας λοιπόν που είπε ότι το 80% συμφωνούσε με το φασισμό και χειροκροτούσε τον δόκιμο που έλεγε "είμαστε φασίστες παγανιστές" ΛΕΩ ότι η σχολή στην οποία βρισκόταν είναι η σχολή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και εκεί τα παιδιά είναι αριστούχοι ως μαθητές λυκείου που επέλεξαν τη σχολή αυτή.
Μου φαίνεται λοιπόν εμένα προσωπικά αδιανόητο μία σχολή που την πλαισιώνουν κυρίως αριστούχοι απόφητοι λυκείου Έλληνες μαθητές (και το Έλληνες πάει στο ότι το επίσημο θρήσκευμα της Ελλάδος είναι Χ.Ο. άρα κατά συνέπεια φαντάζομαι και αυτοί θα είναι όλοι Χ.Ο.) υποστηρίζουν σοβαρά κατά το 80% τον φασισμό και τον παγανισμό (όπως είπε ο δόκιμος δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο)
Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. Κάθε άλλο μου φαίνεται αδιανόητο.....
Έχω παρακολουθήσει την ανωτέρω καθηγήτρια και νομίζω πως είναι αρκετά σοβαρή στις απόψεις της αλλά έχω την εντύπωση πως σε 4 ώρες δε μπορείς να βγάλεις σαφές συμπέρασμα για κάθε άνθρωπο σχετικό με τις πολιτικές του πεποιθήσεις...
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ......
ΑΥΤΑ....
Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν κοπανάνε στις πορείες.... δεν λέω ότι έχουν μεγαλώσει με γαλλικά και πιανο οι ΔΙΑΣ... δεν λέω ότι οι χωροφύλακες είναι πανεπιστήμονες.... λέω κάτι συγκεκριμένο και απλό σχετικά με ένα βίντεο (ηχητικο)!